Imka2000 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Wstałam i rozciągnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 < nie będę się kłócić, lecz wiedz, że MOŻE cię dopadnę. Nie wiem czy będzie mi się chciało niszczyć komuś grę ^^> Chwilę po twoim rozciąganiu na z dołu można było poczuć po raz kolejny cudny zapach pieczonych i smażonych jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zaburczało mi znowu w brzuchu, ciekła mi ślinka na zapach pieczonych i smażonych jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 < już nie jest > Zapach rozchodził się po pokoju kusząc cię coraz bardziej i prawię zmuszając do zejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zeszłam na dół, ale powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 < ale już nie będzie > Im bardziej schodziłaś na dół tym bardziej czułaś cudy zapach dochodzący z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Przyśpieszyłam kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < dowiesz się w 4 sezonie > Po chwili byłaś już na dole i tylko kilka kroków dzieliło cię od kuchni. Coraz bardziej czułaś głód, a twoje ślinianki już drgały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Poszłam w stronę kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < Jestem przeciwnikiem "Princess Twilight" Mam nadzieję, że prędzej czy później będzie normalna. > Wchodząc do kuchni ujrzałaś Applejack, która kroiła kolejne jabłka jednocześnie zerkając na piekące się jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Dzień dobry Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 < To psuje całą fabułę. Prędzej czy później "O wspaniała Princess Twilight" będzie głównym tematem hejtów (i nie tylko), lecz to jest pikuś. Jestem pewien, że będzie skierowane na nią więcej uwagi, odcinków i mniej jej przyjaciółek co oznacza, że ona będzie chciała być z powrotem jednorożcem. To taka moja hipoteza. > - Witaj - powiedziała z uśmiechem odwracając się do ciebie. - Proszę usiądź. Zaraz śniadanko będzie gotowe - po tych słowach ponownie odwróciła się blatu i ponownie zaczęła kroić jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Usiadłam - Ładnie pachnie - Powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Dziękuje. Może będzie nawet lepsze niż wczoraj - odpowiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Odwzajemniłam uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Applejack jeszcze chwilę coś szykowała po czym wsypała wszystko na talerze i usiadła przy stole kładąc przed tobą jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Zaczęłam jeść. Bardzo mi smakowało - Ale dobre - powiedziałam uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Dziękuje - odpowiedziała z uśmiechem również zaczynając jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 (Bez kolorku? .-. ) Jadłam cicho i powoli degustując się smakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 (zabrali ;_ Applejack również się delektowała tyle, że skończyła jeść szybciej i udała się do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 (._________. W sumie on był trochę oczoj**** ) Skończyłam jeść zaraz po niej, po czym poszłam z talerzem do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 ( Ale przypominał mi o ZSRR ;_ Gdy miałaś wejść do kuchni drogę zablokowała ci wychodząca z niej Applejack. - Ja idę się przejść. Jakoś nie mam zamiaru spędzać całego tygodnia w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 (._.) - Dobrze, ja będę iść z powrotem do domu Twilight by coś zobaczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Nie ma problemu partnerko. Tylko zawiadom mnie czy tam zostajesz czy tu wracasz dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -Jeszcze nie wiem, ale jak będę wiedziała to od razu ci powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts