Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak, to by było ciekawe Czy czujesz się prawdziwym graczem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 (edytowany) Nie, nie ma sensu, ale podziwiam kreatywność Czy czujesz się uzależniony od czegoś? Edytowano Grudzień 17, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Spoiler Właśnie chciałem zadać to pytanie Tak, jestem uzależniony od Tymbarków, codziennie wypijam ich zdecydowanie za dużo. Czy wytrzymałbyś tydzień bez wchodzenia na to forum? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Wytrzymywałam nawet miesiąc żadna to sztuka dla mnie Czy podrapałbyś kota za uszkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Z przyjemnością Spoiler Chociaż kiedyś takiego pogłaskałem, a ten mały diabeł mnie podrapał! Sporo masz obowiązków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Na okrągło Kręciłeś się kiedyś w kółko, żeby wywołać efekt "śruby"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak jest! BHP przede wszystkim! Uciekłeś kiedyś na wagary i niechcący zostałeś zdemaskowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak. Siostra mnie zobaczyła na mieście i jak na rasowego konfidenta przystało musiała na mnie donieść Masz więcej niż sławne 179cm wzrostu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak, mam 183 cm Poślizgnęłaś się kiedyś na lodzie i wywinęłaś orła na śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak, mam 183 cm Poślizgnęłaś się kiedyś na lodzie i wywinęłaś orła na śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Poślizgnęłam się nie raz ale bez orła Nosiłbyś reklame na czole gdyby Ci za to zapłacili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Zależy ile... ale raczej nie. Chciałbyś lub chciałabyś grać w reklamie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 mam NAS'a od Synology, konkretnie DS112j korzystasz z jakiegoś grabbera wideo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie. Masz w domu takie pudełeczko pełne kabli micro usb, USB i HDMI, których nie było okazji użyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Całe szczęście nie! Ale miałem podejrzenie przy zatruciu pokarmowym i swoje w szpitalu przeleżałem Chciałeś kiedyś zrobić coś dla siebie, ale w sumie Ci przeszło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 nie Będziesz tęsknić za Heroes of the storm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Lubisz grać w pokera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak, bardzo! Czy czekasz cierpliwie aż skończy się okres zimowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak, czekam na ciepełko na dworze Nosisz zimą grube czapki które czochrają i niszczą włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) owszem noszę, ale nie czochrają mi włosów Masz brodę? Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Masz ponysone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie, nie posiadam takowej Spoiler Aczkolwiek nie omieszkam posiąść Konsumujesz teraz coś smacznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Nie Grasz w coś teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Nie. Masz na uwadze, że Twoje przyszłe cele mogą nie pójść po Twojej myśli? Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Mam, staram się brać pod uwagę możliwie wszystkie ewentualności masz kartę dźwiękową na PCI-E? Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts