Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Najpierw musiałabym wiedzieć o co chodzi - powiedziała podążając za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Lepiej żebyś nie wiedziała... - Ciągle szłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Jesteś pewna? Mogę pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Tak, jestem pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Cóż jak chcesz - Applejack odwróciłaś się i poszła w przeciwną stronę. *** Po jakimś czasie doszłaś do dróżki prowadzącej do lasu Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Spojrzałam na tą dróżkę, westchnęłam i poszłam nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Był ranek, lecz przez gęste liście drzew z lasu Everfree przedostawało się niewiele światła co skutkowało ciemnością. Po jakimś czasie drogi usłyszałaś w krzakach szelest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 usłyszałaś w krzakach szelest komentarzyk: (nie mogłam się powstrzymać) Bloody Hooves! Aaaaa! Aurora wiej! Nie, w lewo! To drugie lewo! Aaaaa! Poookój jej duszyyyy! Aaaaa! Ty tylko o jednym ... ~ Wizio BH to postacie biorące udział w dwóch grach! Dwóch! ~ Nightmare () Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 (Rozwaliłaś mnie Nightmare xd ) Zatrzymałam się na chwile i popatrzyłam na ten krzak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 <... To już zaczyna robić się irytujące, lecz nie przeszkadza mi to> Krzak był dużych rozmiarów. Cały się lekko kołysał co musiało oznaczać, że ktoś lub coś tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Inni może by się wycofali i uciekli, ale ja podeszłam do tego o kilka kroków, byłam ciekawa co to może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Po chwili stania z krzaków wyskoczyła młoda mantycora < Nie miałem czego wymyślić. I pamiętaj Trixie patrzy > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 < Trixie D: to dlatego ten pomysł z Twilight Alkoholiczką ? ;-; > Przechyliłam głowę na bok i uśmiechnęłam się lekko. Ta mała mantycora była nawet słodka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 < Nie. Jestem głupi i mam takie głupie pomysły. A Trixie jestem w minecrafcie i cię lubię Trolować > Wyglądała słodko, lecz stanęła w pozycji bojowej i powoli zbliżała się do ciebie. Ogon jej był gotowy do zatopienia się w twoim ciele, a jej trucizna pogorszyłaby sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 <;-;. ty trollu ._. > Zaczęłam się powoli cofać, nie wykonywałam żadnych gwałtownych ruchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 < jestem zuy > Mantycora nie przestawała iść w twoim kierunku. Nawet jeśli była mała to była bardzo groźna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 <._. > Zaczęłam przyśpieszać tempo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Cofałaś się, lecz trafiłaś na drzewo. W tej właśnie chwili mantycora skoczyła nie ciebie. Gdy hybryda była już prawie u celu została złapana przez lasso. Lasso, które bardzo dobrze znałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Applejack ! - Chyba nigdy tak nie cieszyłam się na jej widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Dobra teraz uciekaj w stronę wyjścia z lasu! - krzyknęła klacz przyciągając do siebie młodą mantycore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ale Applejack! - Martwiłam się czy sobie poradzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Po prostu uciekaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Popatrzyłam się jeszcze chwile na AJ potem zrobiłam to co kazała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Po chwili udało ci się wyjść z lasu. Byłaś zdyszana i przestraszona. Applejack tam została i wciąż nie wychodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ciągle czekałam i ją wypatrywałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts