Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 WHAT THE F*CK??? zonk. ja w sumie też się tego nie spodziewałem. Gdy już mogłem złapać oddech rzekłem - Świetnie całujesz. Zaskoczyłaś mnie. Myślałem że mnie zabijesz - po czym przejąłem inicjatywę i to ja ją pocałowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Dzięki. Kto ci naopowiadał że cie zabije? - spytała się. W tym momencie do pokoju wszedł Kacprowicz. - Dzięki, pinkie. I co kage było się bać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Emmm... Zostawmy to bez komentarza - odparłem zmieszany. Chwilę później wziąłem głęboki oddech i spytałem - Czy moglibyście zostawić mnie i Twilight na chwilę samych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nagle czas się zatrzymał. Podszedł do ciebie Kacprowicz. - Czy ty zamierzasz zrobić to oczym myśle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Nie mam pojęcia o czym myślisz. Chcę z nią po prostu pogadać na osobności - odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Tylko nie "pogwałć" znów zasad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - bez komentarza. Poza tym gwałt jest w tedy gdy jedna ze stron ma coś przeciwko - odparłem mając nadzieję że mu się te gatki szybko znudzą. - Dobra. uruchamiaj czas z powrotem i zostaw nas samych proszę - dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Czas wrucił, i po chwili wszyscy wyszli. - Chciałeś czegoś - spytała się Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Tak. Chciałem porozmawiać o nas. Wiesz... Chyba się w tobie zakochałem... Chciałbym z tobą być do końca świata i mieć z tobą dzieci... Wiem że to pewnie żałośnie wygląda... ktoś taki jak ja... proszący o wspólne życie tak wspaniałą klacz jak ty... chciałbym z tobą być ale chyba nam nie wyjdzie... nie jestem jednym z was kucyków... a chciałbym być... jeżeli istnieje jakiś sposób bym stał się taki jak wy... ale o czym ja myślę... pewnie taki sposób nie istnieje... jeżeli jednak mimo wszystkich różnic zechciałabyś ze mną być to... byłbym najszczęśliwszą istotą we wszystkich światach... - powiedziałem niepewnym lekko zawstydzonym głosem sam nie wierząc że to powiedziałem. No cóż. Powiedziałem co mi leży na sercu. Teraz tylko czekam na jej odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Ja ciebie też- powiedziała po czym chciała ciebie pocałować, ale niestety - zbliżamy się do Equestri, wszyscy zebrać się w Hangarze 29D - powiedział Kacprowicz przez megafon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - ten to ma wyczucie czasu. Nie ma co - powiedziałem po czym pocałowałem Twilight następnie dodałem - no dobra. Nie karzmy na siebie czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Doszliście do Hangaru, tam jużw widziałes kilkanaście transportowców Pelican, i ze setka żołnierzy. - Przygotować się do zrzutu pelikanami - powiedział Kacprowicz przez megafon. Widziałeś jak powierniczki wsiadają do pelikana wraz z twoim oddziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 wsiadam razem z nimi i po drodze sprawdzam uzbrojenie co chwila zerkając z uśmiechem na Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kiedy wchodzicie na pokład drzwi się za wami zamykają, zauwarzył cię kapitan. - Witaj kasanowo. Porislo, startujemy - powiedział po czym poczułeś jak statek upadł a następnie uruchomiły się silniki. - Dobra, naszym celem jest odbicie Canterlotu. Według naszych informacji znajduje się dyktator Takerian i ONA - powiedział po czym na środku statku pokazał się obraz szpetnej osoby. - Dyktator Care Taker, nasz pierwszy cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Dobra. to trza się zająć ty Hejterem - odparłem cały czas rozmyślając o tym co mnie spotkało i o tym co jeszcze może spotkać. Nagle ujżałem oczyma wyobraźni filmik który mi pokazywał Kacprowicz... fu*k o czym ja w tej chwili myślę. Spaliłem buraka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nagle statkiem coś zatrzęsło, kapitan poszedł do pilota. - co to było - spytała się AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 mam dziwne przeczucie że wiem co to było. Obym się mylił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Po chwili przychodzi kapitan. - Uwaga mam dobrą i złą wiadomość. Dobra to taka że lądujemy... - powiedział. Wszyscy zaczeli się cieszyć. - ...a zła, że awaryjne - powiedział po czym statek zaczął ostro pikować w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - złapcie się mocno czegoś i nie puszczajcie. Przetrwamy to jakoś - cholera nie wiem czy sam w to wierze. To moje pierwsze awaryjne lądowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Pizdniemy w starą biblioteke w canterlocie - powiedział pilot. Po chwili straciłeś przytomność === Obudziłeś się przygnieciony przez belke, słyszałeś głosy - Gdziet reszta? - gdziś spieprzota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 ała. chole*a. Co tu się dzieje. Wygrzebuję się spod belki i sprawdzam uzbrojenie. Jeżeli wszystko w porzątku dobywam PM'a i elektro-ostrza i ruszam poszukać reszty załogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 W radiu słyszałeś szum. - Ca z tamta fialetawa robita? - Ta ca każda. Da kapalni, a jak daktator ja chcet tod jegot kachnia, kabaty talko tam nadajot siet robita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 GRRR... NIE POZWOLĘ.... NIE POZWOLĘ BY TWILIGHT CIERPIAŁA... Przepełniony gniewem uwalniam swoją energię by mnie otoczyła niczym tarcza. Z rykiem ruszam na Takerian nie by ich zabić lecz by rozerwać ich na strzępy. Muszę uwolnić Twilight za wszelką cenę... Nigdy sobie nie wybaczę jeżeli coś jej się stanie. W myślach wymawiam słowa Z pradawnych wieków, przez najgłębsze czeluście. Przybywa wojownik. Bezimienny Heros. Usłysz wezwanie przez wieczność wędrujący. Piekielnym łańcuchem związane istnienie... Khadosh Addonio Satori Kotero* ________ *Sztuka Addonu Przyzwanie Pradawnej potęgi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Gniewem wydostałeś się z gruzów i rozszarpałeś najbliższych Takerian po czym ruszyłeś po Twilight. === Zniszczyłeś chyba z cały batalion dwa mechy i lądownik. By w końcu dostać się na dziedziniec gdzie stał ON, Dyktator Care Taker, który na twych oczach zabił dwóch perosjan, odwrócił się i wyjął coś podobnego do latarki. - Nareszcie się spotykamy panie Torino, nawet nie wiesz jak będę się cieszyć jak zobaczę cię martwego pod mymi nogami - powiedział po czym z latarki wysunęło się czarne światło które miało metr długości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 - ZAPAMIĘTAJ DOBRZE TEN DZIEŃ TAKERIAŃSKI PSIE BO JEST ON TWYM OSTATNIM - ryknąłem po czym dzierżąc elektro-ostrze rzuciłem się na niego wyzwalając całą swoją energię - WIRUJACY BERSERKER - wykrzyczałem nazwe techniki szermierczej atakując go całym impetem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts