Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Co?! Lekki?! LEKKI?! CO TY W OGÓLE ROBISZ?! - Zabrałam jej cydr magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Też chcesz? Wystarczyło poprosić - powiedziała nie zwracając na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wręcz gotowałam się ze wściekłości - JEDYNE CZEGO CHCE TO ŻEBYŚ TU POSPRZĄTAŁA I PRZESTAŁA WRESZCIE CHLAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Czyli nie chcesz? - zapytała obojętnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Stuknęłam się kopytkiem o czoło - Nie, nie chce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Nie ma po co się denerwować. Zaraz wychodzę, więc posprzątam jak wrócę. - powiedziała zamykając książkę i udając się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Stanęłam jej na drodze, blokując jej przejście - Nigdzie nie idziesz - Powiedziałam spokojnym , ale surowym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A co? Szlaban mi dasz? - powiedziała z lekkim śmiechem odsuwając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Może ja nie, ale ciekawe co będzie jak się dowie o tym twoja matka lub Księżniczka Celestia - Powiedziałam marszcząc brwi i uśmiechając się zawzięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A mam w nosie ich zdanie. Nareszcie wiem co jest lepsze niż uczenie się jak kujon. - powiedziała ruszając w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zatkało mnie. Zamknęłam drzwi przed nosem Twilight - Nigdzie nie idziesz - Powiedziałam wyraźnie z odstępami między każdym wyrazem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Jestem już pełnoletnia. Nie możesz mnie tu więzić. Pamiętaj, że to mój dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - To nie zmienia faktu że się o ciebie nie martwię i że musisz być jakąś cholerną imprezowiczką dla której liczy się tylko alkohol i balangi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Kucyki się zmieniają. Ty też kiedyś się zmienisz - powiedziała i otworzyła drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Znowu je zamknęłam z wielkim hukiem - Ale dlaczego na gorsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Straciłam już i tak czas na tą rozmowę - po tych słowach Twilight teleportowała się z domu i znikła. Całe zdarzenie widziała oraz słyszała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Byłam zdenerwowana, ale westchnęłam i zaczęłam sprzątać.Teraz zamiast złości odczuwałam tylko smutek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Rarity wstała z kanapy, po czym teleportowała ją i podeszła do ciebie. - Pomogę ci w sprzątaniu, a potem napiszemy do Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 *Uśmiechnęłam się lekko* Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zabrałyście się za sprzątanie bałaganu. *** Po godzinie udało doprowadzić wam dom do porządku. - Dobrze. Jest w miarę czysto - powiedziała Rarity. - Teraz napisz list do Celestii. Trzeba powiedzieć jej o tym dziwnym zachowaniu - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wzięłam kartkę, pióro i zaczęłam pisać list do Księżniczki o zachowaniu Twilight i zaniedbywaniu jej obowiązków. Treść listu: Droga Księżniczko Celestio Piszę do ciebie w sprawie twojej uczennicy a mojej przyjaciółki Twilight Sparkle. Zaczęłam martwić się o nią z powodu jej częstych wypadów na różnego typu imprezki. Na początku nie było tak źle lecz ostatnio zaczyna przychodzić bardzo późno pijana. Zaniedbuje się, swoje obowiązki i bibliotekę. Bardzo proszę cię o zareagowanie na ten list. Pozdrawiam Aurora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Mogę zobaczyć ten list? - zapytała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Tak, ale ja nie koniecznie mam talent do pisania... - Podałam list Rarity - Zawsze to była działka Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Rarity wzięła i przeczytała list. Po chwili skończyła i oddała ci go. - Moim zdaniem jest dobry. Teraz tylko trzeba zawołać Spika aby go wysłał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Pokiwałam głową na znak tego że zrozumiałam - Pójdę zobaczyć czy jest na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts