Jump to content

Wniknijmy w lola bardziej - Czyli o wszystkim i o niczym

Cloud Kicker
 Share

Recommended Posts

Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał :spike: 

Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3

Edited by Decaded
  • Upvote 1

4.10.2016 at 22:45 Decaded napisał:

Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał :spike: 

Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3

3vs3 mógłbym ja... ale chyba mam o wiele niższa ligę niż ty więc nie wiem czy wypali.

20 godziny temu FirstChoice napisał:

3vs3 mógłbym ja... ale chyba mam o wiele niższa ligę niż ty więc nie wiem czy wypali.

Dlaczego miałoby nie? Nawet jakbyś był w bronzie V, musiałbym być minimum w G1, żeby system się do tego przyczepił :v 

Tuesday, October 04, 2016 at 22:45 Decaded napisał:

Ja też mógłbym się przyłączyć ale jestem nędznym silverem 

1 minutę temu Maffle Fluff napisał:

jestem nędznym silverem

Czyli jesteś lepszy od ~60% ludzi grających na tym serwerze. Powinieneś czuć się dobrze :]

Osoby, które chcą sobie ze mną pograć trójeczki lub piąteczki rankedowe - zapraszam do mnie na PW w lolku. Nick mój (trudno się domyślić) brzmi Decaded.

Trójki rankingowe zawsze chętnie, bo czemu by nie~ 

A skoro mowa o Twisted Treeline... ktoś się orientuje, czy działa tam ten nowy jungler?

W sensie czy tamtejsze obozy też zdobywa pokojowo? Bo wydaje się to zdeka OP na takiej małej mapie ;P

~~

Te nowe runy wyglądają, jak stare... tylko z graficzną aktualizacją. O aktualizacji klienta słyszałem, ale co do run, to że mają to dopiero w planach... Swoją drogą nie podoba się mi ich nowy wygląd... nie trawię minimalizmu, zwłaszcza tak rzucanego na prawo i lewo, mogły mieć ambitniejszy design, jak na mój wyrafinowany gust.

~~

6.10.2016 at 18:32 Agleć ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ napisał:

specjalnie nie szłam spać zeby czekać na pojawienie się w sklepie :yay:

A ja specjalnie doinwestowałem swój zasób rp z tej okazji - czarodziejka Jinx to nie skin, dla którego się czeka na promocję!! :party: 

Zaś skoro o tym mowa, z tej okazji zdobyłem też czarodziejkowy awatar!

Wiecie, ten za rozwiązanie quizu, yy... wiecie? Łapcie póki okazja!! ^^

Ale jakoś nikt się nie pochwalił tutaj, która z magicznych czempionek mu wyszła :c

ps, wciąż brakuje mi w serii StarGuardian takich bohaterów jak Katarina, Taric i Urgot - still waitin'...

Edited by DDB Greyjoy

Właśnie teraz DDB Greyjoy napisał:

Zaś skoro o tym mowa, z tej okazji zdobyłem też czarodziejkowy awatar!

Wiecie, ten za rozwiązanie quizu, yy... wiecie? Łapcie póki okazja!! ^^

Ale jakoś nikt się nie pochwalił tutaj, która z magicznych czempionek mu wyszła :c

ps, wciąż brakuje mi w serii StarGuardian takich bohaterów jak Katarina, Taric i Urgot - still waitin'...

:interesting:

rsHmS5j.png

Mi wyszła Jinx.

19 godzin temu Decaded napisał:

Czyli jesteś lepszy od ~60% ludzi grających na tym serwerze. Powinieneś czuć się dobrze :]

Osoby, które chcą sobie ze mną pograć trójeczki lub piąteczki rankedowe - zapraszam do mnie na PW w lolku. Nick mój (trudno się domyślić) brzmi Decaded.

wypraszam sobie.

Smurfiłem na koncie kumpla z golda... będąc brązem I

Małe info które nas nie dotyczy: za bycie w top 200 Challengera (czyli po prostu w Challengerze, bo tam jest tylko 200 miejsc) dostanie się bluzę.
Za bycie w top 10 Challengera dodatkowo otrzymuje się specjalny medal.
Podobne nagrody dla top 5 drużyn 3v3/5v5 i najlepszyej drużyny.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/competitive/nagrody-pretendenta-2016

Na PBE rework asasynów, nareszcie jakieś trudniejsze postaci. Kata tańczy, talon to parkourowiec, rengo to... Rengo ale trochę mniej. Jestem ciekaw jak z burstem u talona, teraz chyba będę musiał budować hydrę. [emoji14]

Edit: projekt zed przeceniony o 40% nic tylko brać. z pozostałych skórek z teemowego sklepu nic ciekawego, mam już skiny do tych postaci :P A co u was?

Edited by Simplistic

Spoiler

rQ0Kj.jpg

Tymczasem ja zaplanowałem się zaopatrzyć we wszystkie siedemdziesiątki, acz póki co jedynie do Miss zakupiłem skina z tego sklepu~

Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że z tej okazji również zabrałem się za Morganę? ;x

I w końcu też udało się mi zdobyć frejlordzką Talię, a już od premiery czekałem na zniżkę!! ^^

~~

Also chyba znalazłem sobie nową main junglerkę, nie jest to gwarantowane zwycięstwo, ale bywa intensywnie! x]

w skrócie, największa ilość zabawy... woohoo, party..!!

Spoiler

rPcKm.jpg 

~~

No i nikt oprócz Aglet nie podzielił się swoją czarodziejką, ouch...!!! >,<

Cóż, istnieje tylko jedno logiczne rozwiązanie, założę, że pozostałym wyszła po porostu Janna, stąd nie było się czym chwalić :dunno: 

• 2 weeks later...

Co sądzicie o Elementalist Lux?
Mnie szczerze zaskoczyła.
Myśląc o poprzednich skinach ultimate nasuwał mi się trend zmiany formy. Okej, u Eza jest turbo biedny, ale u Udyra i Sony już całkiem fajny - każda forma jest całkowicie inna i nawiązuje do skilli. No ale jaki champion może jeszcze zmieniać formę i to tak, aby dało się z tego zrobić skin o wartości 3250?

Elise? Nida? Jayce? Gnar? Kled?

Kiedy był pierwszy leak dot. Lux to poczułam... zażenowanie. Ile można jej jeszcze skinów zrobić? :rainderp: Niby co ma uczynić z niej na tyle wartościowy skin aby był za 3250? Czym ma zmieniać formę?
Weszła na PBE i.. wth :wat:

Za 3250 dostajemy 10 skinów, z różnymi animacjami, recallami, efektami dźwiękowymi i kwestiami mówionymi. Nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że tyle form może mieć jeden champion... w jednym skinie :despair: 
Czuję jak mój portfel krwawi

29 minuty temu Agleć ^^^^^^^^^^ napisał:

Co sądzicie o Elementalist Lux?
Mnie szczerze zaskoczyła.
Myśląc o poprzednich skinach ultimate nasuwał mi się trend zmiany formy. Okej, u Eza jest turbo biedny, ale u Udyra i Sony już całkiem fajny - każda forma jest całkowicie inna i nawiązuje do skilli. No ale jaki champion może jeszcze zmieniać formę i to tak, aby dało się z tego zrobić skin o wartości 3250?

Elise? Nida? Jayce? Gnar? Kled?

Kiedy był pierwszy leak dot. Lux to poczułam... zażenowanie. Ile można jej jeszcze skinów zrobić? :rainderp: Niby co ma uczynić z niej na tyle wartościowy skin aby był za 3250? Czym ma zmieniać formę?
Weszła na PBE i.. wth :wat:

Za 3250dostajemy 
Czuję jak mój portfel krwawi

Moich rodziców.* :spike: