KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Jak nie odpowiesz to będziesz odpowiadał przed Księżniczką Celestią. Co wolisz? Kare od swoich czy od księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Phi. Jestem twardy. Nie wyciągniecie nic ze mnie. - odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Doprawdy? Czyli wolisz Celestie? Księżniczko! to nic nie da - powiedziała Fioletowa. Nagle za skały wyszła ONA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - AAAAAAAAAAAAAAAA. O JA PIEDOLEE MOLESTIA. ZABIERZCIE JĄ. ZABIERZCIEEEEEEEEEEEEEE . AŁA MOJE SERCE - wykrzyczałem by po chwili znów dostać zawału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ostatnie co widziałeś to, zaszokowane twarze wszystkich... Nawet JEJ. === - Wstawaj, pobudka. Dobrze się czujesz - powiedział głos Kiedy otworzyłeś oczy, widziałeś JĄ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - AAAAAAAAAAAAAAAAAA. ZA BLISKO ZA BLISKOOOO. WEŹCIE JĄ ODE MNIEEEEEEEEE. JA NIE CHCE UMIERAĆ!!!!!!!!! - wykrzyczałem by znów stracić przytomność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Zanim straciłeś przytomność, poczułeś jak by cię coś uderzyło. - Weź się w garść mazgaju - usłyszałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 eeeeeeh???? kto mnie uderzył? Rozglądam się uważnie. Dobra tego mi było trzeba. - Dobra jest już dobrze ale... ZABIERZCIE ODE MNIE TEGO DEMONA!!! - krzyknąłem. Moje serce już tego nie wytrzymuje. Ile razy jeszcze do qrwy nędzy dostanę tego zawału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Jakiego demona? TO jest Księżniczka Celestia, najspokojniejsza istota w Equestri, więc się nie bój - powiedziała Fioletowa - A może jeszcze raz mu przywalę? - powiedziała niebieska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Mam swoje powody. I tak wam nic nie powiem - odparłem robiąc zaciętą minę. Okej mimo wyglądu z zachowania nie przypomina Molestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - No to mamy dylemat, bo my się stąd nie ruszymy dopóki nie dowiemy się co robiliście u Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - byliśmy przejazdem a co? - odparłem udając śmiertelnie poważnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Takie kity to możecie podmieńcom wciskać, ale nie nam. Szukaliście tam czegoś - powiedziała zdenerwowana błękitna - Tak jak moja koleżanka powiedziała, wy nie mogliście być tam przejazdem. Zwłaszcza po tym co jeden z twoich ostatnio próbował zrobić Księżniczce - rzekła fioletowa z pogardą na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Wiecie. Ja do waszego świata trafiłem w tym samum dniu w którym mnie widzieliście. Dostałem zawału w swoim świecie i bum... znalazłem się u was. Akurat okazało się że spotkałem kogoś z mojej rasy i postanowiłem pomóc im. A czego tam szukali to nie wiem. I nie mam zielonego pojęcia co oni robili w waszym świecie. - odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Kiedy fioletowa chciała ci odpowiedzieć twój detektor ruchu zainicjował zbliżające się postacie, marnie to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Chyba mamy problem bo coś się zbliża. Nie mam pojęcia tylko co. Przygotujcie się lepiej na walkę - odparłem będąc spięty jak niewiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Wyciągnąłeś Pistolet maszynowy i go odbezpieczyłeś i przygotowałeś w razie czego elektro-ostrze, powierniczki także się przygotowały. Po chwili za pagórka wyszło szesnaście uzbrojonych po zęby żołnierzy. - Tam, ognia - powiedział jeden z nich po czym otworzyli ogień w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Skoczyłem za najbliższą osłonę odstrzeliwując się po drodze. Po chwili wychyliłem się lekko i strzeliłem im błyskawicą celując w najbliższego. I tak co chwila: wychyl się. puść serię z PM, walnij błyskawicą i schowaj się znowu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Otworzyłeś ogień, ale jedynie kule od pocisku robiły im jakieś szkody. Po pół godzinie walki wszyscy byli martwi. - Kim były te istoty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Nie mam pojęcia. Pierwszy raz ich widzę. W każdym razie na pewno nie byli przyjaźnie nastawieni. Wszyscy cali? - spytałem podchodząc do Equestrian od tej z wyglądu przypominającej Molestię trzymając się jednak z daleka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Tak, wszystko gra - powiedziała pomarańczowa - Rekrucie Torino, jak mnie słyszysz - powiedział ktoś przez komunikator w hełmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Dobrze słyszę. Miałem przed chwilą kontakt z jakimś nieprzyjacielem. Odbiór - odparłem przez komunikator nic nie wspominając o Equestriankach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - To byli Takerianie, nasz główny wróg. Uważaj na nich, niestety koontynułuj misję samotnie. Baza bez odbioru - powiedział po czym sygnał znikł. Nikt nie wie że są z tobą Equestrianki więc mogły by ci pomóc - Co się stało? - spytała się żółta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Już wiem kim oni są. Zwą się Takerianie. Nie wiem o nich za dużo, ale wiem jedno. Już sama nazwa ich rasy sprawia że mam ochotę ich zniszczyć. A teraz jeżeli wybaczycie muszę kontynuować misję. Wam radziłbym wracać do waszego świata i zapomnieć o tym wszystkim. I tak złamałem zasady milcząc o spotkaniu z wami - odparłem szykując się do dalszej drogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Pomożemy ci. Te istoty były widziane też w naszym świecie, strzelały do nas bez ostrzeżenia - powiedziała Niebieska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts