Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - WHAAAAAAAAT??? - wykrzyczałem. Ja pierdolę. Czyli ze mną koniec. NIE! NIE PODDAM SIĘ BEZ WALKI. JEŻELI BĘDZIE TRZEBA TO WYSADZĘ SIEBIE I JĄ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Do wszystkich jednostek. Zgłosić się do Hangaru, to pilne - powiedział Kacprowicz przez megafon. - Choć, nie każmy waszemu przywódcy czekać - powiedziała Twilight po czym wyszła z pokoju. - A ja mogę iść, będę grzeczny - powiedział wrzod błagalnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Dobra. Chodź - rzekłem po czym ruszyłem razem z Twilight do hangaru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Szliście do Hangaru, widziałeś zamknięte drzwi prowadzące do nich. - To tutaj - powiedziała po czym wrota się otwarły a wy weszliście do środka. Nagle na ciebie padł strumień światła z reflektora. - Panie i panowie. Oto Ten co ma Przejebane, przyszły mąż Molesti. Kaaaage Torinoooooooo - powiedział jeden z żołnierzy przez megafon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - WHAAAAAAAAAAAT??? CO TO QRWA MA BYĆ??? - zapytałem. Nie no. Co za troll. Wielki Kanclerzu I HATE YOU FOR THAT!!! No Qrwa musiał to zrobić????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Zapraszamy Jubilata na scenę - powiedział Kacprowicz po czym wskazał żebyś tutaj podszedł. - Chyba jesteś wołany - powiedziała Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Fuuuuuuuuuuu. - odparłem Ale jednak poszedłem Gdy stanąłem koło Kacprowicza rzekłem do niego szeptem - Nienawidzę cie za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Taka moja robota - powiedział po czym zszedł ze sceny. - PRZEMOWA! - krzyczeli na około wszyscy zgromadzeni... nawet ta różowa się dołączyła, mówiła to dwa razy szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Drodzy zgromadzeni, was chyba pojebało z tym wszystkim. Zgadując jak byście byli na mym miejscu to byście inaczej gadali. Dziękuje dobranoc - odparłem z wsciekłą miną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Po chwili ciszy wszyscy zaczynają klaskać i wiwatować. Podchodzi Kacprowicz klaskając - Naprawdę, zacna przemowa. Bawcie się cały dzień, RYNKOL DLA WSZYSTKICH, NAWET DLA NASZYCH GOŚCI! - krzyknął Kacprowicz i wszyscy zaczęli wiwatować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Czy to był jakiś test? - spytałem Kacprowicza. Nie no ja mam już tego wszystkiego dosyć. Ale dobra. Rynkola spróbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Jasne, każdy Perosjanin robi se jaja, to mamy wrodzone - Powiedział po czym podał ci kufel w którym znajdowała się czarna ciecz - Wypij jako pierwszy Rynkol - powiedział Wielki Kanclerz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - No to do dna. Zdrowie wszystkich tu obecnych - zakrzyknąłem po czym wypiłem zawartość kufla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wypiłeś wszystko duszkiem. Nie mineła chwila a już straciłeś przytomność. === Obudziłeś się na czymś miękim, strasznie bolała cię głowa. - Witamy królu imprezy - usłyszałeś z boku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Emmm... Co to było? Jak oni mogą to pić. - rzekłem skacowanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Perosjanie mają silną głowe w genach. Ale to co robiłeś z Twilight nie pobije nawet ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Co??? Co zrobiłem??? Powiedz bo ja nic nie pamiętam - zapytałem szczerze zaniepokojony. cholera mam nadzieję że to co zrobiłem to nie to o czym myslę.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Powiem tylko że "pogwałciłes" wszelkie zasady - powiedział Kacprowicz robiąc uśmiech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - COOOOOOO??? ALE JAK TO??? - wykrzyknąłem. Po chwili dodałem - Słuchaj jeżeli znowu robisz sobie ze mnie jaja Wielki Kanclerzu to.... Jeżeli to prawda to jestem już trupem. Twilight mnie zabije.... Tylko.... W takim razie czemu ja jeszcze żyję??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Moge ci puścić nagranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - okey to puść chociaż jakaś część mnie mówi mi że wolę tego nie wiedzieć - odparłem. Mam wrażenie że to się źle skończy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Kacprowicz podszedł do ekranu po czym włączył film. Widziałeś tam wszystko co robiliście, a mina Celesti była epicka. - Mam to w ulubionych pod tytułem "mąż zdradza molestie" - powiedział śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Emmm... Twilight mnie zabije. Tylko jedno pytanie czemu ja jeszcze żyję.... - odparłem zaszokowany tym co zobaczyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Bo tak samo jak ty, ona nie pamięta. No chyba że Celestia albo Pinkie jej powiedzą to wtedy prosto do kapsuły ratunkowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - aha to jak coś to ja nic nie wiem. Zaraz..... To ktoś z Equestrian przetrwał Rynkola? - zapytałem zaskoczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts