kapi Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Chcę kontynuować i śpiewać i tańczyć i jeść babeczki i... i ... chcę dużo różnych rzeczy ,ale uczyć się także Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 MoonSun kontynuuje naukę, rozdając wszystkim babeczki z dzikiej róży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Podanie do klasy Prof. Pinkie pie Imię - Food streack. Znaczek - hamburger. Kolory : różowy kolor sierście, grzywa i ogon są czarne z białymi konturami, ma biały znaczek na grzywie, i trochę rozjaśnioną. Cechy : miła, szybka, wesoła, śmiechna, rozweselająca, optymistka, jest wszędzie. Specjalność - Umie gadać bardzo dużo, oraz robi najlepsse frytki, hot dogi itd. Zdj. Dodam później bo jestem na tablecie. Zwierzaczek - Lisek Figy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 ja kountynuje (polski jezyk trudny jezyk) ;# Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Może i w życiu Funny Mane'a sporo się zmieniło, ale mimo to jest gotowy, by uczęszczać na zajęcia w nowym roku szkolnym. Nie ma to jak pogodzić zabawę z nauką! Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Baffling Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Podanie do klasy Prof. Pinkie pieImię - Food streack.Znaczek - hamburger.Kolory : różowy kolor sierście, grzywa i ogon są czarne z białymi konturami, ma biały znaczek na grzywie, i trochę rozjaśnioną.Cechy : miła, szybka, wesoła, śmiechna, rozweselająca, optymistka, jest wszędzie.Specjalność - Umie gadać bardzo dużo, oraz robi najlepsse frytki, hot dogi itd.Zdj. Dodam później bo jestem na tablecie.Zwierzaczek - Lisek FigyWydaje mi się, że podania należy składać tutaj: http://mlppolska.pl/watek/3181-zapisy-do-klasy-profpinkie-pie/ Spokojna o to twoja rozczochrana! I tu i tam żadne podanie pominięte nie pozostanie! Ale dobrze, że czuwasz~ ^^PS. bardzo ładny masz awatar x)~Discors Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts