KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Celestia nie piła. A pinkie ma mocny łep tak jak my, wypiła 17 kufli...17 kapujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -Kapuję. Macie coś na kaca? Bo ja tu umieram - powiedziałem ciągle mając potężny ból głowy. Jak ta różowa cholera zdołała tyle wypić. I dont get it Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Kacprowicz schylił się pod blad i wyjął tabletkil - Masz, to pomoże tobie i powierniczkom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 połknąłem tabletkę i ruszyłem poszukać powierniczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Kiedy wychodziłeś trafiłeś na kapitana który się ucieszył że cię widzi. - Tutaj jesteś. Mógłbyś powiedzieć swojemu synkowi żeby nie gwałcił reaktora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Ja pierdole. Co on robi??? Jego to chyba kompletnie pokręciło. WRZÓD!!! DO NOGI!!! - krzyknąłem na całe gardło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 dosłownie po sekundzie podleciał wrzod. - Tak tatusiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Czego gwałcisz reaktor? - zapytałem wkurzony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - A czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Facepalm - Jak chcesz coś zgwałcić to idź do swojego pokoju i zgwałć swoją rękę - rzekłem wkurzony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - ok - powiedział po czym zniknął za rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - no dobra. To teraz trzeba znaleźć powierniczki i wręczyć im lekarstwo na kaca - powiedziałem ruszając dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Znów zostałeś zatrzymany, tym razem przez AJ, trzeźwą. - Tu jesteś. Musimy porozmawiać o Twilight, TERAZ - powiedziała, AJ poważnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - a coś się stało? - zapytałem udając niczego nieświadomego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - ona się nie budzi się - powiedziała AJ - Słaba głowa - powiedział cicho Kacprowicz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - wiesz AJ z tym to nie do mnie. Ja lekarzem nie jestem. Mogę spróbować ją obudzić ale nic ponad to - odparłem ruszając do pokoju w którym sie znajdowała Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Powodzenia Romeo - powiedział Kacprowicz Dotarliście do waszego pokoju a tam na swojim łóżku spała Twilight. - Masz jakieś pomysły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Mam nadzieję że nie pamięta co się wczoraj działo - Hej Twiiiiliiight pobudka. - zakrzyknąłem. Jeżeli to nie działa próbuję inaczej - Twilight Sparkle Celestia cie wzywa - w razie nie powodzenia próbuję dalej - Twilight wstawaj szybko. Molestia atakuje - i jeżeli to nie zadziała to ja już nie mam pomysłu chociaż..... Jeże li słownie nie da się jej obudzić podchodzę i zaczynam ją łaskotać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Zanim zaczynasz słyszysz znajomy głos Porisla - Całuj! - Zaczynasz robić wszystkie znane ci sposoby, i skończyło się na łaskotkach. Szybko sië zerwała - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - nic szczególnego. AJ nie mogła cię obudzić i się o ciebie martwiła więc ja spróbowałem i mi się udało. Dobrze się czujesz? Jeżeli masz kaca to mam na to tabletki - odparłem z przyjaznym uśmiechem starając się nie myśleć o tym co z nią robiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Dobrze się czuje - powiedziała Twilight. Nagle do pomieszczenia wskoczyła Pinkie pie która jak cię zobaczyła to się uradowała - Twilight musze ci powiedzieć o tym co wczraj robiłaś - krzykneła. Jak powie to lepiej odrazu wiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 O CHOLERCIA. MAM PRZEJEBANE. - Pinkie. Może nie męcz Twilight. Czasem lepiej nie pamiętać co się robiło po pijaku. Wiem to z doświadczenia - odparłem robiąc przekonywującą minę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Ale to było fajne. Nie na codzień Twilight uprawia stosunek - powiedziała Pinkie. Stało się, Twilight zrobiła się czerwona. - CO?! Z KIM?! - wykrzyczała na całe gardło, - z kage - powiedziała pinkie. Twilight popatrzyła się na ciebię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Ja nic takiego nie pamiętam - skłamałem. Po chwili dodałem - Jeżeli chcesz mnie zabić zrób to szybko. To i tak lepsza śmierć niż za sprawą Molestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - CHODZ TU! - powiedziała po czym na ciebie skoczyła i zaczeła cię całować. - łoł, tego się nie spodziewałam - powiedziała AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts