kochamMLP Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Nie wiem ale napewno Ci się uudddaaa !!! YaY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Kolejna tapetka!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 ale ładna!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheLunek Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Bardzo prosze o tapete z Luną taką: MEGA SUPER COOL WYPASIONĄ To tyle z góry ddzieki Dobra Noc PS Żeby nie była jasna ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Wybaczcie że nie dodawałam nowych tapet, ale dość długi czas nie było mnie na forum :I Zrobię teraz ostatnio zamówioną tapetę, starszych których nie zrobiłam to mi się robić nie chce, ale osoby te mogą zamówić jakieś tapety raz jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 To ja chcę zamówić tapetę z Luną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 No i tak jak mówiłam, tak zrobiłam. Specjalne zamówienie TheLunek To ja chcę zamówić tapetę z Luną To już będzie chyba trzecia z Luną Ale poczekaj, Tobie też zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ja poproszę tapetkę z Fluttershy i Angelem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 For Mani Ja poproszę tapetkę z Fluttershy i Angelem Ok, ale to już jutro, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Dzięki, jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Mogę prosić o tapetę z Cadence? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Dzięki, jest super Dzięki :3 Mogę prosić o tapetę z Cadence? Jasne, jutro postaram się zrobić 2 ostatnio zamówione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Mogę prosić o tapetę z Cadence? Proszę bardzo :3 A kolejną tapetkę zrobię jutro lub dzisiaj, tylko później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Tapetka z Fluttershy i Angelem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 A brane są pod uwagę tapety na telefon? Bo jeśli tak to ja bym ślicznie poprosił o tapetę z Twilight w rozdzielczości 800x480 px Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Pinkie Pie style tapeta Jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 A ja bym poprsiła o tapetkę z Zecorą ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 A brane są pod uwagę tapety na telefon? Bo jeśli tak to ja bym ślicznie poprosił o tapetę z Twilight w rozdzielczości 800x480 px Hmm.. postaram się Pinkie Pie style tapeta Jeśli można Okie dokie lokie A ja bym poprsiła o tapetkę z Zecorą ^^ Okaj A teraz tapetka dla Blacktiger'a (zamówienie przez PW ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Tapetka z Zecorą dla Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Hoshidesu, tu jest tapetka dla Ciebie, mam nadzieję, że się udała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Jedno słowo: Magnificent (Z ang. Wspaniały jakby kto pytał) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Jedno słowo: Magnificent (Z ang. Wspaniały jakby kto pytał) Dziękuję bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Pinkamena Diane Pie, tapetka dla Ciebie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Tapeta z Shining Armorem i Celestią jeśli bym mogła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts