Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak. Spoiler Wiele zależy od pasma przenoszenia - najważniejsze, żeby miało jak największy zakres, np. niektóre słuchawki Panasonic mają od 10hz - 24 000, a lepsze modele nawet 4 hz do 44000 - znakomicie się na nich słucha dźwięków. Interesują Cię historie kryminalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 (edytowany) lubię oglądać ten kanał, więc chyba wychodzi na tak słyszysz infradźwięki? Spoiler 10 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Odkryj ukrytą treść Wiele zależy od pasma przenoszenia - najważniejsze, żeby miało jak największy zakres, np. niektóre słuchawki Panasonic mają od 10hz - 24 000, a lepsze modele nawet 4 hz do 44000 - znakomicie się na nich słucha dźwięków. tak a propos dźwięków i brzmienia - najlepiej brzmiące głośniki podłogowe jakich w życiu słuchałem: paradigm studio 100 v5 Edytowano Grudzień 10, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, ale odczuwam ich działanie w postaci migreny Wleciał Ci kiedyś do mieszkania nietoperz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie. Czy to nie był przypadkiem owocowy wampi-nietoperz? Czy uważasz się za najlepszego w jakieś dziedzinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Hmmm, dobre pytanie Nie, nie czuję się najlepszy Co najwyżej "dobry" w kilku dziedzinach Chcesz napisać jakiś kucykowy fanfik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 zdecydowanie tak Czy uważasz że w Polsce też będzie majdan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, obawiam się tego Czy widzisz kogoś, kto umiejętnie rządziłby tym krajem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, ale marnuje się na forum o pastelowych taboretach. Posiadasz kolekcję figurek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Jak najbardziej Czy planujesz coś dużego na sylwestra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak. Gonna drop that (data)base! Byłeś kiedyś w kopalni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 (edytowany) Tak, w Wieliczce Masz pendrive'a z USB 3.0? Edytowano Grudzień 10, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 W mojej starej Nokii to w ogóle nie mam USB Oglądałeś teleturniej "Moment prawdy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie! Ale dzięki za polecenie ciekawej stronki! Kłamiesz czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Na okrągło! Obgadujesz ludzi za ich plecami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 (edytowany) Jakoś nie zwykłem dzielić się swoimi opiniami o innych Przyjąłbyś podczas wieczoru wigilijnego gargamela? Edytowano Grudzień 10, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, odesłałbym go do sąsiada Podpaliłeś kiedyś choinkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Bądźmy poważni Ja wolałem pasjansa Zjadłbyś żywą larwę jakiegoś robala za 1000 zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Pamiętam. Nawet miałem tam bana (nadal się zastanawiam za co). Poleciałbyś na Marsa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, mam klaustrofobię! Poleciałbyś na planetę pełną kolorowych kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak... Chciałbyś podróżować w czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, jeszcze bym namieszał w wydarzeniach i poniósł nieoczekiwane konsekwencje jak w filmie "Efekt motyla" Chciałbyś umieć lewitować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Czy zostałeś kiedyś napadnięty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak, przeczytałem w całości, świetna książka. Spoiler W ogóle sporo czytałem nie przechwalając się Czytasz czasem książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak... i to dużo książek. Słuchasz audiobooków? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak, zdarza mi się Czytałeś Nowy, wspaniały świat Aldousa Huxleya? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts