Nightmare Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Po kilkunastu minutach dotarłeś do dziury przestępczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Chyba miałem pomysł. Magią utwardziłem pelerynę. Teraz powinna choć trochę spowolnić lot. A resztę upadku powinno załatwić szkolenie. I taka usztywniona peleryna miała jeszcze jedną zaletę:mogłem użyć jej jak lotni. Skoczyłem w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Przez kilka sekund czułeś wiatr w grzywie, ale po chwili wylądowałeś miękko na jakimś transportowcu, który powoli obniżał lot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zacząłem pilnować, by nie uderzyć się przypadkiem czymś wielkim w głowę. No i szukać dziury, w której mógłbym się schować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Niestety, na dachu była tylko barierka. Transportowiec lądował koło jednej z wyżej położonych platform. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Uczyniłem się niewidzialnym, po czym skoczyłem w stronę barierki. Dla pewności byłem gotowy usztywnić płaszcz w każdym momencie. Na discorda, muszę to zapamiętać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 (barierka - płot, który nie pozwala spaść, więc stałeś praktycznie obok niej :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 {Mózgu, co ty kazałeś mi napisać?!) Tfu, chodziło mi o platformę. Nie to napisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 (oki)Po chwili wylądowałeś z gracją Jedi na platformie, a kilka kucy spojrzało na ciebie z nieufnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Może jednak ponowne granie sitha nie będzie głupie? -Gadać, gdzie są najbliżsi jedi!- powiedziałem głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 - Nie rozkazuj mi tu - odparł jeden z kucy, jednoróg o brązowej sierści i czarnej grzywie. Prychnął na widok twojego wyglądu. - Ty mi gadaj, co robisz na moim lądowisku?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 -Życie ci nie miłe?- wyciągnąłem miecz świetlny- Wiesz czemu ten miecz nie jest czerwony?- pokazałem mu ostrze- Sam tego jedi zmęczyłem i załatwiłem tymi kopytami!-odetchnąłem głęboko i wyłączyłem miecz- Dobra. Jestem Dark Impetuosity. Słyszałem, że podobno na Pegozji jest jakiś jedi. Powiedz mi gdzie albo gdzie jest ktoś, kto to wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 - Zamknij się, to mój rewir. Spróbujesz mnie tknąć i masz do czynienia z policją oraz z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Odetchnąłem głęboko. Tego potrzebowałem, by dobrze odegrać to, co chciałem. -Wolałbym nie musieć prosić o udzielenie mi odpowiedzi- poruszałem się lekko nerwowo- Bo nie lubię za bardzo prosić o coś kogoś, o kim nie wiem, że jest ode mnie silniejszy. Czy możemy przeprowadzić rozmowę spokojnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 - Najpierw gadaj, co robisz na moim lądowisku i zejdź, bo przyjechał transport po herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Rozejrzałem się w poszukiwaniu rzeczonego transportu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Zobaczyłeś nad sobą transportowiec, ten sam, na którym stałeś przed kilkoma minutami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Szybko się skupiłem i złapałem go mocą. Miałem nadzieję, że ponownie uda mi się złapać statek, tak samo jak na początku misji. Zatrzymałem go w powietrzu, a raczej spróbowałem go zatrzymać. -Czy możesz być dla mnie miły? Ja się staram, więc mi nie przeszkadzaj-starałem powiedzieć coś, co nie zależy od tego, czy uda mi się coś zrobić z statkiem. Ale wiedziałem, że jeśli się uda, to moje słowa będą wiele silniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Kuc zaszedł cię od tyłu i nałożył coś na róg. Statek wyrwał się spod twojego wpływu, a wkurzony ogier odciągnął cię dalej, aby statek mógł wylądować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Ale ja go złapałem mocą, a nie magią. A, z tego co kojarzę, moc kontrolowano z kończyny głównej(przyjmijmy, że kopyta). Obecność rogu na rogu zaskoczyła mnie, przez co przestałem korzystać z mocy. Niemoc korzystania z magii nie była wygodna, jednak dało się z nią żyć. Uspokój się, uspokój się, uspokój się. -Odrobina kultury jeszcze nikomu nie zaszkodziła- powiedziałem wyciągając miecz z ukrycia- Choć sith, ja jestem bardzo spokojnym kucem. Ale jak zaraz nie przestaniesz, to nie ręczę za siebie. A żeby wyglądać poważniej wytworzyłem niewielką sieć piorunów mocy dookoła siebie. I teraz byłem tak przygotowany na wszystko, że nic nie powinno mnie zaskoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Jeśli spróbujesz, nie będziesz zbyt zachwycony - uśmiechnął się ogier i pokazał głową coś za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Ja wiem, co on chce zrobić! Znałem ten ruch z wielu opowieści i filmów, które obejrzałem podczas licznych podróży. Zrobiłem kilka kroków w bok tak, by widzieć, co jest za mną, jednocześnie widząc samego kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Z przeciwnej strony dziury przestępczej leciały droidy na platformie. Policjanci. - Co tu się dzieje? - zapytał jeden mechanicznym głosem. - Ten tu nie pozwala mojemu statkowi wylądować - powiedział ogier, pokazując na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Splunąłem na platformę i zaprzestałem wszystkiego, co wcześniej robiłem. - Czy możesz łaskawie odwołać tych blaszaków i odpowiedzieć na moje pytania? Bo nie zaszkodzi mi mały trening w warunkach bojowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Twoje słowa już są przesyłane do bazy. Głos rozpoznany. Złapać zbiegłego więźnia - powiedział jeden z droidów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts