Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Lubisz Czarne Masło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 TAK! Free jest fajne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tak! Lubisz RPG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tak ( Nawet Ty znasz Free a ja nie t.t) Czy Sebastian z Kurosza jest fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Pytanie Czy Nagiś jest fajny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A kto to? Ale jeśli jest miły i słodki to tak. Czy chciałbyś przeżyć historie taką jak w fanficu "Teenager"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie wiem,nie czytałam. Jesteś Lamusem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Tak Czy lubisz Śmigłowce ? Edytowano Lipiec 8, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 yeep Czy polecasz Mi Free? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 TAK! Czy lubisz baseny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tak. Ogarniasz metody programowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA nie lubisz nachos-y ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie. Podziwiasz kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tak, Leonarda da Vinci Czy posiadasz strach przed wysokością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie. Czy twoja odpowiedź na to będzie brzmiała ,,Nie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Moja odpowiedź na wszystko brzmi: NIE. Czy uważasz, że człowiek kierujący się w życiu tylko i wyłącznie logiką przetrwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie. Świat nie jest logiczny. Czy lubisz używać zdrobnień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie. Czy świat jest w twoim mniemaniu zły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie, jestem optymistą, szukam dobrych stron. Masz środki na telefonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Tak. Masz IPada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie Masz androida? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie jesteś z natury życzliwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Nie (wiem) Grasz w grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Tak. Umiesz obsługiwać się jakimkolwiek programem graficznym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Umiem narysować kreskę i kwadrat w GIMP, to dobrze? Masz słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts