Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Kwiaciarnia, pomimo kurzu, nie wyglądała na tak zaniedbaną jak szpital. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Rozglądałem się w około. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Na ścianach wisiały bukiety, wieńce i pojedyncze kwiaty. Wiele zgniło, kilka wyschło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Rozglądałem się. Widziałem tulipany, róże i wiele innych gatunków kwiatów. Normalna kwiaciarnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Coś cię ciągnęło na zaplecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Znając już to uczucie, poszedłem w kierunku zaplecza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 W środku było biurko i stół. Leżał na nim kamyczek, koloru białego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Podszedłem do biurka. Tego rodzaju kamyk nie był czymś dziwnym w kwiaciarni, mimo to zwrócił moją uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Lśnił w świetle latarenki, która wisiała pod sufitem i oświetlała pomieszczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Nie mogłem zaprzeczyć, świecący kamień był czymś dziwnym, nawet w kwiaciarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Zauważyłeś, że jest tego samego kształtu co czarny kamyk znaleziony w szpitalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wyciągnąłem go z torby i postawiłem obok białego. Wiedziałem, że oba mogą się przydać. ______________________________ Zrobisz mi niespodziankę i napiszesz kilka dłuuuugich wizji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 jasne, tylko muszę się w nich rozkręcić. Zauważyłeś drzwi obok biurka. Było w nim pięć otworów. W jednym jaśniał złoty klejnot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Z juków wyciągnąłem pozostałe klejnoty. A więc wszystko jasne. Już wiedziałem, po co one były. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Kiedy klejnoty znalazły się w drzwiach, zajaśniały. Drzwi kliknęły, odblokowane, a jasne klejnoty zmieniły się w popiół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wszedłem do kolejnego pomieszczenia. __________________ A...gdzie zgubiły się AJ i Pinkie? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 lezą za tobą. W końcu to twój umysł xD Nie zdążyłeś się rozejrzeć, kiedy nadeszły kolejne obrazy. - Cześć chłopcy! Jak wam idzie? - zapytała Cherry, idąc po schodach. - Nie najgorzej. - odparł Grass. Razem z Nut'em siedzieli i dokręcali kolejne części do wielkiej machiny. - Przyniosłam wam kanapki. - postawiła tacę na stołku. - Dziękuję kochanie. - Nut dał jej całusa i wrócił do pracy. - Jeśli będziecie czegoś potrzebować, to jestem na górze! - zdążyła powiedzieć i zniknęła w otworze w suficie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Ja bylem kiedys konstruktorem? Interesujace odkrycie. Nad czym tak z Nut'em pracowalismy? Ta kwestia wciaz pozostawala dla mnie zagadka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 W miejscu maszyny leżał mały błękitny kamyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wziąłem go. Biały, czarny, błękitny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 AJ podeszła do schodów. Coś cię ciągnęło na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wszedłem po schodach. Były stare i przeraźliwie skrzypiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Na górze było kolejne pomieszczenie, z kolejnymi obrazami. - To kiedy ją przetestujemy? - zapytał Nut patrząc na ogromną maszynę. - Nie wiem, czy jest gotowa... - Grass spojrzał na niego niepewnie. - Na pewno! Przecież tyle nad nią pracowaliśmy... - Dobrze, jutro zrobimy test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Jutro zrobimy test...wtedy miałem wątpliwości, czy maszyna jest skończona. Uzasadnione, jak mi się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Na miejscu Nuta leżał czerwony kamyk, a na miejscu Grass'a zielony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts