Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Witam, kochane kucyki! Chay, człowiek z duszą lwa i umysłem kucyka, postanowił założyć temat requestowy. Zamawiać u mnie można, co oczywiste, kucyki - i te z serialu jak również wasze własne, oryginalne postaci. Lista rysunków do narysowania: 1. Celestia, Lyra i Azure Flame - Swahili 2. Rainbow Dash robiąca Sonic Rainboom - SzarusaixD 3. Twilight jako snajper - kameleon317 4. Golden Fly - Mrs.Octavia 5. Ponyfikacja - Bellamina 6. Celestia i Luna - suekawaii 7. OC - Bellamina 8. Flower - Flower-Shy 9. Fluttershy - FlutterGangsta10. Corrie Carver - KreeoLee Kursywą zaznaczona jest praca która aktualnie wykonuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Jak mogę pominąć temat mojego kochanego Czajniczka? Zamówiłabym u ciebie Lyrę, obojętnie jaką. Możesz dorysować co chcesz, byle na obrazku była Lyra. Zapłacę ci punktem. Wybierz, czy chcesz zrobić to w digitalu, czy w traditionalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zrobię w digitalu. Powinno być gotowe na jutro, pojutrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountain Fog Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 A ja poproszę ładny rysunek Luny. :3 Jeśli oczywiście można, Chayku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Oczywiście, że można. Postaram sie zrobić go jak najszybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 To ja składam zamówienie na Shantee. Link: http://www.my-little-pony.pun.pl/_fora/my-little-pony/avatars/2.png A skoro ci się nudzi, składam zamówienie jeszcze na: http://www.my-little-pony.pun.pl/_fora/my-little-pony/avatars/6.png Jak chcesz, możesz je dać na jednym obrazku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Się robi, cukiereczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Proszę, rysunek dla Swahili zrobiony. Jednak na Lune i Shantee z Wishing Cry będziecie musieli poczekać - najpierw musze dokoczyć dwa inne komisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Bez obrazy, ale jej twarz trochę staro wygląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Spoko. Miała wyjść skupiona, ale możliwe że ją 'ciut' postarzyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 To teraz request dla Mountain Fog - księżniczka Luna. Na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 ja poprosze o jakiś art z twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ja poproszę moją OC http://deltalix.deviantart.com/gallery/#/d5r26xa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Dobra, postarm się zrobić jak najszybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 A ja nadal czekam. Ale Luna jest świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Na Celestię, zapomniałam. Przepraszam cię baardzo, trzeba mi było przypominać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Czy mogłabyś mi zrobić Solar Sky. Proszę. Przyznam że stajesz się coraz lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dziękuję bardzo. I oczywiście, narysuję. Chcę tylko ogłosić, że rysunki mogą być dopiero pod koniec tygodnia lub w przyszły poniedziałek. Zaczęła się szkoła, a do tego mam jeszcze kilka innych rysunków do stworzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Mogłabym poprosić o Raindrops, Fluttershy i Pinkie na jednym obrazku? A jeśli to problem to tylko Raindrops I czy mogłabym ustawić sobie na avka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie ma problemu. I oczywiście, że będziesz mogła ustawić sobie jako awatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Przepraszam bardzo, że tak długo ale nie dość, że rysuję myszką to jeszcze miałam ostatnio mało czasu. Twi dla martuchy Na deviantarcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Bardzo ładna! Tylko na przodzie widać jakby ''pierś''. //Dodam, iż ja też czekam. // Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ja bym poprosiła Raindrops z Pinkie Czy mogłabym to sobie ustawić jako avek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Oczywiście, że będziesz mogła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 chciala bym rysunek RD z ponad dzwienkowym bomm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts