Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Zapukałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Po chwili drzwi otworzyła się Celestia, która uśmiechnęła się na twój widok. - Witaj Auroro. Miło, że jednak przybyłaś. Proszę wejdź - powiedziała odsuwając się od drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Witaj Księżniczko - odwzajemniłam uśmiech i weszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Usiądź proszę - powiedziała wskazując miejsce przy stoliku gdzie była już herbata, po czym sama to uczyniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Usiadłam wygodnie i nic nie mówiłam, tylko się lekko uśmiechałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - A więc Auroro co się dzieje z Twilight? - powiedziała Celestia biorąc łyk herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Moja mina z uśmiechniętej przeszła na trochę smutną - Ech... zaczęła ostatnio chodzić na imprezy, pić alkohol i wracać późno pijana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Czy coś jeszcze zauważyłaś w jej zachowaniu? - zapytała Celestia robiąc kolejny łyk herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie wiem...chodź ostatnio jak zapytałam się ją o naukę, powiedziała że ona już ją nie obchodzi i nie chce być już kujonem... też jak wróciłam ostatnio do domu wszędzie panował bałagan a w środku nim była oczywiście ona z alkoholem... musiałam z Rarity to sprzątać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Czy ona jest teraz w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Powinna być, jak wychodziłam jeszcze spała. Zostawiłam ją że tak powiem pod opieką Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Możemy tam się wybrać? Chciałabym dokładnie zobaczyć jej zachowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Oczywiście że możemy Księżniczko - Zapewniłam z małym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - No to nie ma czasu do stracenia - powiedziała księżniczka wstając i udając się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Szybko wstałam i poszłam za księżniczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wyszłyście razem przed pałac. Stał już tam rydwan do którego wsiadła Celestia. - Chodź Auroro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wsiadłam do rydwanu i usiadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Po chwili rydwan ruszył i czekała was godzinna droga do domu. *** Godzinę później wlatywałyście do Ponyville i wylądowałyście przed biblioteką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wyszłam z rydwanu i czekałam aż zrobi to też księżniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Księżniczka wstała i udała się w stronę drzwi biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Szłam za nią, na mojej twarzy był lekki uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Księżniczka ustąpiła ci i chciała abyś ty pierwsza weszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Podeszłam do drzwi i otworzyłam je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dom był nieruszony. Przy stole można było zauważyć czytającą Rarity, która raz po raz popijała herbatę. - O witaj Auroro. Już wróciłaś? - powiedziała odwracając się w twoją stronę słysząc otwierające się drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Tak, co z Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts