Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 I nie mam pojęcia, co więcej pisać :(. Zacząłem szukać jakiejś książki w języku, który znam. Jakoś musiałem stracić trochę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Znowu klops. Najwyraźniej nic tutaj nie zostało przygotowane z myślą o turystach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Zacząłem gapić się w sufit, oczyszczając umysł z wszystkich myśli. Głowa uniesiona w górę, a wyobraźnia wyobraża sobie białą planszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Ktoś mógł teraz bez pudła nazwać cię bezmyślnym. Nic nie zaprzątało ci głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Siedziałem. I nic więcej. Nawet komar nie skupiłby teraz na sobie mojej uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Tik-tak. Nuda, nuda, nuda. Powoli wstawało słoneczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Odrobina promieni słonecznych wybudziła mnie z namiastki letargu. Zacząłem szukać czegoś, co mogłem wykorzystać do zrobienia śniadania. Kilka przepisów znałem, a sporą część z nich umiałem wykonać! I jeszcze nigdy przy tym nikogo nie zatrułem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Przepis nr. 1: Kanapka z dżemem. Przepis nr. 2: Zupka z proszku. Przepis nr. 3: Jakieś dziwne coś przypominające martwego szczura podpisane w książce 'tortilla'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Zrobiłem kilka kanapek z dżemem. Zacząłem je powoli jeść, choć miałem zamiar zjeść połowę tego, co zrobiłem. Przynajmniej raz chciałem przydać się Kate. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 Po kilku minutach usłyszałeś odgłos prysznica z łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Nadal siedziałem, kuszony lekko przez pozostałe kanapki, ale utrzymujący swoje postanowienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Po kilku minutach do pomieszczenia weszła Kate z mokrą grzywą. Ziewnęła, podziękowała za kanapki i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 A do mnie dotarła jedna rzecz - z policjantami się nie dogadam. -Ech - westchnąłem ciężko - Jakie masz plany na dzisiaj? - zapytałem od razu. Chciałem się dowiedzieć, czy nie zaplanowała sobie osobistego śledztwa, korzystając z mojego nieszczęścia, które ściągało na mnie wszystkie niebezpieczeństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Sama jeszcze nie wiem - powiedziała po przełknięciu kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) -Może mnie olśnisz - musiałem się upewnić - oni złapali tamte podmieńce? Edytowano Lipiec 18, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Jedna grupa policji miała złapać około setkę Podmieńców? - uniosła brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 -Przynajmniej jednego? - speszył się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Żadnego - powiedziała, kończąc kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Schowałem głowę pomiędzy kopytami, szukając innej możliwości. Wpadłem na cały jeden pomysł. -Mnie już znają tam na dole, ale może ty poszłabyś tam trochę powęszyć? - zaproponowałem - A ja bym starał się ukryć przed wzrokiem innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 - Dobra. Niezły pomysł. - wstała, posprzątała talerze i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Gdy Kate wyszła zabrałem się za przygotowywania. I skończyłem je po kilku chwilach - więcej niż miecz i pistolet nie miałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Teraz możesz iść wszędzie. Miałeś mnóstwo wyborów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zastanawiałem się nad sposobem, by nikt mnie nie zauważył. A może... -Kate, gdzie masz szczotkę do włosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zapomniałeś, ze Kate wyszła z domu przed chwilą. Byłeś skazany na siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zacząłem na własne kopyto szukać jakiejś szczotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts