Imka2000 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Podeszłam do niej, zabrałam jej tą butelkę i wyrzuciłam do śmieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 (W sensie kopycie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 < Dobra te szampany na dobre mi nie wychodzą. Dobra nie ważne. > Jutro czekała cię audiencja u księżniczki, lecz nie mogłaś zostawić Twilight samej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Pomyślałam że poproszę Rarity by ją przypilnowała.Zeszłam znowu na dół do Rarci - Rarity, mogłabym cię poprosić byś przypilnowała Twilight gdy ja pójdę na audiencje do Księżniczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Oczywiście skarbie. Mam nadzieję, że księżniczka przemówi jej do rozsądku. A tak poza tym pomóc ci w czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Nie. Dziękuje Rarity - Uśmiechnęłam się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała Rarity wychodząc z domu. Było dość późno, a ty byłaś zmęczona. Twilight i Spike już dawno spali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ziewnęłam, i poszłam spać na kanapie. Nie jedząc kolacji i nie myjąc się, byłam zbyt zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Obudziłaś się następnego dnia. Byłaś głodna, lecz musiałaś pędzić do księżniczki Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Pomyślałam że nie jest dobrze z pustym żołądkiem tam iść, ale spóźnić się też nie wypada. Więc szybko tylko się odświeżyłam i wyszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Gdy wyszłaś z domu stała już tam Rarity. - O witaj skarbie. Księżniczka Celestia wysłała po ciebie rydwan abyś nie musiała iść na piechotę - powiedziała Rarity wskazując lądujący, złoty rydwan ciągnięty przez dwóch gwardzistów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ucieszyłam się gdy to zobaczyłam - Witaj Rarity - Uśmiechnęłam się lekko - To miło z strony księżniczki. Dobrze ja już idę, powodzenia z Twilight - Uśmiechnęłam się i poszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Przyda mi się - powiedziała Rarity i weszła do domu zamykając za sobą drzwi. Ty udałaś się w stronę rydwanu i gdy do niego jeden z gwardzistów przemówił do ciebie. - Czy to ty jesteś Aurora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tak to ja - Odpowiedziałam z małym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - To pakuj się. Księżniczka Celestia ciebie oczekuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Weszłam do rydwanu i usiadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Po chwili byliście już w górze (ty i pegazy) i lecieliście w stronę Canterlotu. *** Po jakimś czasie rydwan wylądował przed pałacem. - To tutaj - powiedział jeden z pegazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wysiadłam - Dziękuje - Powiedziałam do strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - To moje zadanie więc jakoś się przyzwyczaiłem - powiedział lekko się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Odwzajemniłam uśmiech i poszłam na Audiencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Odeszłaś od rydwanu i przed wrotami pałacu zatrzymał cię strażnik. - Czy pani nazywa się Aurora? - zapytał jeden ze strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tak - odpowiedziałam krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Proszę wejść. Księżniczka oczekuje ciebie w swojej komnacie - powiedział otwierając wrota magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Kiwnęłam głową na znak podziękowania i przeszłam przez wrota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Dobrze wiedziałaś gdzie znajdowała się komnata. Byłaś tam wielokrotnie razem z Twilight gdy była jeszcze normalna. Szybko znalazłaś się przed jej drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts