Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Po chwili wróciła. - Zrobiłam i posłanie na szybko na kanapie. Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Tak, dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Ruszyłaś w stronę prowizorycznego posłania na kanapie. Dopiero jak się położyłaś to przypomniało ci się jak bardzo jesteś zmęczona. *** Budzisz się następnego dnia. Czujesz się wyspana i głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Wstałam, ziewnęłam i posprzątałam po sobie - Muszę pójść podziękować Rarity za nocleg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Rarity była w kuchni i szykowała śniadanie. - Obudziłaś się już. Idealnie. Szykowałam małe śniadanko. Zjesz razem ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mogę zjeść - Uśmiechnęłam się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Rarity magią przylewitowała herbatę oraz kilka kanapek na stół po czym sama usiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Smacznie wygląda - Uśmiechnęłam się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Jedz i się nie krępuj. Jeśli chcesz to mogę wybrać się z tobą do Twilight. Wolę nie wiedzieć co zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Jak byś mogła - Uśmiechnęłam się lekko po czym zjadłam jedną kanapkę - Mam nadzieje że te imprezowanie jej przejdzie... Nie spodziewałam się tego po niej... - Posmutniałam trochę - Wczoraj się z nią trochę pokłóciłam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Miejmy jedynie nadzieję, że nie zrobi teraz żadnej imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Czyli to ona organizuje te imprezy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Nie wykluczam, iż jest taka możliwość, ale boje się czy teraz w waszym domu nie ma imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - To może lepiej już chodźmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Dobrze. - powiedziała po czym ruszyła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Poszłam za nią i modliłam się by Twilight nie robiła żadnej imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Po chwili dotarliście do domu. Na wasze szczęścia nic tam nie było, ale i tak obawiałaś się wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Stojąc przed wejściem zamyśliłam się. W mojej głowie krążyło wiele myśli, zastanawiałam się czy będzie pamiętać wczorajszą kłótnię, jak tak to co zrobi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Rarity ostrożnie otworzyła drzwi magią i zamurowało ją. - Ale, jak, co ... - po chwili magicznie przysunęła sobie kanapę i na nią opadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Gdy Rarity otwierała drzwi miałam mocno zaciśnięte oczy, dopiero teraz je otworzyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wszystkie książki były poprzewracane, w powietrzu unosił się zapach alkoholu, a przy stole siedziała Twilight popijająca kolejną szklankę cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Myślałam że zaraz zemdleje, zakryłam kopytkiem usta - T-twilight?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Twilight nawet się nie odwróciła tylko raz po raz przewracała strony i popijała cydr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Weszłam powoli do domu - C-coś ty tu zrobiła?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Spokojnie. Potem tu posprzątam. To jest tylko lekki bałagan - powiedziała wyluzowanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts