Spectra Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -No właśnie drzwi! Całkiem o nich zapomniałam.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ja pamiętałem o nich do przedwczoraj, bo zacząłem montarz nowego wynalazku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Nowego wynalazku? Jakiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Tego dowiesz się w swoim czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Ciekawość mnie zżera.. No mi chyba możesz powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 - Jak dam radę to wyślę Ci schematy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jacob spojrzał w głąb siebie i nic nie znalazł prócz bałaganu. Jak usłyszał słowo schematy to od razu się obudził. Spytał się Revena z lekkim zaciekawieniem - Wynalazek? Jaki? Powiedz, please! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Yeyy! A tak w ogóle to.. do czego on będzie służył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Pełną informację podam wam razem ze schematami które dam wam w piątek, bo w tygodniu mam sporro pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Oki! Już jestem ciekawa.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jacob odwrócił wzrok w stronę okna, a potem na ławkę. Pomyślał chwilę po czym wyjął z torby kostkę rubika i zaczął się nią bawić z nudów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 -Alee mi się nudzi.. Rev co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Szukam nieprawidłowości w schematach, nie tych końcowych tylko w schematach każdej części. Mam tego na oko 500 stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nonex spojrzał na Jacoba. -Umiesz ułożyć? - zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Jacob kiwnął głową i z dużą szybkością ułożył kostkę. Następnie z dużą szybkością pomieszam i rzucił do Eartha. Powiedział jeszcze - A ty umiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Jasne - odpowiedział Nonex i ułożył w podobnym tempie co kolega. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Jacob chwilę pomyślał i wyczarował dziwną kostkę rubika. Pomieszam i rzucił Earthowi. - To spróbuj tą. Taką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Czyżby zawody w układaniu kostek Rubika? Macie tu jeszcze parę : -Amber wzięła jedną z nich i zaczęła układać jedną po drugiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Wy macie kostki rubika a ja mam swój wynalazek... w częściach(powiedziałem i zacząłem układać malutkie części w jedną większą których miałem ułożyć co najmniej 50) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Hmmm Megamix. Może troche długo zająć, ale powinno się udać - pomyślał Earth -Ha pikuś. Pokaż mi ją. Gdy otrzymał kostkę zaczął ją układać. @edit @Off game Mój Hexagon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -Wy macie kostki rubika a ja mam swój wynalazek... w częściach(powiedziałem i zacząłem układać malutkie części w jedną większą których miałem ułożyć co najmniej 50) -Ty to wszystko będziesz układać? Skonstruuj wynalazek który będzie to składał za ciebie A tak na serio.. Pomóc ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jacob przestał bawić się kostką rubika i zamyślił się. Chwilę tak myślał aż wreszcie wyczarował sobie koktajl. Zniknął i pojawił się szczeniak. Jacob chwilę pomyślał, a szczeniak patrzył się na niego z zaciekawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Wiesz Amber będę to wszyyyystko układał, a maszyny budować nie będę bo nie ma takiej zabawy jak(ziewa) przy samodzielnym układaniu(ziewa) to ja może przytnę sobie komara, bo coś ostatni nie spałem. Mówiąc ostatnio miałem na myśli ostatnie 3 dni(ziewa, śpi) Zzzzzzzzzzzz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -Ooooo.. Ale słodko śpisz!- Powiedziała Amber tym samym otwierając książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jacob spojrzał się szczeniaka który nadal tam był. Powiedział do niego zniecierpliwiony - Co ty tu jeszcze robisz? Idź. Szczeniak zniknął. Jacob wreszcie zdenerwował się i wyczarował sobie MP3 i dużą księgę pt. Świat Dysku. Włożył sobie słuchawki do uszu i włączył cicho muzykę. Następnie zaczął czytać księgę. ( Czasem naprawdę tak czytam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts