Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Nie, lubię nawet jak mi się śni jakiś nieoczekiwany hardcore Jak dobrze potem obudzić się z uczuciem ulgi! Masz jakąś ulubioną figurkę w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Kiedyś miałem, ale zgubiłem. Teraz to mam tylko figurki do gry bitewnej X-wing. Kilka myśliwców Rebelii i sporo Imperialnych. Grasz w MMO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Sorki, ale nie Zdaje się, że mamy inne gusta co do gier... Chciałeś kiedyś zagrać łotra w filmie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak. Masz jakieś ulubione czarne charaktery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 O tak! Chciałbyś mieć taką psiapsiółę: Spoiler ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler Chciałbyś czytać ludziom w myślach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie! Po co mi czytać te wszystkie bzdury? Pamiętasz jak mnie przez tydzień nie było na forum? Brakowało Ci mnie wtedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak... nie było z kim spamować. Chciałbyś bardzo ostrą zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie. Mam pracę w terenie i z tym co już jest teraz nie wychodzę bez odzieży termoaktywnej Jadłeś czekoladowe lizaki z kucykami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie, a szkoda. Chętnie bym zjadł. Lubisz zapach skoszonej trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 O, tak! Uwielbiam! Słuchasz radia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak, chociaż wolę muzyczne kanały w telewizji. Umiesz układać kostkę rubika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak, irytuje Myślisz, że z czasem kucyki Ci się znudzą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 ABSOLUTNIE NIE Czy myślisz nad zmianą nicku? Spoiler Nie żeby mi się nie podobał Tak tylko pytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak, jest dość... Unikalny. Umiesz pisać z zamkniętymi oczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Oczywiście, że tak... Umiesz pisać na klawiaturze, patrząc gdzieś indziej i rozmawiając? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak, moja praca tego wręcz wymaga. Czy chciałbyś umieć latać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak! Masz z kim pogadać poza internetem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak... sporo osób, ale czasu albo chęci, by do nich iść już nie bardzo. Często spotykasz się ze znajomymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Niezbyt. Robiłeś kiedyś własny chlebek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie... Leciałeś kiedyś samolotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie. Miałem okazję, ale się cykałem... Zauważyłeś, ze pytania się powtarzają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak. Powtarzały się już w pierwszych 10 stronach tej zabawy. Posiadasz teleskop? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie. Mam tylko pół lornetki Znasz cały alfabet grecki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak. Umiesz zrobić coś z niczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts