Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, ale niespecjalnie bym chciał! Czy zakładałeś się kiedyś o coś głupiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nawet wygrałem Zakładałeś się kiedyś o pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie! Pieniądz rzecz święta! Miałeś ochotę strzelić kogoś w pysk, ale się powstrzymałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak i to nie raz Odpocząłeś w te wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) Aż za bardzo, przez co jestem rozleniwiony, choć w sumie to zawsze byłem leniwy. Byłeś w wakacje nad morzem? (jakimkolwiek) Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Papeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 W te nie. Ja już kolego nie mam wakacji, tylko czasem urlopy xD Ale kiedyś tam byłem raz nad Bałtykiem, bardzo fajnie, jako gówniak pierwszy raz widząc morze wjebałem się tam na pałę w ubraniu i we wszystkim. Umiesz zorganizować sobie swój czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, bardzo trudno zorganizować sobie czas, przynajmniej w moim wypadku, ale staram się. Zawsze przychodzisz na czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak jest! Umiesz gwizdać palcami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie. Ledwo umiem normalnie gwizdać xD Masz w domu kilka butelek na wymianę by nie płacić kaucji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, bo rzadko kupuję piwo w butelkach i nie chcę, żeby mi się takowe plątały po mieszkaniu, wolę oddać okolicznym żulom, bo będą mieć większy pożytek - taki dobroduszny jestem Zakrywasz kamerkę w laptopie, żeby osoby niepożądane Cię nie podglądały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) Mam permanentnie zaklejoną taśmą. Szkoda że nie wiem gdzie w lapku jest mikrofon, też bym zakleił. Karmiłeś kiedyś jakieś zwierzę inne niż pies/kot/kanarek z ręki? Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Po prostu Tomek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak, między innymi świnie, kozy, konie, ptaszniki (choć nie powinno się tego robić), karpie, jerzyki, gąsiorka, kopciuszka, myszołowa i wiele innych. Czy bałbyś się trzymać na ręce ptasznika? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 (edytowany) Nie bałbym się. Jeśli znasz i rozumiesz zachowanie zwierzęcia oraz prawidłowo się zachowujesz, nie pakując się w gówno, nic ci nie grozi. Czy to pies, kot, pszczoła, ptasznik czy niedźwiedź. Czy często improwizujesz tym co masz jeśli potrzebujesz tego, czego nie masz? Edytowano Wrzesień 21, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Zdaje mi się, że tak... Gadasz czasem do siebie, gdy nie ma nikogo w pobliżu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Gadam nawet gdy są ludzie w pobliżu, ale tylko, gdy nie mam do kogo się odezwać xD Karcisz się w myślach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak Chciałbyś mieć taką dziewczynę jak Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie, nie mój typ. Chciałbyś mieć dziewczynę? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Tak Masz dziewczynę/chłopaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie/nie. Miałeś/masz skórzaną kurtkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie. Czy uważasz, że powinno być tak, że tak to tak, a nie to nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie znaczy nie to tak, więc tak, a może jednak nie Tak czy nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Tak z pomocą Buddy Czy wypiłeś kiedyś swój mocz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie! Lubisz, gdy ktoś stoi za Tobą, gdy siedzisz przed komputerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie, to takie krępujące. Denerwuje mnie takie zachowanie. Lubisz gdy ktoś patrzy, gdy coś robisz na telefonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie robię nic dziwnego na telefonie, ja z niego głównie dzwonię, więc nie, wywalone. Masz zmarszczki na czole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts