KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Oj przestań - powiedziała zakrywając się kopytem - Nauczyć mogę cię rano teraz jestem zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - No dobra. Mi to też pasuje. Dobrej nocy życzę - odparłem. Dobra czyli chyba będę spał na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kątem oka widziałeś jedno wolne łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 aha. czyli jednak nie będę spał na podłodze. Kładę się do łóżka i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Położyłeś się spać, chwile ci czasu zeszło zanim zasnąłeś. === Miałeś... Dziwny sen. Widziałeś tańczące słonie na talerzu, a gepardy tańczą z lwami walca. === Obudziłeś się, czułeś jak by ktoś na ciebie dychał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Otwieram powoli oczy i rozglądam cię dookoła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Widzisz coś czego nigdy prze nigdy nie chciałeś widzieć - Czołem Tatusiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. CHOLERA JASNA A TY TU SKĄD??? I CZEMU DO CHOLERY JESTEŚ TAK BLIKO??? - wykrzyczałem zrywając się na równe nogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Fajnie było tej nocy Tato - powiedział wrzod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - nie no przegiąłeś - rzekłem strzelając w niego błyskawicą po chwili zapytałem - Co ty właściwie robiłeś jak cie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - No co miałem brać Arachnida to go brałem... a potem to ja tutaj przyszłem do ciebie i razem się bawiliśmy buehehehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - COOOOO??? WYKASTRUJĘ!!! - wykrzyknąłem po czym dobyłem elektro ostrza by spełnić ten zamiar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kiedy uderzyłeś go ostrzem on poleciał na ścianę po czym wstał - Dlaczego mnie bijesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Bo jesteś nie ogarnięty. Tak czy inaczej maż zakaz zabawy z kimkolwiek na tym statku. No chyba że powiem inaczej. - odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Przecież wiem że mam nikogo nie brać. Tańczyłeś walca z tamtą fioletową całą noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Whaaat??? Że co robiłem??? Przez sen??? Lol. Mam nadzieję że się nie wkurzyła. No nic... Idę spotkać się z Equestriankami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nagle do pokoju weszła Twilight - Już wstałeś... a to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Emmm... Mój przybrany synek Wrzód. - odparłem po czym szeptem dodałem - Lepiej na niego uważaj bo to syn Molestii. Na szczęście słucha mnie od chwili jak się dowiedział że jego mamusia wybrała mnie na męża. Wierz mi jakbym mu nie zakazał to zgwałciłby wszystko i wszystkich na tym statku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ona na ciebie się popatrzyła - To on się w nocy kręcił koło pokoju Księżniczki i moich przyjaciółek? - spytała się Twilight. On chyba nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - WRZÓD? CO TY ROBIŁEŚ W NOCY??? - zapytałem krzykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Chciałem spełnić to co mi obiecałeś w świątyni. Ale jej nie znalazłem tylko tani replikant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - ufff. To dobrze że chociasz rozpoznałeś. Widzisz Twilight on tylko szukał Molestii. -odparłem czując jak wielki ciężar spada mi z serca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Za to spotkałem sympatycznego kolesia, choć gwałtu nie było to zamieniliśmy parę zdań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Kogo spodkałeś? - zapytałem. No dobra Wrzód jest posłuszny. Dobry z niego piesek hehehehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Nazywał się Kaclo... Kacprowicz chyba. Powiedział że twoje małżeństwo z Mamusią jest nieuniknione, i że masz przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts