KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kiedy się odwróciłeś zauważyłeś... siedmiu Takerian i dwa arachnidy. - Nasza pani cie szuka - powiedział jeden z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - o choloera. to ja spadam - rzekłem po czym zacząłem uciekać. Błagam Celestia zrób cośź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kiedy biegłeś w stronę drzwi zauważyłeś jak one się zamkneły. Kiedy odwróciłeś się zobaczyć co u pozostałych widziałeś jak one były skute, a Celestia... - O największa Gwałciwość, co mamy robić? - spytał się jeden z Takerian kłaniając się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 No dobra. Celestio pora na przedstawienie. Rób co do ciebie należy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Drodzy poddani, ja wielka i przepiękna Molestia znalazłam dzisiaj swego męża - powiedziała to tak głośno że aż budynek się zatrzasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 no i się zaczeło. to ja udaję że mam zawał - AAAAAAAAAAAA TYLKO NIE TO. ZNOWU MAM ZAWAŁ - po czym upadam udając zawał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Widziałeś jak jedna z Equestrianek chichoczała, i zanim zdążyłeś udać zawał, walnął cię kolbą jeden z takerian. - Zaprowadzić go do pani Kajuty - spytał się jeden Nagle poczułeś coś na uchu, jak by czyjąś głowę. - Tak sługi, zaprowadźcie go do mojej kajuty - powiedziała istota koło ciebie, to było... ONA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....... ZNOWU ONA. NIECH KTOŚ MI POMOŻEEEEEEEEEEEEEE.... aałaa moje serce (znów dostałem zawału. moje serce już tego nie wytzymuje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Padłeś na zawał. === Kiedy się obudziłeś byłeś rozwiązywany przez fioletową i pomarańczową. - Wszystko gra - powiedziała Fioletowa śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Co się stało? - spytałem mając mętlik w głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Księżniczka i ... ta zła, walczą ze sobą na zewnątrz i załatwiła nam dywersją byśmy mogły ciebie uwolnić - powiedziała pomarańczowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -aha. Mam nadzieję że Celestia da sobie radę - odparłem wstając. Mam nadzieję że Molestia nie zdążyła mi nic zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Oto mógłbyś być spokojny. Wygrałam - powiedziała celestia wchodząc do pomieszczenia, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Skąd mam mieć pewność że ty to ty a nie ona - zapytałem będąc podejrzliwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Gdybym była nią, leżał byś teraz na łóżku i umierał z wyczęczenia - powiedziała Celestia, raczej przekonywująco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - no w sumie racja - odparłem. Ufff... Co za ulga - To co teraz robimy? - zapytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Uciekamy. Twoi pobratymcy powstrzymują pająki i Takerian na zewnątrz a Molestia się zmyła. Mamy szanse na ucieczkę - powiedziała Fioletowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - no to w drogę - rzekłem i dałem dyla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wybiegliście z pomieszczenia by natknąć się na resztę powierniczek. Nagle w radiu rozbrzmiał dźwięk - Kage, to Porislo. Jak tam status. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Baza. Tu zwiadowca Torino. Placówka wyniszczona. Robota Takerian i Arachnidów. Podsłuchałem ich rozmowę. Zrobili to na rozkaz Molestii. Planują podbić ten świat i Equestrię. Zostałem złapany przez Takerian i ocalony przez Equestrianki. Ich władczyni przegoniła Molestię. Nie rzywią złych zamiarów. Odbiór - rzekłem przez komunikator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Daj spokój kage, wiemy że były z tobą cały czas. Ale to nie ważne. Przyleci po was pelikan w sektorze Rally Omega, bez odbioru - powiedział Porislo po czym komunikator zamilkł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 What The.... Skąd oni wiedzieli lol. Dobra. Walić to... Przynajmniej się nie sapią czyli nic się takiego nie stało. Oki wchodzę na statek jak tylko przylatuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nagle zauważyłeś pelicana który wylądował, widziałeś w jego środku Kapitana - Proszę wsiadać, drzwi zamykać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 pakuję się do środka i od razu pytam kapitana - Skąd wiedzieliście że były ze mną Equestrianki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Monitorujemy wszystko co wlazło lub wylazło z tego wymiaru, ominął ich niezły burdel w ich świecie. Takerianie i Arachnidy zaatakowały Equestrie - powiedział Kapitan - Co! Musimy tam wracać, natychmiast - krzyknęła Celestia, po chwili statek się uniósł i byliście już w bezpiecznej przestrzeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts