Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nom, jasne że się podoba ^^. Dzięki, zastrzeżeń nie mam i ładnie Ci to wyszło . I tak przy okazji, powodzenia przy dalszych pracach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 A dziękuję No i następna praca z Luną gotowa, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 To ja zamówię tapetę, najlepiej w ciemniejszych odcieniach (nie przepadam za białym pulpitem). Możesz użyć tego obrazka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Zrobisz tapetke z Vinyl Scratch i oktejvią ? i nie lubie jasnego pulpitu miło by było tapetke z oktejvią mieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Kolejne tapetki już są!! Na resztę jeszcze musicie poczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Pewnie to pytanie już padło, ale w jakim programie to robisz? Widzisz, te białe (lub czarne) piksele wokół postaci wyglądają bardzo nie estetycznie, ale w photoshopie łatwo się ich pozbyć. Jeśli korzystasz natomiast z pixlara, lub gimpa to niestety musisz sie nauczyć robić pewne czynności w odpowiedni sposób i odpowiedniej kolejności aby ich unikać, albo usuwać je ręcznie (co jest bardzo frustrujące). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 To już ostatnia tapeta na dziś, tapetę z Pinkameną dodam jutro. A co do programu, to częściowo a Paint'cie, częściowo w Pixlr express i pxlr editor. A tych pikseli niezbyt umiem się pozbyć ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Dzięki za tapetę, fajna jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asitashy Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 To ja poproszę o jakąś jedyną w swoim rodzaju Vinyl z Octavią :3 Widząc twoje poprzednie pracę wiem że będzie genialna ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Genialna tapeta, wielki dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 To ja poproszę o tapetę z narysowaną Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Dzięki za tapetę' date=' fajna jest.[/quote'] Spoko Okej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Uhuhu *-* Ślicznie. Dziękuję~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Poprosze Tanka i Rainbow Dash. Tylko żeby była taka jak po-po-poprzednia, jeśli by się dało, ale nie musi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Jeśli jeszcze n ie zaczęłaś robić mojej to proszę jeszcze o umieszczenie na niej Celestii :3 Ale nie musi jej być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Czekam na moją tapetkę <3 Śliczne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ja poproszę tapetke z doctorem i rainbow dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 jeśli można jeszcze jedno z Luną, Rarity, Rd, FS, SpidFire, Chrys, i CMC (jeśli można to na jednym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Śliczne tapety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 plis o fluttershy i RD Ale takie w chmurach XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 OMG jak ty to robisz OMG i baaardzo dziękuje nareszcie Vinyl i Octejvia na pulpicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Uhuhu *-* Ślicznie. Dziękuję~! Nie ma sprawy ^^ Jeśli jeszcze n ie zaczęłaś robić mojej to proszę jeszcze o umieszczenie na niej Celestii :3 Ale nie musi jej być Okej Czekam na moją tapetkę <3 Śliczne :3 Dobrze, zrobie gdy będę mieć czas Ja poproszę tapetke z doctorem i rainbow dash Okej plis o fluttershy i RD Ale takie w chmurach XD Spoko, nie ma sprawy OMG jak ty to robisz OMG i baaardzo dziękuje nareszcie Vinyl i Octejvia na pulpicie Hmm.. robię to.. normalnie xD P.S. Wszystkie prace zrobię prawdopodobnie jutro lub w poniedziałek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Mogłabyś zrobić tapetę Chrysalis z wektoru? Tylko z ciemnymi kolorami, bo mam światłowstręt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Udało mi sie zrobić jak na razie jedną tapetkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Dziękuje, ona jest piękna <3' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts