Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Pominęłam 1 kolor?! Muszę jak naszybciej to naprawić. W sumie to jakiego kolru zapomniałam bo chyba jestem daltonistką. ._. Jednego z fioletowych na grzywie w sumie to ja też jestem daltonistką bo nie rozróżniam który ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Od razu składam następne zamówienie tym razem na Twilight jako snajpera ^^ A to wstawiam na avka ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Jak chcecie śledzić mnie jak pracuję nad waszymi zamówieniami zapraszam tu: https://join.me/Maisha_s_Screen Teraz:OFFLINE Teraz nawet nie ma na co patrzeć bo zaczynam tło rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hejka. Ja to poproszę o Rainbow Dash, jeśli to nie problem.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Możecie troszke zwolnić? Nie nadążam już, dopiero Lunę robię. ._. Oczywiście, zrobię ci RD, ale musisz troszkę poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 A jak się już uporasz, to mogę prosić o Pinkamenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Oczywiście. Hmm... Może skoro interes tak idzie gładko to zaczne pobierać opłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Przepraszam wszystkich że nie narysowałam wam jeszcze rysunków, mam trochę roboty. Ale nie martwcie sie, niedługo je narysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Hmm... Może skoro interes tak idzie gładko to zaczne pobierać opłaty. Tylko błagam, niech to nie będzie opłata w postaci punktów reputacji, bo to jest trochę... Żałosne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Świetna jesteś,nie mogę się doczekać nowych prac Może coś zamówię,ale najpierw poczekam,aż się uporasz z aktualną robota ;3 Tylko błagam, niech to nie będzie opłata w postaci punktów reputacji, bo to jest trochę... Żałosne hehe i kto to mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Tylko błagam, niech to nie będzie opłata w postaci punktów reputacji, bo to jest trochę... Żałosne Będą to opłaty w wyskości paru points na Deviantarcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 hehe i kto to mówi Ja, masz z tym jakiś problem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Mogłabym prosić o avka z Cloud Kicker?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jeśli już jesteśmy przy zamówieniach to mogłabym poprosić o Solar Sky, jeśli oczywiście masz czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Skończona Luna dla PitPl. Mogłabym prosić o avka z Cloud Kicker?? Jeśli już jesteśmy przy zamówieniach to mogłabym poprosić o Solar Sky' date=' jeśli oczywiście masz czas.[/quote'] Jasne... zrobi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dzięki, praca naprawdę wyszła świetnie i nie mam żadnych zastrzeżeń ^^. Widzę że sporo tych zamówień masz, ale w sumie nie dziwię się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 A kiedy mój podmieniec? Bo fic już wyszedł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jak tam prace nad moim iglastym kaktusem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Ja chce main6 z motywem BF3 Coś takiego tylko z całą szóstka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nie zrozumcie mie mnie źle, po prostu już nie wyrabiam. Na jednym obrazku umieszczę podmieńca, Fluttershy, kaktusa i RD. Później zacznę robić na oddzielnych obrazkach. Ja chce main6 z motywem BF3 Coś takiego tylko z całą szóstka. Mam ci zrobić całą szóstkę? Może mi sie uda ale będzie to długo trwało, ale błagam niech to będzie bez tła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nie zrozumcie mie mnie źle, po prostu już nie wyrabiam. Na jednym obrazku umieszczę podmieńca, Fluttershy, kaktusa i RD. Później zacznę robić na oddzielnych obrazkach. Mam ci zrobić całą szóstkę? Może mi sie uda ale będzie to długo trwało, ale błagam niech to będzie bez tła. Spokojnie, jak dla mnie możesz nawet tego nie robić, nawet powiem że sam spróbuje. Możesz zrobić go jako ostatniego i pokazać go za rok . Ja tylko dałem pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kiedy Podmieniec? Sorry, że się narzucam, ale już czasu trochę upłynęło od zamówienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Musisz trochę poczekać, mam z nim straszne problemy. Ale jak obiecałam to narysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Świetne Jak już zrobisz wszystko i będziesz miała trochę wolnego czasu to zrobisz Raindrops żebym mogła mieć jako avek? :)Oczywiście jak chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Hej, mogłabyś narysować moją OC, Corrie Carver, według podanego tam opisu? ^^ Wiem, masz dużo roboty, poczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts