KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Gdybym wiedział to byśmy teraz byli w połowie drogi do Arktyki. Tylko my trzej przeżyliśmy - Powiedział Kapitan. Nagle do pomieszczenia wszedł Fioletowy kuc, z rogiem i gwiazdą na udzie. - Kim jesteście i co tutaj robicie? - spytała się Lepiej jej nic nie mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 milczę przyglądając się jej uważnie. Nie mam zamiaru nic jej mówić. Zastanawiam się co z nami zrobi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Nie macie ochoty rozmawiać? Więc inaczej się zabawimy. Pinkie chodź na chwilę - krzyknęła. Z tego co zrozumiałeś to ta która opierała się twoim błyskawicą i kulą ognia. Narkomanka nadciąga - NARESZCIE! NAWET NIE WIECIE JAK SIĘ CIESZE ŻE WAS WIDZĘ, CZAS NA IMPREZKĘ! - krzyknęła nad pobudzona klacz skacząc dookoła - Kurwa, ja się jej boje - szepnął do ciebie Porislo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Bądź twardy... Ja się wyłączam. Umiem dobrze medytować - odparłem szeptem wyłączając słuch poprzez skupienie... Równowaga.... Nic mi jej nie zakłóci.. nawet ta różowa cholera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Byłeś wyłączony, w swoim własnym świecie, w swoim... e tam nie ważne. Przechadzając zobaczyłeś jakąś białą łune która coraz bardziej się zbliżała później się wzniosła ku górze i kiedy zobaczyłeś co to było już za późno, to ONA === Kiedy się nagle zerwałeś, była już północ. Porislo cię zauważył - Jakoś się udało, niczego nie wiedzą. Ale kolejnej wizyty tej ćpunki nie przeżyje - powiedział zdyszany - Wolisz nie wiedzieć co ona mu zrobiła, ja żałuje że to widziałem - powiedział Kapitan, widziałeś ich w oryginalnej formię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Aha. A wy wolicie nie wiedzieć co mi się śniło. - odparłem.Tak. Na pewno im tego nie powiem. Po chwili zapytałem - I co my teraz zrobimy? Macie pomysł jakby stąd uciec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - K****, za cholerę nie wiem - powiedział Kapitan po czym uniósł ręce ku górze - Będziemy potrzebowali cudu - dodał Porislo zrobił pokerface, a następnie wstał - Na matkę nocy, my nie jesteśmy związani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Qrwa. Rzeczywiście. To co? Spierdalamy? - zapytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Kapitan popatrzył się na ciebie po czym zaczął chichotać, tak samo z Porislo. - Tak, weźmy sprzęt i spierdalajmy stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Rozglądam się uważnie w poszukiwaniu mojego ekwipunku. Gdy go już znalazłem przywdziałem i rozejrzałem się jeszcze raz myśląc jak by tu stąd spieprzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Po zabraniu swojego ekwipunku zaczęliście się rozglądać po pomieszczeniu, dostrzegłeś okno w którym spokojnie byścię się zmieścili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - no to jazda. - rzekłem po czym zwiałem przez okno i uaktywniwiszy klingę nocy ruszyłem cicho przed siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Widziałeś jak twoi towarzysze stają się jakoś niewidzialni, po czym wszyscy wyszliście przez okno by uciec z miasta. Po godzinie doszliścię do lasu, kapitan podszedł do ciebie - Dobra, rzucaj to zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - okey ale będzie trudniej bo więcej celów - odparłem po czym zacząłem skupiać energię potrzebną do rzucenia zaklęcia kierując je na całą wioskę. Gdy już osiągnąłem odpowiedni poziom skupienia wypowiedziałem formułę - Khadosh Ingerdiente Iktendes Satorino Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Kiedy wymówiłeś te słowa w wiosce wybuchła tak jakby duża kłęba dymu by później opaść. - Zadziałało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Chyba tak, ale pewności nie mam. W każdym razie efekt wizualny jest taki sam jak w księdze z której to zaklęcie wyczytałem. No nic. Zabierajmy się stąd lepiej. Prowadźcie - odparłem po czym ruszyłem za nimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Ruszyliście przez las aż trafiliście do kolejnego transportowca, wszedliścię do niego i ruszyliście prosto na północ. === Po paru godzinach lotu zaczynasz czuć zimno, jednak czujesz się przyjemnie zamiast marznąć. Kapitan podszedł do ciebie. - Nareszcie, myślałem że już w ogóle nie zobaczymy Bazy Fenix. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Dobrze że już wszystko w porządku. Myślę że przydałby mi się trening w posługiwaniu waszą technologią. - odparłem czując ulgę że wreszcie znajdę się w jakimś w miarę bezpiecznym miejscu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Perosjanie są najlepiej rozwinięci w trzech wymiarach, skoro jesteś z nami to cię nauczymy strzelać z karabinów pulsacyjnych jak i elektor ostrzy - powiedział kapitan, podszedł do ciebie po czym położył rękę na ramieniu - Wśród Perosjan będziesz bezpieczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Dzięki. miło mi to słyszeć. Ale wątpię czy gdziekolwiek będę bezpieczny przed moim największym lękiem - odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - A tak, Molestia wybrała cię na męża - powiedział Porislo, cała załoga popatrzyła się na ciebie po czym jednocześnie powiedziała - Stary, masz przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ta.... wiem... już chyba trzeci raz to słyszę. i pewnie nie ostatni... - odparłem wymuszając uśmiech. - Kiedy dolecimy? - zapytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Już prawie jesteśmy panie Molestio - powiedział pilot chichocząc Kiedy wyjrzałeś przez okno widziałeś duży kompleks, tak na cały kanion. Wylądowaliście na lądowisku po czym wszyscy wyszliście. Zatrzymał was celnik - Drużyna Gator, jesteście proszeni do komnaty transferowej, Kacprowicz chce was widzieć - powiedział po czym odszedł, kapitan zrobił kwaśną minę - Mamy przejebane, chodźcie - powiedział po czym ruszyliście za nim === Po paru minutach doszliście do sali, stał tam ON... Przywódca Perosjan ze wszystkich pięciu wymiarów - Ku Chwale Nocy - powiedział Kacprowicz wyciągając rękę - Ku Chwale Imperium - Odpowiedzieli Kapitan i Porislo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Ku chwale matki Luny - odparłem mając te słowa podświadomie w umyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Co wam wiadomo na temat wymiaru AleterEarth - spytał się Kacprowicz - To że prowadzimy wojnę tam z kobietami, którą kurwa przegrywamy - powiedział kapitan, przegrywają z kobietami? Słabiutko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts