Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Chciałam ją narysować "bokiem", ale stwierdziłam, że tak będzie ciekawiej. Chyba nie wyszło ;P Wyszło, wyszło Tak jest ciekawiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Co do oczy Mel i Symhony to ci wyszły, tylko, że mi było ciężko wycieniować je w vectorze, bo jeszcze tego nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bardzo ładnie Mogłabyś narysować Raindrops ? Jeżeli to nie problem Bo jak problem , to nie chcę Cię zamęczać , a jak nie chcesz Raindrops to możesz Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bardzo ładnie Mogłabyś narysować Raindrops ? Jeżeli to nie problem Bo jak problem , to nie chcę Cię zamęczać , a jak nie chcesz Raindrops to możesz Pinkie Pie? Aktualnie wykonuję niewolniczą pracę rysując kucykowy portret mego pana (6-cio letniego kuzyna), potem mam obiecane Tavishowi jego OC, wtedy mogę zająć się Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Aktualnie wykonuję niewolniczą pracę rysując kucykowy portret mego pana (6-cio letniego kuzyna), potem mam obiecane Tavishowi jego OC, wtedy mogę zająć się Raindrops Dobrze, poczekam . Mam czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Znalazłabyś może chwilkę na narysowanie Spitfire ? Rogal by się ucieszył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Znalazłabyś może chwilkę na narysowanie Spitfire ? Rogal by się ucieszył Kiedyś tam na pewno znajdę. Tylko z jakiej ma być perspektywy? ;P A oto owoc mojej niewolniczej pracy dla kuzyna: Nie widziałam, gdzie przyczepić skrzydełka, a kuzyn chciał koniecznie pegaza. Chyba nie jest źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Tylko z jakiej ma być perspektywy? ;P To już od Ciebie zależy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Malowałam dziś z kuzynem na kartonie, no i kuzyn z nieuwagi zachlapał mój obrazek. A więc wzięłam pędzel i zrobiłam więcej kropek. Wyszło nam coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Fajny efekt, nie wpadłbym na coś takiego (chyba) Uśmiech Pinkie jest taki.. uśmiechnięty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nie ma to jak chlapać farbą po kartonie. Moje ulubione zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Narysowałam Raindrops, nie było łatwo, ale udało się. Mam nadzieję, że przypomina siebie. I wstawię wam też mój jedyny udany szkic, nie związany z MLP. Robiłam go z książką, ale i tak jestem z niego dumna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cóż, wydaje mi się, że Raindrops ma za małe skrzydła A drugi obrazek jest świetny, tylko słabo widać brzeg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nareszcie znalazłam czas na rysowanie i zrobiłam szkic, który dokończę jutro. Mam nadzieje, że taka Spitfire wam odpowiada A co do poprzedniego szkicu. Skaner nie uchwycił dobrze wszystkich linii, ale faktycznie muszę poprawić brzeg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 czym to narysowałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 czym to narysowałaś? Moim ulubionym ołówkiem w biedronki firmy FABER-CASTELL ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Szkic Spitfire wygląda świetnie, już nie mogę się doczekać pokolorowanej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Moim ulubionym ołówkiem w biedronki firmy FABER-CASTELL ;P A tamto jezioro? Bo ci bardzo ładnie wyszło, wygląda trochę jakby było jakimś piórem o specyficznym kolorze narysowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 A tamto jezioro? Bo ci bardzo ładnie wyszło, wygląda trochę jakby było jakimś piórem o specyficznym kolorze narysowane To zrobiłam ołówkami z Biedronki i węglem. Ten kolor najprawdopodobniej nadał skaner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Eh...trochę czasu na to poszło, ale nareszcie skończyłam. Mam nadzieję, że jako tako wyszła: Zastanawiam się jeszcze nad zrobieniem tła, tylko boję się efektu. Ale może wtedy nie wyglądałaby tak blado ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jaka słodka Spitfire. Wzorowałaś się na czymś? Bo jakoś kojarzę ten rysunek, chyba nawet mam w fav'ach na dA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ten ogon i grzywa są epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wygląda pięknie, szczególnie podobają mi się oczy i włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jaka słodka Spitfire. Wzorowałaś się na czymś? Bo jakoś kojarzę ten rysunek, chyba nawet mam w fav'ach na dA. Tak, ponieważ jeszcze nie za bardzo potrafię rysować z głowy. Muszę mieć coś przed oczami. Zmieniłam tylko minimalnie ułożenie Spitfire na chmurze, usunęłam okulary i w ich miejsce wstawiłam gwizdek. Następnym razem spróbuję narysować coś całkowicie z głowy.... to będzie straszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 No i jest straszne.... oto projekt mojej sygnaturki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts