Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 tia... wodę na parze masz auto sportowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Zabawkowe się liczy? Byłeś kiedyś na Karaibach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, bo kiedy, jak, za co?! I tak nie lubię upałów i egzotycznych owadów Lubisz robić porządki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie. Lubię posiadać artystyczny bajzel. Łatwiej mi się w nim odnaleźć Chciałbyś, by Twoje hobby było jednocześnie Twoją pracą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 O, tak! Picie kawy i granie w gry - posada marzeń! Lubisz rozwiązywać jakiś skomplikowany problem informatyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 tak o ile leży to w obszarze moich zainteresowań i ma jakiś konkretny cel/funkcjonalność chciałbyś pracować na platformie wydobywczej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 W życiu! Spoiler Polecam film Deepwater Horizon Myślałeś kiedyś nad tym, aby zmienić swoje życie o 180 stopni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, ale o 360 stopni brzmi już całkiem fajnie. Jadłeś kiedyś rekina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie... To się je? Widziałeś kiedyś rekina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Widziałem - i jadłem. Polecam. Lubisz majsterkować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, mam do tego dwie lewe ręce. Zawsze coś zgubię, uszkodzę i na koniec obkleję taśmą klejącą byleby siedziało Miałeś nieraz ochotę cisnąć jakimś przedmiotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, nie bawiłem się. Czujesz się delikatnie uzależniony od tego forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, piękne sny po tym miałem Korzystałeś z programu I-doser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak. Spoiler Wiele zależy od pasma przenoszenia - najważniejsze, żeby miało jak największy zakres, np. niektóre słuchawki Panasonic mają od 10hz - 24 000, a lepsze modele nawet 4 hz do 44000 - znakomicie się na nich słucha dźwięków. Interesują Cię historie kryminalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 (edytowany) lubię oglądać ten kanał, więc chyba wychodzi na tak słyszysz infradźwięki? Spoiler 10 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Odkryj ukrytą treść Wiele zależy od pasma przenoszenia - najważniejsze, żeby miało jak największy zakres, np. niektóre słuchawki Panasonic mają od 10hz - 24 000, a lepsze modele nawet 4 hz do 44000 - znakomicie się na nich słucha dźwięków. tak a propos dźwięków i brzmienia - najlepiej brzmiące głośniki podłogowe jakich w życiu słuchałem: paradigm studio 100 v5 Edytowano Grudzień 10, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, ale odczuwam ich działanie w postaci migreny Wleciał Ci kiedyś do mieszkania nietoperz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie. Czy to nie był przypadkiem owocowy wampi-nietoperz? Czy uważasz się za najlepszego w jakieś dziedzinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Hmmm, dobre pytanie Nie, nie czuję się najlepszy Co najwyżej "dobry" w kilku dziedzinach Chcesz napisać jakiś kucykowy fanfik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 zdecydowanie tak Czy uważasz że w Polsce też będzie majdan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, obawiam się tego Czy widzisz kogoś, kto umiejętnie rządziłby tym krajem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, ale marnuje się na forum o pastelowych taboretach. Posiadasz kolekcję figurek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Jak najbardziej Czy planujesz coś dużego na sylwestra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak. Gonna drop that (data)base! Byłeś kiedyś w kopalni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 (edytowany) Tak, w Wieliczce Masz pendrive'a z USB 3.0? Edytowano Grudzień 10, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 W mojej starej Nokii to w ogóle nie mam USB Oglądałeś teleturniej "Moment prawdy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts