KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Przechodzicie do pomieszczenia gdzie znajduje się podobny piedestał i przez niego przechodzicie. Jesteście już w jakiejś jaskini kiedy wychodzicie twoim oczom ukazuje się straszny widok... Miasto Khorinis jest atakowane przez armie pająków Gomeza - Oo więcej przyjaciół do zabawy - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "no to leć. rozerwij się" powiedziałem do Wrzoda. następnie dobyłem mieczy i ruszyłem za nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy byliście w połowie drogi droge wam zastawiła błękitna kula która powiedziała - Mam was hihi - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 oł noł. pora użyć tależa. tylko jak. hmmm. pomyślmy a gdyby go tak upuścić i podnieść znowu. dobra może zadziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy upuszczasz talerz on gwałtownie znika i widzisz jak by kula pokazywała obraz tam widzisz białego demona który zasłąnia się talerzem z słodkimi oczkami - Siemasz matka, kiedy następny wypad na farme Onara? - spytał się wrzod - Później kochanie, teraz mamusia robi interesy - powiedziała po czym odwróciła się w twoją stronę - Dzięki za talerz misiaczku, odezwę się - powiedziała po czym puściła oczko by potem zniknąć. Po chwili talerz wylądował koło ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 WTF JUST HAPENED??? CZY JA UWOLNIŁEM MOLESTIĘ??? NO TO MAMY PRZERĄBANE." Wrzód. co to było???" spytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Moja kochana mamusia, mówiła że co jakiś czas odwiedzała swojego przyszłego MĘŻA, nazywał się chyba Kaliusz lub Kagiusz, gdzieś koło tego - powiedział wrzod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "COOOOOOOOOOOOOOOOO??? ŻE JAK??? ONA WYBRAŁA SOBIE MNIE NA MĘŻA??? O QRWAAAAAAA!!!" wykrzyczałem na cały głos by po chwili pierdolnąć na zawał. zaraz obok mnie stoi WRZÓD.... do bra już wstaję. nie chcę być analizowany analnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Fajnie będziesz moim bratem... znaczy ojcem. Oj jak cię Mama WEŹMIE w objęcia, ale będzie fajnie, zobaczysz - powiedział uśmiechnięty wrzod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " synek synek... jak ja cie pierd**** to cie krew zaleje" powiedziałem do Wrzoda. mnie już zalała. Ale czemu czuję się jakoś tak dziwnie spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - U będzie zajefajny ślub. Nad portem w Khorinis, z moim przyjacielem Rhobarem III który wciąż nie odpowiada na moje listy. A zamierzacie mieć dzieci? Ja bym chciał siostrę - powiedział, zaczyna cię wkurzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "nie no przegiąłeś synek" powiedziałem po czym cisnąłem w niego fireballem i udałem się do portu w mieście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kiedy dochodzisz do miasta widzisz jak milicja walczy z pająkami, widzisz jak na dachu stoi znana ci kobieta która ci zleciła odnalezienie talerza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 podchodzę do niej i pytam "czy ty to planowałaś? czemu mi nie powiedziałaś jak użyć tego talerza?" byłem naprawdę wkurzony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Popatrzała się na ciebie, - Masz czy nie - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 " mam. trzymaj" powiedziałem dając jej talerz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kiedy chwyciła talerz, błysnął z niego błękitny blask który wytworzył pioruny. Te pioruny niszczyły kolejnego pająka po drugim, aż w końcu na ulicy nie został żaden. Widzisz jak talerz zmienił się w kupkę pyłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 "emmm. co się właściwie stało?" zapytałem oszołomiony tym co sie przed chwilą zdarzyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Talerz miał zatrzymać ekspansje sił Arachnidów, ten talerz nie miał by szans powstrzymać JEJ. A teraz dobranoc - powiedziała po czym utraciłeś przytomność === Obudziłeś się w tym samym pomieszczeniu co wcześniej. - Dobra teraz możemy pogadać na spokojnie - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 " co się tu właściwie dzieje? jak powstrzymać Molestię? i dlaczego czuję się jakoś spokojnie gdy dowiedziałem sie że ona chce mnie za męża?" zarzuciłem postać natłokiem pytań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Po pierwsze: Sam chciałeś się z nami spotkać. Po drugie: Musimy mieć Miecz Księżyca. Po trzecie: Nie mam bladego pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 "gdzie mogę znaleźć ten miecz?" spytałem mając nadzieje że gdzieś niedaleko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Nie wiadomo, informacji należy szukać w świętej bibliotece. Jak cię zwą? - spytała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "Kage Torino. jestem ostatnim, ze swojego rodu" odpowiedziałem. "gdzie jest ta biblioteka" zapytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Gdzieś na północnym wschodzie od Khorinis. Pilnowana przez armie Arachnidów - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts