Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Owszem. Spoiler ALE MI SMAKU NAROBILIŚCIE!!! Zjadłbyś pizzę z tuńczykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, jak coś mi się znudzi to kiedyś wyrzucam. (Tylko mi się nie chcę wyrzucić i leży w szafie) Czy wybierasz się w najbliższym czasie do kina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, bo u mnie w mieście rozebrali kino, przenieśli salę kinową do jakiejś remizy w okolicy (sic!), a poza tym puszczają tam takie szmiry, że klękajcie narody! Czy sprawdzasz fb namiętnie kilkanaście/kilkadziesiąt razy dziennie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Raz w miesiącu Czy sprawdasz to forum kilkanaście/kilkadziesiąt razy dziennie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak jest Tęsknisz za czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Mam. Z tego co pamiętam, to nie działa, ale mam. Grasz na jakimś instrumencie(granie na nerwach się nie liczy)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 NIE Wiesz kim był Bob Widlar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Byłeś kiedyś w Grecji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Sadziłeś kiedyś buraki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak Jeździłeś konno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Za dzieciaka na jakimś turnusie chyba siedziałem na jakimś koniowatym, ale żeby samodzielnie to nie Jeździłeś na KUCYKU? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie. Jeździłeś traktorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie Podeptałeś kiedyś dysk twardy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 hahaha... nie. Kupiłeś sobie ssd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak! Spoiler Best decision ever! Uderzałeś kiedyś młotkiem urządzenie elektryczne w celu sprawdzenia jak bardzo można je zniszczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Dawno temu... za dzieciaka Był to bodajże stary magnetowid. Zbierałeś takie krążki z czipsów? Chyba Tazo się zwały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak! Stresuje Cię praca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Raczej męczy... więc nie. Lubisz muzykę wschodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak jest! Robiłeś jakieś dzieła artystyczne z papieru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie. Sypie u Ciebie śnieg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 NIE Zrobiłeś w życiu coś z czego po dziś dzień jesteś dumny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak ^^ Umiesz sobie radzić z emocjami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak. Fajną mam sygnaturkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Ujdzie Podążasz za swymi marzeniami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie, siedzę na dupsku całymi dniami. Posiadasz łóżko chowane w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts