lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kolejne kamyki...każdy z nich coś znaczący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Na końcu pomieszczenia były czarne drzwi z wgłębieniem w środku a na nim kartka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Podszedłem do nich. Były ładne, czyste i polakierowane. Podszedłem do kartki, by odczytać treść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Istnieją różnice, ale i podobieństwa. Przejścia jak Jing i jang. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wyjąłem z torby kamień czarny i biały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Pasowały idealnie w otwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Włożyłem je tam. Drzwi powinny stanąć otworem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kamyczki zaczęły się kręcić, a drzwi wjechały w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Przeszedłem przez próg. ________ Na dłuższą scenę przyszedł czas...btw, dlaczego Grass nigdzie nie spotkał Klaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Prawie wykrakałaś! Foch! Było tam długie pomieszczenie z kolorowymi kafelkami. Były żółte, brązowe i fioletowe. Pomiędzy nimi znalazły się pojedyncze. Był tylko jeden czerwony, tylko jeden zielony i tylko jeden niebieski. Były w niedużych odstępach od siebie, a po drugiej stronie były drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Forever? _________________ Pomieszczenie zrobilo na mnie wrazenie. Bardzo odstawalo od szarej scenerii Silent Ponyville. Siegnalem do torby, by wyciagnac kamienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 nie Pasowały do kolorów pojedynczych płytek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Polozylem je na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Czekaj! - AJ dotknęła jednego z brązowych kafelków i zabrała w sama porę kopyto, bo zostałoby przebite przez kolec, który wyszedł z ziemi. Pinkie skoczyła po właściwych kafelkach, kładąc na nie kamienie. Po kolei jaśniały, aż utworzyła się ścieżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Wymyslne pulapki - mruknalem, idac po kafelkach zaznaczonych przez Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Na drugiej stronie były tylko drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Podszedłem do nich, patrząc, czy dadzą sie normalnie otworzyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Otworzyły się ze skrzypieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Przekroczyłem próg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Pomieszczenie było puste, prócz klucza leżącego na środku pokoju i drzwi przed nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Podniosłem klucz, obracając go w kopytach i przyglądając się mu. Podszedłem do drzwi i włożyłem klucz w zamek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 po cio? chciałam do czegoś innego ten klucz Na kluczu był znak klatki, a na drzwiach nie było znaku. AJ wyjęła klucz i włożyła go do twojej torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wut? Jakoś nie ogarniam teraz tej wypowiedzi xD ________________ - Jakiej klatki? - mruknąłem, rozglądając się w poszukiwaniu wskazówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Może potem się przyda. Spójrz. - Pinkie popchnęła drzwi. Były otwarte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Otwarte drzwi...nowość. Stanąłem przed nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts