Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie, ale photoshopa do robienia sprayów z przezroczystym tłem do tf2. Podoba ci się ta piosenka http://m.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 tak Widziałeś UFO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Tak na History jest program łowcy UFO. Oglądałeś/aś ten program? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 tak (dobre jest o tajemnicach biblii) Wierzysz w Bekon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Niby tak ale nie wiem o co ci chodzi Lubisz placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie, naleśniki:ming: Zjesz zupe z Pablo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 jakim pablo? nie wiem zabiłbyś twoich przyjaciół, a nawet swoją rodzinę w zamian za życie mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 tym pablo http://m.youtube.com/watch?v=og3joJPdD34 A co do pytania: Nieeeeeeeeeeeeeeeee! Taki wał. Gadasz do siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Tak! Czy boisz się nawiedzenia twoich sennych fantazji przez Lunę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie, chociażby była zszokowana o czyn ja śnie . Lubisz chińskie zupki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 O matko, nie! Nie!! NIE!!! Masz w domu problem z mrówkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 nie (to mrówki mają problem ze mną ) masz laptoka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Tak i właśnie jestem świadkiem tego jak go używam. Robisz zdjęcia telefonem stacjonarnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 To jest tam taka funkcja? (sprawdza telefon) Nie, nie ma takiej opcji. Zapomniałeś/aś dziś czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 tak (mózgu ) Lizałeś kiedyś posadzke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Lizałem schody. To się liczy? podoba ci się ta muzyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 tak Oglądałeś odcinek Double Rainboom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Tak, bardzo chciałem żeby powstał odcinek z innymi kreskówkami. Byłeś/aś dziś w sklepie (supermarket też się liczy)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Nie. Ale skakałam do lodówki. xD Widziałeś/aś przebiśniegi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Tak, w zeszłym roku. Jest mróz u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie. Czy 2 razy 2 to 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Tak Jadłeś Snickersa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie, mam jeszcze zapasy z Wielkanocy i paczkę ciastek sprzed...(sprawdza w kalendarzu) 43 dni. Masz zamiar dziś spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie. Lubisz zimne nóżki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zimne nie ale nóżki tak Czy lubisz jeździć rowerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts