MisterGonzo Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 W takim razie mam kilka pomysłów. "Edward Nożycoręki" "Przeminęło z Wiatrem" "Prestiż" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Żaden z w/w. =3 Fajnie, że nareszcie wykombinowałem jakiś trudniejszy cytat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Kojarzy mi się to z Zieloną Milą, ale rozmowa z kobietą dyskwalifikuje ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 "- Myśleli, że ją zabiłem, ale to nie prawda. - Dziękuję - powiedział po chwili. - Za co? - zapytała ze zdziwieniem. - Za to, że nie pytasz jak było. - odparł." Incepcja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Zgadza się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Zgadza się Wpadłem na to gdy słuchałem tego : Świetny soundtrack btw. Cytat: "Remember: nobody dies." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Czy to jest to: "Pvt. David Manning: Remember: nobody dies." ? Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Czy to jest to: "Pvt. David Manning: Remember: nobody dies." ? Zgadza się. Pvt. David Manning Gdy milkną działa / Gdy milkną fanfary . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Eeee...z tymi fanfarami to nowy cytat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 To chyba źródło poprzedniego cytatu. Tak myślę... Więc chyba można dać następny... Hmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 No tak czas już minął (3 dni jak ktoś nie wie). W takim razie dam coś łatwego: "Pomyślmy. Nie, nie przychodzi mi do głowy nic, co byłbyś w stanie zrozumieć." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Gothic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Zuch chłopak. Masz cytat do zarzucenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Is this what gods do? There is no need for gods that only take! FOR GODS OF DEATH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyOnFly Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 God Of War ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 ewentualnie asura wrath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Zgadłeś, Sosna. Zadajesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 ok no to " Had you ever considered that all this is your fault? Your presence creates these animals..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Batman: Arkham City. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 yup zadajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Panowie. - Sir! - Spocznij. Rząd Stanów Zjednoczonych serdecznie wam dziękuje. Cóż, cholernie przykro mi to powiedzieć, ale będziecie musieli pójść ze mną. - Dlaczego, sir? - Rosjanie zaatakowali. - A nie, sir, to nie oni, to my. Właśnie wysadziliśmy ich tę superbroń. To znaczy: inwazja odwołana. - Nie tutaj. Oni idą przez Alaskę. - Przez Alaskę?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Battlefield: Bad Company 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Tak. Zadajesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 -Hej! Myślałem, że nie żyjesz! -Taaa. Też tak myślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Gothic II. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts