Mrs.Octavia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 WIP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 O maj gasz, czym to rysowane?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Zgaduję, że farbami. Rysunek jest świetny, sama bym tak nie namalowała, wnioskując po tym, że farby to nie moje przeznaczenie. Podziwiam za robienie tła, mi by się nie chciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Zgaduję, że farbami. Rysunek jest świetny, sama bym tak nie namalowała, wnioskując po tym, że farby to nie moje przeznaczenie. Podziwiam za robienie tła, mi by się nie chciało. HA! to nie farby tylko kredki! > tylko potem mokrym pędzlem przejechane... A ja nie wiem czy to skończe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Kredki? Jeśli to są kredki, to ja jestem święty Mateusz. Wygląda jak farby. Musisz to skończyć. Jak nie skończysz, to będzie równoznaczne z końcem świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Kredki? Jeśli to są kredki, to ja jestem święty Mateusz. Wygląda jak farby. Musisz to skończyć. Jak nie skończysz, to będzie równoznaczne z końcem świata. Bo to są specjalne kredki jak sie je pomoczy w wodzie to wychodzi takie cóś oj no dobra x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Bo to są specjalne kredki jak sie je pomoczy w wodzie to wychodzi takie cóś Też gdzieś mam takie kredki, ale ich nie używam. Poza tym, większość jest połamana, zapewne przez młodsze rodzeństwo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 kredki akwarelowe? Wyszło Ci przecudnie! noi jeszcze tło jest... te tradytionale naprawdę Ci zacnie idą! Wstawiaj tu od czasu do czasu coś tradycyjnego bo jest co podziwiać^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 kredki akwarelowe? Wyszło Ci przecudnie! noi jeszcze tło jest... te tradytionale naprawdę Ci zacnie idą! Wstawiaj tu od czasu do czasu coś tradycyjnego bo jest co podziwiać^^ Dziękuje ^^ a to macie skończoną wersje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Mister Oktawjo, zatwierdzam ten zacnie tęczowy bazgroł +20% to cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Mister Oktawjo, zatwierdzam ten zacnie tęczowy bazgroł +20% to cooler Dżęmkujem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Bardzo ładnie masz opanowane cieniowanie. Śliczny jest efekt rozbłysku na ogonie i grzywie RD C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Bardzo ładnie masz opanowane cieniowanie. Śliczny jest efekt rozbłysku na ogonie i grzywie RD C: Dziękuje C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ekhem. W imieniu Nadzwyczajnej Komisji ds. Oceny Sztuk Różnych wystawiam temu malunkowi ocenę wysoce pozytywną. Masz moje gratulacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Ekhem. W imieniu Nadzwyczajnej Komisji ds. Oceny Sztuk Różnych wystawiam temu malunkowi ocenę wysoce pozytywną. Masz moje gratulacje. Czyli tak w skrócie jemu też się podoba. Podpisuję się pod tą wypowiedzią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Czyli tak w skrócie jemu też się podoba. Podpisuję się pod tą wypowiedzią. oh dziękuje ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Tavi, ja wciąż czekam ^^ A nie chcę Ci dowalać jeszcze jednego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Tavi, ja wciąż czekam ^^ A nie chcę Ci dowalać jeszcze jednego Jestem strasznie zawalona innymi pracami a nie umiem narysować jego grzywy cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 yay... Ta Rainbow jest po prostu fantastyczna! Naprawdę świetnie ci to wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 yay... Ta Rainbow jest po prostu fantastyczna! Naprawdę świetnie ci to wyszło Bardzo ci dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 ;_; a taki crossover... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Łoł, te prace są odjechańcze. ^^ Dosłownie wszystkie. A ta powyżej to serio mistrzostwo. I ta kartkowa... No wszystkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tyle tu utalentowanych osób! Świetne kreski, dopracowane i wzorowe cienie! Nie sposób oderwać oczu, ze zdumienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wszystkie twoje prace są śliczne i słodkie P.s. Za dużo słodkości... *cukrzyca* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Łał... myślałam że ten temat już dawno dedł Dziękuje wam ^^ A teraz...po raz 1 od dawna...zarysowałam..TŁO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts