cAnon Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Skonsternowany, zastanawiał się co jest przyczyną chichotu jego niedawnej rozmówczyni. Miał nadzieję, że nie on sam, mimo, że przez lata już się przyzwyczaił. Razem z (prawie) całą klasą skierował się w stronę nauczycielki. Dociekał, czy przypadkiem mózgu mu nie wywiało w locie i czy nie palnął czegoś głupiego, jak to się nie raz zdarzało. Spochmurniał, zdając sobie sprawę, że pewnie to wynikło to z niezrozumienia, gdyż miał tendencję do tworzenia skomplikowanych wypowiedzi. W szkołach publicznych nauczyciele często posądzali go przez to o niesamodzielne pisanie prac... Wrócił myślą na pas. Rozgrzewka minęła, przyleciał chyba 3, może 4. Co za różnica, to jedynie rozgrzewka. - myślał wpatrzony w ziemię - Teraz pewnie zacznie się ostre latanie. Przynajmniej wiem, czego po kim się spodziewać. Chętnie bym polatał w parach, to o wiele trudniejsze niż jakiekolwiek wyścigi. - Nie zauważył jednak, że doszli już do nauczycielki, i wciąż wpatrzony w glebę, wpadł na Lenitę lekko ją trącając opuszczoną głową. -Ops, pardon moi... - jednak tym razem nawet się nie uśmiechnął, jedynie przeniósł wzrok na resztę grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 ,,Ja nigdy bym nie pomyślała, że remisem zdobyłam pierwsze miejsce. Zawsze uważałam, ze ja nic nie umiem i będę ostatnia, a tu taka miła odmiana." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Zostałem tutaj i...i martwiłem się o twoje skrzydło bo... cię lubię... i zostanę tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 *właśnie skończył ostatnie kółko, wylądował tuż obok innych pegazów i ściągnął słuchawki* Niezła rozgrzewka. Jak wam się leciało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -Wiesz Lenita. Jego śmiech jest bezcenny. A jego nerwy, dałabym wszystko aby zobaczyć jego w frustracji. -A wiesz, nie było aż tak źle. Fajnie było sobie polatać. Ciekawe co nam profesorka da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 No też jestem ciekaw co nam teraz da. *uśmiecha się* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -Dość przyjemna była ta rozgrzewka. A może jakieś ćwiczenia w grupach lub parach? To są trudniejsze zadania od wyścigów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -Dobra jednak nie wyrzymam tu dłużej! Choć idziemy! Ale najpierw musze coś zrobić -OK możemy iść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 No... dobrze jak chcesz to wracamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Witam po krótkiej przerwie! Jestem ciekawa kto był pierwszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Solar co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Sądzę że te 500 kółek było idealną rozgrzewką. Teraz czekamy na profesorkę co nam jeszcze da. Jak na razie to możemy porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Hmm... Wypadałoby gdybym też się rozgrzała... -H-hej, ja przepraszam za wczoraj... To już się więcej nie powtórzy i proszę nie rozmawiajmy już o tym. Z resztą i tak niedługo mnie już tu nie będzie... dowiesz się kiedyś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Jakoś ma ochotę z kimś pogadać, dawno z nikim nie gadała.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Widząc nauczycielkę z zaangażowaniem przeglądającą papiery, przed którą stała znudzona do bólu klasa, zainicjował: - Kto się ściga do tamtej chmury? - wskazał kopytkiem kierunek, gdzie płynął jedyny w okolicy obłok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 -Pierwsza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Nic się nie stało Hatte. Było nawet fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Kremowy ogier patrzył skonsternowany na pegazicę szczerzącą się zza chmurki. - Nie jestem pewien, czy to tak działa... Wystartował i podpłynął z wolna do chmurki, zza której wystawała głowa Hatte. - Jak skrzydło, widzę, że lepiej, prawda? - pytając uśmiechnął się. - Tak w ogóle witaj, zasadniczo jeszcze się nie poznaliśmy, jestem Vunlinur, ale mów mi Linur, bo i tak tego pierwszego nikt nie pamięta - zaśmiał się, po czym wciąż unosząc sie w powietrzu oparł się przednimi kopytami o chmurę. Patrzył wyczekująco na rozmówczynię niebieskimi oczyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Co to za hałasy?! Co wy sobie wyobrażacie, uczniowie! Wykonaliście wszystkie polecenia prof. Rainbow Dash? *cisza* Tak? To jak będziecie dalej tak hałasować, to za karę damy wam do przeczytania i zreferowania książkę. No, mam nadzieję, że rozumiecie, iż w innych klasach toczą się lekcję, a niestety prof. Rarity zapomniała rzucić zaklęcie wygłuszające na waszą klasę. Pozwolimy sobie wrócić do naszych zajęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Pardon, wasza miłość, ale jesteśmy na pasie treningowym na zewnątrz szkoły. - nieśmiało podniósł kopytko - jeśli nasze hałasy dochodzą aż do sal lekcyjnych, to znaczy, że jesteśmy wybitnie zdolni i profesor Dash uczy nas nie bez kozery... i tak, już skończyliśmy rozgrzewkę. P.S.: z tego, co wiem, profesor Dash nie może rzucać żadnych zaklęć, w tym wygłuszających... can she? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wasza wysokość Pani profesor Rainbow Dash kazała zrobić rozgrzewkę... skończyliśmy. I nic nie wiadomo o dalszych poleceniach. Ale jesli naprawdę to przeszkadza ja mogę się już nie odzywać Spojrzała na Linura, który siedział obok napisała na chmurze -Moje imię już znasz, tak lepiej dzięki że pytasz. Wybacz, obiecałam się nie odzywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 - Pardon, wasza miłość, ale jesteśmy na pasie treningowym na zewnątrz szkoły. - nieśmiało podniósł kopytko - jeśli nasze hałasy dochodzą aż do sal lekcyjnych, to znaczy, że jesteśmy wybitnie zdolni i profesor Dash uczy nas nie bez kozery... i tak, już skończyliśmy rozgrzewkę. P.S.: z tego, co wiem, profesor Dash nie może rzucać żadnych zaklęć, w tym wygłuszających... can she? Mówiliśmy o prof. Rarity i jej zaklęciach. Wasza wysokość Pani profesor Rainbow Dash kazała zrobić rozgrzewkę... skończyliśmy. I nic nie wiadomo o dalszych poleceniach. Ale jesli naprawdę to przeszkadza ja mogę się już nie odzywać Spojrzała na Linura, który siedział obok napisała na chmurze -Moje imię już znasz, tak lepiej dzięki że pytasz. Wybacz, obiecałam się nie odzywać. Hmmm... i ciągle jej nie ma? Jesteśmy zdziwieni takim obrotem wydarzeń. Poszukam prof. Rainbow Dash i zobaczę co się dzieje. W międzyczasie mały odpoczynek wam nie zaszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts