BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie Masz egzamin trzeciogimbazjalisty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie, 4 lata temu miałem Zdajesz w tym roku Prawo Jazdy na samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Chcałbym... chociaż na 16 sie da, ale nie bo głupio. Umiesz driftować? Ale tak naprawde prwdziwym autem (grze wszyscy potrafią) Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Nie, jeździć nawet jeszcze nie umiem xD Masz paszport? Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Laetitia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie, nie mam nawet legitymacji szkolnej Masz hel w puszce? (xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Co? Nie, nie posiadam takowej rzeczy xD Chcesz zjeść pizzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Przedchwilą zjadłem. Śledzisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Eee... Nie? xD A ty mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Może... Lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie znam cię, ale lubię każdego (wyłączając dwie osoby...), więc tak. Lubisz szkołę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Tak i nie, ale przeważa nie. Masz pomysł co bym mugł tu napisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie. Czy twoim kolejnym słowem będzie "nie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie Czy ci sie to nienudzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Może trochę, ale i tak idę spać xD Czy idziesz spać? XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie. Nie śpisz po nocach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Czy jeżeli poszedłem spac o 2:30 to sie liczy? (cały czas na mlppolksa ) Masz obok siebie karton mleka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie. Widzisz okno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Niedokońca, w moim pokoju są drzwi na balkon a okna brak... więc nie Idziesz teraz do szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 nie jesteś chory ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Chyba tak. Dobijają cię twoje pierwsze odpowiedzi tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Chyba nie xD Masz deviantART? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak. Jesteś egoistą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak ._. Często wchodzisz po schodach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak. Kilkadziesiąt(o ile nie kilkaset) razy dziennie. Źle się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie. Zniszczyłeś kiedyś jakiś pojazd jeżdżąc nim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts