Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Byłam zdenerwowana, nie dość że nic nie mówi to jeszcze wraca dopiero wieczorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Po chwili Twilight weszła. Jej grzywa była niechluje ułożona, a na twarzy był uśmieszek, któremu towarzyszyły na wpół zamknięte oczy. Cała się kołysała i ledwo stawiała kroki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Twilight ty wiesz w ogóle która jest godzina? Gdzieś ty była i jak ty wyglądasz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Jutro pogadamy. Idę się położyć - powiedziała i ruszyła chwiejnym krokiem w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Jutro to będzie futro! Gdzieś ty się włóczyła?! - stanęłam przed nią zagradzając jej drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Teraz będziesz mi zakazywać spać? - powiedziała odsuwając cię magią i ruszając dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Zawarczałam i teleportowałam się przed Twilight - Jak nie powiesz gdzie byłaś to tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - A idź w cholerę. Może jutro ci powiem. - powiedziała ponownie cię przesuwając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Zatkało mnie. Zabolały mnie trochę te słowa - A-a-a wiesz co ?! Mam gdzieś co się z tobą dzieje i co się stanie i w-w ogóle! - Odwróciłam się wyszłam i trzasnęłam drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Na dworze było ciemno, a ty nie wiedziałaś co zrobić. Twilight zachowywała się dziwnie i nic nie mogłaś na to poradzić. Wiedziałaś, że jedyną osobą, która może wiedzieć co się dzieje to Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Poszłam więc w stronę jej domu.Gdy byłam już na miejscu zapukałam nerwowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Po jakimś czasie drzwi otworzyła ci zmęczona Rairty. - Czym mogę ci służyć? - powiedziała ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Z mojej twarzy można było odczytać tylko gniew - Wiesz może dlaczego Twilight przyszła dzisiaj do domu zachowując się jak pijana? - Powiedziałam spokojnie lecz w miarę głośno i z lekkim tonem irytacji w głosie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Przyjdź jutro. Jest za późno na wyjaśnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Przykro mi Rarity, ale ja muszę wiedzieć TERAZ . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobra wejdź. - powiedziała odchodząc od drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Weszłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Kawy, herbaty? - zapytała ponownie ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Nie dziękuje...Więc możesz mi wytłumaczyć czemu Twilight przychodzi ostatnio tak późno i czemu dzisiaj była taka, no wiesz jaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Cóż Twilight cały czas imprezuje, pije cydr z alkoholem i spędza czas z chłopcami. Na początku mi to nie przeszkadzało, lecz gdy dzisiaj ją zobaczyłam to ześwirowałam. Ledwo mogła utrzymać się na nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Te słowa zwaliły mnie z nóg , nie wiedziałam co zrobić.Złapałam się za głowę i zaniemówiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Możemy mieć jedynie nadzieję, że jej to przejdzie. Jeśli chcesz możesz zostać tutaj na noc. Nie wiadomo co może wykombinować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Jeśli to ci nie sprawi kłopotu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Wiem, że się o nią martwisz. Każdy kucyk w końcu tak będzie miał. Cóż to ja idę przygotować ci jakieś posłanie. - powiedziała idąc w stronę części mieszkalnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Westchnęłam i czekałam na Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts