Mrs.Octavia Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Nabazgrana-narysowana w bardziej "omg,ale te kolorowanie jest męczące" wersji Serio,męczyłam się trochę z tymi cieniami i reflekasmi. Don`t worry,moja samoocena spada za każdym razem kiedy z 256 watch`y spada przez jeden dzień na 247 watch`y.Potem znowu się zmienia...heh. Nie można patrzeć na innych i od razu stwierdzać że Ty tak nie umiesz i nie będziesz umiał,trzeba próbować i podążać do "ideału". Wiem że nie pomogłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 co tu mówić..wyszło super^^ Te refleksy wspomagalas na komputerze czy już takie były na kartce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Bardzo ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 co tu mówić..wyszło super^^ Te refleksy wspomagalas na komputerze czy już takie były na kartce? Trochę wspomogłam w komputerze bo jakbym nic z nim nie zrobiła to by ledwo było co widać,ciemno było :'v A teraz już trochę dawno zrobiona Romanian Pinkamena Kirkland! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 T-Takie cudooooowne! *pada na kolana* Bądź moim miszczem ;_______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Nie umiem uczyć,nawet tego nie umiem ;_: Wybacz ;A; A teraz rysunek robiony w szkole na tej nieszczęsnej kartce w kratkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 16, 2013 Autor Share Napisano Październik 16, 2013 Huh,post pod postem A teraz PP dla mojej koleżanki ze szkoły,fangirl Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Te prace są takie dobre, takie świetne, takie genialne. Światłocień, kreska, cieniowanie, mimika. Potworzę bez serca idę spalić moje wszystkie ( gdzieś z 10 kilo) rysunki spalić ;-; Kto chętny na ognisko ;-; ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Zgadzam się z emili.Rysunki przepiękne,te cienie itp. Idę z nią spalić też moje rysunki ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 A kiełbaski będą? ;_; Bo jeśli tak, to ja też spalę ze 2 teczki Nowa Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 This is amazing! To cieniowanie, ta anatomia. Padam na kolana i biję pokłony- nie ma się czego przyczepić, te prace są cudowne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Jak zawsze pinkne. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) wow ta pinkie jest cudna, Lyra tak samo wstawisz jeszcze jakieś rysunki? Edytowano Styczeń 1, 2014 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Dzięki :3 Mogę wstawić ale to nie są pucyki, więc kogo to obchodzi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Aha, widzę pustki ._. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Moje menże A teraz pucze, o [znaczy, zaległe AT] 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 31, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2014 #smut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Nie smutaj, ja też mam pustki. A w takich chwilach trzeba sobie pomagać xD. Ogólnie jestem zakochana w Twoich rysunkach... Chcę więcej c; . Co powiesz na AT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 *Q* Dziękuje ;_; Niestety nie mogę, jestem do tyłu jakiś rok w commishionach Następne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 *Q* Dziękuje ;_; Niestety nie mogę, jestem do tyłu jakiś rok w commishionach Następne Spoko Oddasz choć trochę talentu? Te obrazki są zbyt boskie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 *Oddaje talent AppleDash* To ty mi daj coś przydatnego NEEEXT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 *Oddaje talent AppleDash* To ty mi daj coś przydatnego NEEEXT! Śliczne Chciałabym umieć rysować ludzi xD No nie wiem... A co chcesz? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Może chcesz aby twoje grafiki znalazły się na koszulkach ? (Ps. Ja na tym nic nie zarabiam !) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Na koszulkach? Brzmi kusząco... I tak już widziałam, że ktoś sobie wziął moje OC na koszulkę i sprzedawał na Allegro, też tak można. A jakie konkretnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jeszcze nie wybrałem a co do sklepu to : http://mlprzadzi.cupsell.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts