Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Kiedy spałam. Jakieś dziwne, pomarańczowe owoce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 -Dziwne? Ja też ich nie kojarzę. A raz się żyje. Sprawdzę jak smakują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Leżą w kącie. - pokazała jakieś kształty w rogu pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Powoli przyciągnąłem magią jeden owoc i lekko go ugryzłem. Przegryzałem powoli, uważając na jakąkolwiek oznakę tego, że owoc jest trujący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Owoc był bez smaku, z twardym miąższem. Dookoła jedzenia były ślady krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Odwróciłem się do Kate. -Bez smaku, nic mnie nie boli, więc chyba nie trujące. Ale zobacz co jest dookoła ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Tak, tak, wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 -Nie wiem jak ty, ale ja się chyba kimnę. Trzeba wykorzystać okazję do snu bez strachu, że nas wykryją. Położyłem się przy ścianie starając zapaść w płytki, czujny sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Szybko zasnąłeś. Obudziłeś się, kiedy przez okno wpadło światło zachodzących słońc. Kate leżała obok ciebie, a w kącie leżały takie same, ale świeże, owoce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wziąłem kilka owoców i się najadłem. -Niby spokojnie i karmią, ale trochę nudno. Co nie. Kate?- powiedziałem cicho, by nie obudzić śpiącej Kate, ale wystarczająco głośno, by leżąca Kate usłyszała. (Jeśli śpi to nie powinna się obudzić,a jeśli nie śpi, to powinna usłyszeć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Kate jęknęła i usiadła. - Ty jesteś tu dopiero parę godzin. Ja niecałe dwie doby. Różnica jest. - Jedno jej skrzydło spadło na posadzkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 -Ty jesteś w najgorszym stanie więc decydujesz: próbujemy ucieczki czy zostajemy? Chyba że masz jakiś świetny plan ucieczki, bo mój opiera się na zrobieniu dziury w ścianie i szybkim biegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 - Raczej się nie da. Możesz spróbować, ale wątpię. - odeszła trochę od jednej ściany, ciągnąc skrzydło po ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Rozejrzałem się po pokoju szukając jakiś twardych obiektów, za pomocą których mogłem użyć magii. Miałem zamiar jednocześnie wystrzelić pocisk i skoncentrowane pchnięcie mocy w ścianę. Jeśli to podziała mamy szansę,pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Jedynymi twardymi przedmiotami były owoce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Stanąłem na ścianie naprzeciw krat. Podniosłem magią owoc i umieściłem przed sobą. Po skoncentrowaniu mocy wystrzeliłem magią owoc, milimetry przed nim puszczając pchnięcie mocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Ściana zatrzęsła się, powstało małe pęknięcie, ale się nie zawaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Niewielki sukces, ale jednak coś. Szybko ponowiłem kilkakrotnie operację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Wkrótce w ścianie powstała dziura wielkości głowy kucyka. Kate spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Szybko starałem się powiększyć dziurę. Było to męczące, lecz chciałem szybko się uwolnić i odegrać na tych podmieńcach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 W końcu była wielkości kucyka. Kate jęknęła przez sen, a jej skrzydło uniosło się i uderzyło o ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Lekko potrząsnąłem Kate uważając, by nie dotknąć miejsc, w których było widać rany. -Pobudka. Możemy już iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Dobra. Ponownie jęknęła i wstała. Kulejąc przeszła przez dziurę. Za nią było kolejne pomieszczenie. Pośrodku była ogromna dziura, ciągnąca się wgłąb ziemi. Za nią była misa z wodą, kopczyk siana i otwarta skrzynia z tymi samymi owocami, które wcześniej leżały w kącie celi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -Ale czad. Przez okno było widać w tym miejscu las. Podszedłem do dziury upuszczając w nią owoc i czekając na odgłos upadku owocu. Liczyłem sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Owoc upadł na ziemię po 30 sekundach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts