Simplistic Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Yay, star guardian lux będzie latać, soo kawaiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Dla tych co rankiedy grają. Sezon kończy się w nocy o północy z 7 na 8 piździernika, a więc zostały trzy dni Ilu poluje na darmową skórkę Maokaia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 22 minuty temu Decaded napisał: Dla tych co rankiedy grają. Sezon kończy się w nocy o północy z 7 na 8 piździernika, a więc zostały trzy dni Ilu poluje na darmową skórkę Maokaia? Suaby troll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 (edited) Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3 Edited October 4, 2016 by Decaded 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 4.10.2016 at 22:45 Decaded napisał: Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3 3vs3 mógłbym ja... ale chyba mam o wiele niższa ligę niż ty więc nie wiem czy wypali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingKryst Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 no to teraz z ziomkami przeznaczam dni tylko na lola, aby do golda, free maokai ze skinem worth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 (edited) Teamówki i dynamic queue mają inne MMR, przy czym MMR tego pierwszego w pewnym stopniu opiera się na drugim. Edit: specjalnie nie szłam spać zeby czekać na pojawienie się w sklepie Spoiler Edited October 7, 2016 by Agleć ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 20 godziny temu FirstChoice napisał: 3vs3 mógłbym ja... ale chyba mam o wiele niższa ligę niż ty więc nie wiem czy wypali. Dlaczego miałoby nie? Nawet jakbyś był w bronzie V, musiałbym być minimum w G1, żeby system się do tego przyczepił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 W ogóle widział ktoś gameplay z nowych Doom Botów? W 15 minucie na midzie pojawia się ogromny Teemo 50k hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Stwierdzam, że nowy klient LoLka wygląda dość epicko wincyj w spoilerze Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 3 minuty temu Decaded napisał: Ukryj zawartość Co to za dziwne runy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Tuesday, October 04, 2016 at 22:45 Decaded napisał: Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3 Ja też mógłbym się przyłączyć ale jestem nędznym silverem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: jestem nędznym silverem Czyli jesteś lepszy od ~60% ludzi grających na tym serwerze. Powinieneś czuć się dobrze :] Osoby, które chcą sobie ze mną pograć trójeczki lub piąteczki rankedowe - zapraszam do mnie na PW w lolku. Nick mój (trudno się domyślić) brzmi Decaded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscorsBass Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 (edited) Trójki rankingowe zawsze chętnie, bo czemu by nie~ A skoro mowa o Twisted Treeline... ktoś się orientuje, czy działa tam ten nowy jungler? W sensie czy tamtejsze obozy też zdobywa pokojowo? Bo wydaje się to zdeka OP na takiej małej mapie ;P ~~ Te nowe runy wyglądają, jak stare... tylko z graficzną aktualizacją. O aktualizacji klienta słyszałem, ale co do run, to że mają to dopiero w planach... Swoją drogą nie podoba się mi ich nowy wygląd... nie trawię minimalizmu, zwłaszcza tak rzucanego na prawo i lewo, mogły mieć ambitniejszy design, jak na mój wyrafinowany gust. ~~ 6.10.2016 at 18:32 Agleć ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ napisał: specjalnie nie szłam spać zeby czekać na pojawienie się w sklepie A ja specjalnie doinwestowałem swój zasób rp z tej okazji - czarodziejka Jinx to nie skin, dla którego się czeka na promocję!! Zaś skoro o tym mowa, z tej okazji zdobyłem też czarodziejkowy awatar! Wiecie, ten za rozwiązanie quizu, yy... wiecie? Łapcie póki okazja!! ^^ Ale jakoś nikt się nie pochwalił tutaj, która z magicznych czempionek mu wyszła :c ps, wciąż brakuje mi w serii StarGuardian takich bohaterów jak Katarina, Taric i Urgot - still waitin'... Edited October 13, 2016 by DDB Greyjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Właśnie teraz DDB Greyjoy napisał: Zaś skoro o tym mowa, z tej okazji zdobyłem też czarodziejkowy awatar! Wiecie, ten za rozwiązanie quizu, yy... wiecie? Łapcie póki okazja!! ^^ Ale jakoś nikt się nie pochwalił tutaj, która z magicznych czempionek mu wyszła :c ps, wciąż brakuje mi w serii StarGuardian takich bohaterów jak Katarina, Taric i Urgot - still waitin'... Mi wyszła Jinx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 19 godzin temu Decaded napisał: Czyli jesteś lepszy od ~60% ludzi grających na tym serwerze. Powinieneś czuć się dobrze :] Osoby, które chcą sobie ze mną pograć trójeczki lub piąteczki rankedowe - zapraszam do mnie na PW w lolku. Nick mój (trudno się domyślić) brzmi Decaded. wypraszam sobie. Smurfiłem na koncie kumpla z golda... będąc brązem I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Małe info które nas nie dotyczy: za bycie w top 200 Challengera (czyli po prostu w Challengerze, bo tam jest tylko 200 miejsc) dostanie się bluzę. Za bycie w top 10 Challengera dodatkowo otrzymuje się specjalny medal. Podobne nagrody dla top 5 drużyn 3v3/5v5 i najlepszyej drużyny. http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/competitive/nagrody-pretendenta-2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Nowy sezon startuje 6 grudnia, kto się cieszy? I victorious drzewko jest śliczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 (edited) Na PBE rework asasynów, nareszcie jakieś trudniejsze postaci. Kata tańczy, talon to parkourowiec, rengo to... Rengo ale trochę mniej. Jestem ciekaw jak z burstem u talona, teraz chyba będę musiał budować hydrę. [emoji14] Edit: projekt zed przeceniony o 40% nic tylko brać. z pozostałych skórek z teemowego sklepu nic ciekawego, mam już skiny do tych postaci A co u was? Edited October 21, 2016 by Simplistic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Gold 3 napisał mi, że myślał, iż jestem goldem 2 (jestem Silver 4). Ale mi się cholernie miło zrobiło A co do skórek to z ciekawszych Bard z Kniei( niby mam śnieżnego aaale taaaak mocnooo kusi) bananowa soraka i lulu treserka smoków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Spoiler Kupiłam wszystko oprócz Zyry. Trochę unlucky, bo nie dostaję już skinów do Nami i Lulu, bo mam już wszystkie skiny i dlatego daje mi jakieś kupowate Karmy i Teemo :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscorsBass Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Spoiler Tymczasem ja zaplanowałem się zaopatrzyć we wszystkie siedemdziesiątki, acz póki co jedynie do Miss zakupiłem skina z tego sklepu~ Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że z tej okazji również zabrałem się za Morganę? ;x I w końcu też udało się mi zdobyć frejlordzką Talię, a już od premiery czekałem na zniżkę!! ^^ ~~ Also chyba znalazłem sobie nową main junglerkę, nie jest to gwarantowane zwycięstwo, ale bywa intensywnie! x] w skrócie, największa ilość zabawy... woohoo, party..!! Spoiler ~~ No i nikt oprócz Aglet nie podzielił się swoją czarodziejką, ouch...!!! >,< Cóż, istnieje tylko jedno logiczne rozwiązanie, założę, że pozostałym wyszła po porostu Janna, stąd nie było się czym chwalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Co sądzicie o Elementalist Lux? Mnie szczerze zaskoczyła. Myśląc o poprzednich skinach ultimate nasuwał mi się trend zmiany formy. Okej, u Eza jest turbo biedny, ale u Udyra i Sony już całkiem fajny - każda forma jest całkowicie inna i nawiązuje do skilli. No ale jaki champion może jeszcze zmieniać formę i to tak, aby dało się z tego zrobić skin o wartości 3250? Elise? Nida? Jayce? Gnar? Kled? Kiedy był pierwszy leak dot. Lux to poczułam... zażenowanie. Ile można jej jeszcze skinów zrobić? Niby co ma uczynić z niej na tyle wartościowy skin aby był za 3250? Czym ma zmieniać formę? Weszła na PBE i.. wth Za 3250 dostajemy 10 skinów, z różnymi animacjami, recallami, efektami dźwiękowymi i kwestiami mówionymi. Nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że tyle form może mieć jeden champion... w jednym skinie Czuję jak mój portfel krwawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 29 minuty temu Agleć ^^^^^^^^^^ napisał: Co sądzicie o Elementalist Lux? Mnie szczerze zaskoczyła. Myśląc o poprzednich skinach ultimate nasuwał mi się trend zmiany formy. Okej, u Eza jest turbo biedny, ale u Udyra i Sony już całkiem fajny - każda forma jest całkowicie inna i nawiązuje do skilli. No ale jaki champion może jeszcze zmieniać formę i to tak, aby dało się z tego zrobić skin o wartości 3250? Elise? Nida? Jayce? Gnar? Kled? Kiedy był pierwszy leak dot. Lux to poczułam... zażenowanie. Ile można jej jeszcze skinów zrobić? Niby co ma uczynić z niej na tyle wartościowy skin aby był za 3250? Czym ma zmieniać formę? Weszła na PBE i.. wth Za 3250dostajemy Czuję jak mój portfel krwawi Moich rodziców.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 26 minuty temu GoForGold napisał: Moich rodziców.* Miałam 3 razy tyle, ale się rozeszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts