Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -A niech do draconequs, jaką ja mam fryzurę-przeraziłem się fryzury, jaką zobaczyłem na swojej kopii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Poczułeś kolejny kopniak i uderzyłeś w ziemię. Już nie musiałeś udawać bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Z trudem wstałem. Spojrzałem się kto mnie kopnął. -Jestem tak groźnym przeciwnikiem, że mam walczyć z grupą? Nawet miecza świetlnego nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - No i co z tego? - zapytał skrzekliwie Podmieniec, który przed chwilą cię kopnął. Ponownie poczułeś kopnięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Czyli ma tylko kopyta. Ucieszyłem się. Nie dość, że miałem wysoki próg bólu, to jeszcze wróg jest pewny siebie. Powoli stanąłem na nogi. Szybko skoczyłem na podmieńca, gotów się teleportować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ten wzleciał w powietrze, a ty walnąłeś o ziemię. Wkoło rozległy się szydercze chichoty Podmieńców-strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Próbując wstać rozejrzałem się, gdzie są moi wrogowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Podczas rozglądania się, Podmieniec kopnął cię w tył głowy, tak mocno, że straciłeś przytomność... ****** - Black! Ocknij się! - szeptał głos podobny do głosu Kate i coś potrząsnęło tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Nie ocknę się, ponieważ już nie śpię. Niech zgadnę, znowu w celi?-nawet nie chciało otwierać mi się oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Zgadłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Ech, to już się robi nudne. Kogo my tu jeszcze mamy-otworzyłem oczy i rozejrzałem się po pokoju. Przynajmniej po części, jaką mogłem zobaczyć nie wstając. Chciałem jeszcze poleżeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Z góry patrzyła na ciebie Kate. Albo jej kopia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Niby zachowywała się normalnie, ale wolałem nie ryzykować. Powoli wstałem z zamiarem przeniesienia się w wygodniejsze miejsce. Trochę mnie wszystko bolało, ale był to ból z typu wkurzający w poruszaniu, ale nie zwracający uwagi podczas walki.Rozejrzałem się po celi. -Ilu mnie kopało?-zapytałem się Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Nie mam pojęcia. To oni cię kopali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Pomasowałem się po tyle głowy. -Nie, łaskotali. Odsunąłem się od Kate i obejrzałem sobie całą celę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Było tu tylko jedno okno. Kate prawie nie było widać. Była cała czerwona przez pokrywającą ją krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Krwawisz? Szlag-szukałem jakiegoś materiału którym można zatrzymać krwawienie. Na razie nie wiedziałem, czy jest potrzebny, ale przeczucie kazało mi go poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Skończyłam krwawić kilka godzin zanim cię przynieśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Ile tutaj byłaś? Kilka godzin? Kiedy cię zamknęli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Po ataku Chrysalis. Nie mam pojęcia, kiedy ciebie przenieśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Świetnie. Ciągle tylko spuszczają nam łomot. Podeszłem do okna rozejrzeć się co jest na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Na zewnątrz widziałeś dobrze ci znaną dżunglę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Poszukałem drzwi do celi. Chciałem zobaczyć co jest za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Ściany wydawały się gładkie, bez żadnych szczelin prócz okna. Kate westchnęła. - Szukałam drzwi dłużej i nic nie znalazłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -A dali jakieś jedzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts