KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Kiedy ostrze miało go przepołowić , on cios zablokował . - Tandetna formo życia, nie pokonasz mnie - powiedział po czym uniusł cię za pomocą mocy i wyrzucił. cię prosto na pomnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 - GRRRR... ZABIJĘ... ZABIJĘ. ROZSZARPIĘ CIE NA STRZĘPY - wrzasnąłem rzucając się na niego wykonując serię ciosów ostrzem a lewą ręką ciskając kule ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Zanim zdążyłeś do niego dobiec, uziemił cię za pomocą telekinezy w powietrzu. - Nie powstrzymasz tego co nadejdzie panie Molestio. Dzisiaj to Takerianie zwyciężą, a nie Perosjanie - powiedział po czym odskoczył przed nadlatującym pociskiem, w oddali widziałeś Kacprowicza. - Puść go. To sprawa między mną a tobą - krzyknął Kacprowicz. - Cwel? Myślałem że ty obijasz się w fotelu w tym "Senatku" - powiedział Care Taker. W tym momencie szczęka Kacprowicza się otworzyła po czym krzyknął, dźwięk był tak głośny że niszczył wszystko na swej drodze. Dyktator nie zdołał go zablokować i poleciał prosto na ścianę, zwalniając cię z telekinezy. - Idź! Ja se z nim poradzę - powiedział Kacprowicz po czym jego Prawa ręka zmieniła się w Ostrze, a następnie skoczył prosto na Dyktatora kontynuując walkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 ruszam więc dalej by odnaleźć i uwolnić Twilight oraz inne kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Idziesz przez korytarz aż słyszysz znany ci jęk. Za rogu wybiega Gomez, wyciągasz miecz by się obronić ale co go goniło to cię już rozbawiło. Za rogu wyłonił się Wrzod. - He he, ale będzie fajnie - powiedział wrzod - Spierdalaj pedale - krzyknął przeraźliwie Gomez, Wrzod koło ciebie przebiegną z słowami "Cześć Tato" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Dobrze synek. Złap Gomeza - krzyknąłem za nim po czym ruszyłem dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Doszedłeś do sali tronowej, na jej środku widziałeś Twilight związaną i zakneblowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Twilight skarbie nie bój się. Zaraz cię uwolnię - powiedziałem podbiegając do niej, by ja rozwiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Podbiegłeś do niej i chciałeś zacząć od Knebla, jednak w jej oczach zauważyłeś przerażenie, jednocześnie poczułeś obecność JEJ za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 odskoczyłem dobywając jednocześnie Ostrza Księżyca - Spodziewałem się ciebie tutaj - rzekłem lodowatym tonem trzymając swoje nerwy na wodzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Zdradziłeś mnie,misiaczku. A mogli byśmy być szczęśliwą parą - powiedziała Molestia, twilight w odpowiedzi przewruciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Nigdy nie byłem twoim. I nigdy nie będę. A teraz pożałujesz że próbowałaś odebrać mi to co dla mnie ważne - to powiedziawszy użyłem spowolnienia czasu by szybko do niej podbiec i wykonać Niebiańskie Cięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Wykonałeś spowolnienie i użyłeś ataku, by zobaczyć jak Molestia znika w błękitnym świetle. - Nieeeeeeeeee! - to ostatnie co usłyszałeś z jej ust. Rozwiązujesz Twilight, ona staje by cię pocałować ale staje się coś czego nie przewidziałeś... przeleciała przez ciebie. - Co się stało? - spytała się zdezorientowana. Wten do sali wszedł Kacprowicz. - Wykonał zadanie, więc umiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Co??? Ale jak to... ;_; Ja... Ja.... Ja nie chcę jeszcze umierać... ;_: - powiedziałem z płaczem - Co tu się dzieje... ;_; Wytłumacz mi to.... ;_; - dodałem wciąż nie mogąc powstrzymać łez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Kiedy dałem ci umiejętności perosjan, pozwoliłem sobie wejrzeć w głąb twej pamięci. Jesteś klonem Srage Jebage który woli się nazywać Shadow, zakała wszechświata. Twym celem było zgładzenie Molesti, a skoro już jej niema to umierasz, takie jest przeznaczenie Klonów pradawnych, gdyby było inne wyjście to bym ci pomógł. Ale niestety, zostało ci jeszczr 10 minut życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Więc... ;_; co ja mam teraz robić? ;_; - zapytałem nie mogąc powstrzymać smutku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Pożegnajcie się, później będę musiał użyć bomby kasacyjnej - powiedział Kacprowicz, - Bomby Kasacyjnej? Co to? - spytała się Twilight - To Bomba która kasuje pamięć z okresu jaki ustawimy, ustawiliśmy ją do okresu zanim zestrzeliłaś Transportowiec z Kage na pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Żegnaj Twilight... Naprawdę jestem szczęśliwy że cię poznałem... Żałuję tylko że nie było nam dane dłużej ze sobą być... Kocham cię... I chodź odchodzę to czuję, że będę nad tobą czuwał... Do końca świata... - odparłem przez łzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Ale... jest jeden sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Jaki? - spytałem nie robiąc sobie zbytniej nadzieji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Twoje ciało jest nie do ocalenia, za to dusza tak. Mogę ci przenieść dusze do innego ciała, tylko jakiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - umm... Jeżeli istnieje taka możliwość to... Chciałbym mieć ciało kucyka... - odparłem lekko zawstydzony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Kacprowicz zrobił kwaśną minę. - Jakie chcesz ciało kuca, jednorożec, pegaz czy ziemniak... znaczy kuc ziemny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Umm... Jednorożca jeżeli można... - odparłem mając nadzieję że to wszystko się dobrze zakończy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Do zobaczenia, Shadow Bolt. Do III Wojny Światowej - powiedział po czym wystrzelił w ciebie Fioletowy pocisk i zacząłeś się unosić, widziałeś pod spodem swoje stare ciało, Kacprowicz za pomocą drugiej ręki zrobił dla ciebie ciało jednorożca o białej sierści i zielonej grzywie, po chwili wbiłeś się w to ciało. === Obudziłeś się na łóżku, nic nie pamiętałeś co się stało. Koło ciebie stała Twilight, twoja dziewczyna od dwóch lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts