Zeus Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Ja na tym trybie lubię się bawić i picki u nas to garen, velkoz, veigar. Garena polecam szczególnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 chyba najlepsze postacie na one for all to darius nowy yorick i ekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 chyba vlada nie widziales Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Aminefagi zrozumiejo ;___; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Rito wraca do korzeni, jak widzę. Poczułem się właśnie jak w sezonie pierwszym Nie widziałem tych kolejek już dobre trzy lata, a tu taka niespodziewajka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Tak swoją drogą, to jeżeli ktoś [tak jak ja] jest zdesperowany aby zdobyć tokeny 6/7 masterii na supportach to polecam Zz'Rot + Banner of Command Czemu? Te itemki farmią za nas A na supporcie są dwie drogi uzyskania S: wywalone w kosmos perfect KDA (coś a'la 4/0/30) lub farma (pic above) Tylko żeby to działało trzeba ich używać co cooldown i zbudować po butach i sightstonie, po prostu jak najszybciej W ogóle to dostałam token za przegraną grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 A może masz pomysł, jak zdobyć 7lvl na Gnarze ;-;. Udało mi się zebrać tylko 1 token 7lvl, a nawet staty 19/7 nic nie dają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Nie umieraj. To pomaga Anyłej, tank ju Rito. Again. Ciekawe kiedy w końcu naprawią to dobieranie drużyn :^) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 godzinę temu Zexel napisał: A może masz pomysł, jak zdobyć 7lvl na Gnarze ;-;. Udało mi się zebrać tylko 1 token 7lvl, a nawet staty 19/7 nic nie dają. Jeżeli mając 19/7 nie masz S to chyba farmy Ci brakuje Ale o czo Ci chodzi Decu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 @Agleć ^^ jestem w S3, a notorycznie rzuca mnie na platyny i diamenty. Okazyjnie dostaje na pyszczek mastera lub challengera (najczęściej na 3v3). To tak chyba nie powinno działać :c Na rankedach jest inne MMR niż na normalu, fakt, ale i tak na nich mnie wywala na platyny. Jak widzę silvera u przeciwnika to jest święto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Ale przez to, że mmr na normalach i rankedach różni się, nieraz zdarzają się silvery grające aramy na poziomie diamentu I nie przesadzam w tym stwierdzeniu ani trochę MÓJ ULUBIONY HEROS Spoiler https://www.dropbox.com/s/skus1u24uwa97c6/Zrzut%20ekranu%202016-09-23%2013.48.13.png https://www.dropbox.com/s/hsz6pbjq2tbxk6d/Zrzut%20ekranu%202016-09-23%2013.48.21.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Nowe skiny star guardian są gorsze niż jestem to w stanie określić słowami. Ewentualnie janna jakoś ujdzie, Postaci jakie otrzymały te skiny to jakiś żart, poppy??? Serio? Poppy?! Jedyny uznawany przeze mnie skin z tej serii to lux... Który został wydany wieki temu... (zaczynam gównoburze) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Ale jaką gównoburzę? SG to skiny, których targetem są grille i to chyba normalne, że faceci ich nie lubią Przypominam stereotyp jak coś: Każda laska mainuje supporta - Lulu, Janna Jeżeli nie gra supporta, to mida - Lux i Ahri (przy czym ta druga dostała skina Arcade, nie SG), no i Lulką na midzie od biedy Jeżeli nie supporta i nie mida, to ADC, a tutaj mainuje Jinx Zasadniczo dziewczyny nie potrafią grać na topie i jungli i mało jest postaci, które wpisałyby się na stałe w stereotyp dziewczyny grającej w Lola. IMO Poppy pasuje do tej układanki bo: - jest dziewczyną - yordlem - może być grana i w lesie i na topie - od strony fabularnej jest w miarę "przyjazną" postacią A jeżeli ktoś powie "Lulu można grać na topie" to ja odpowiem - można, ale ona nie pasuje do mety (przynajmniej tej na topie) i dostała nerfhammer na ryj. Nie jest już tak dobrym pickiem jak choćby rok temu. Więc uznajmy, że Rito nie uznaje jej jako top lanera. Czysty biznes Większość lasek, które znam, a które grają w LoLa jarają się przynajmniej jednym z tych skinów. Nawet te dark emo nightmare fuel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 godzinę temu Simplistic napisał: Nowe skiny star guardian są gorsze niż jestem to w stanie określić słowami. Ewentualnie janna jakoś ujdzie, Postaci jakie otrzymały te skiny to jakiś żart, poppy??? Serio? Poppy?! Jedyny uznawany przeze mnie skin z tej serii to lux... Który został wydany wieki temu... (zaczynam gównoburze) Zgadzam się. Chodź przyznaje, że SG Janna i Lux są na prawdę bardzo fajne to reszta mnie bardzo rozczarowała. Już odłożyłem kasę na obiecanego Star Guardian Urgota a tu takie coś... 35 minuty temu Agleć ^^ napisał: Każda laska mainuje supporta - Lulu, Janna Hehe... dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 godzinę temu Agleć ^^ napisał: Ale przez to, że mmr na normalach i rankedach różni się, nieraz zdarzają się silvery grające aramy na poziomie diamentu I nie przesadzam w tym stwierdzeniu ani trochę Zgadzam się. Ino dlaczego będąc silverem na rankedzie dostaję wysokie platyny u przeciwnika, a u mnie są głównie niskie brązy? Tis not fair A co do "stereotypu laski" to niezbyt się zgodzę Spotkałem tylko jedną grającą na tych liniach, a tak to głównie je spotykam w buszu albo na topie, z czego jedna majnuje Kha'Zixa i Pantheona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Zgadzam się. Ino dlaczego będąc silverem na rankedzie dostaję wysokie platyny u przeciwnika, a u mnie są głównie niskie brązy? Tis not fair A co do "stereotypu laski" to niezbyt się zgodzę Spotkałem tylko jedną grającą na tych liniach, a tak to głównie je spotykam w buszu albo na topie, z czego jedna majnuje Kha'Zixa i Pantheona I została wykerowana przez swojego alfonsa do golda 5 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Nopł, nie grywa rankedów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Jeżeli ktoś mówi, że mainuje jakąś rolę a jednocześnie boi się nią iść na rankeda (albo tutaj: ogólnie nie gra) to jest słaby To jest kolejny książkowy przypadek laski, która nie chce być przypadkiem statystycznym, ale i tak jest słaba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Przecież Ty jesteś boostowana, tylko nie G5, a D5 XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Nadal jestem wyżej od Ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 No widzisz. Jej przynajmniej nikt nie boostuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Mnie też nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Z resztą, od kiedy nie granie rankedów oznacza, że ktoś jest słabym? To tak jakby ktoś wolał jazdę na rowerze od spacerów i przez to był gorszy od chodzących z buta. Dziwna logika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Akurat rowerzyści są gorsi od chodzących pieszo, bo jeżdżą po chodnikach, zamiast po budowanych dla nich ścieżkach rowerowych, śmigając 30 km na godzinę i mijając ludzi tak średnio z 10 cm odstępem, więc jak idziesz dokądkolwiek, to musisz uważać, by jakichś ci nie wyjechał z tyłu i nie pieprznął cię ze sporą siłą rączką kierownicy. Co do rankedów - zainstalowałem sobie LoLa parę dni temu tak z ciekawości, co tam słychać i nie dziwię się, że ludzie nie chcą grać rankedów, jak w kolejce musiałem czekać z 10 minut. Komu się chce tyle czekać po to, by potem przez co najmniej pół godziny użerać się z jakimiś debilami, modląc się, żeby nie przegrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Decuś, ktoś kto mówi, ze mainuje jakąś tam rolę, a jednocześnie nie gra rankedów to jebany oksymoron. W tej grze nie można stać się dobrym grając tylko normale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się