Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć ze zgryzotą powiedział - Tak dobrze się czuję tylko ten kufer nie. Śmierć pomyślał chwilę i zapytał się księżniczki - Widzisz go? To magiczny kufer i na nim nie zadziała żadna magia, bo jest zbudowany z Myślącej Gruszy Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć ze zgryzotą powiedział - Tak dobrze się czuję tylko ten kufer nie. Śmierć pomyślał chwilę i zapytał się księżniczki - Widzisz go? To magiczny kufer i na nim nie zadziała żadna magia, bo jest zbudowany z Myślącej Gruszy - Aha. Skąd go masz? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć się spojrzał na Cadence jak na nierozumiejącego mowę - Wygląda na mój?! To jest bagaż pewnego maga. Nie wiem skąd się wziął, ale mnie nie lubi. Śmierć spojrzał się na kufer w dół. Wyglądał na zadowolonego tygrysa który tylko czeka by kogoś pożreć. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć się spojrzał na Cadence jak na nierozumiejącego mowę - Wygląda na mój?! To jest bagaż pewnego maga. Nie wiem skąd się wziął, ale mnie nie lubi. Śmierć spojrzał się na kufer w dół. Wyglądał na zadowolonego tygrysa który tylko czeka by kogoś pożreć. Aha. Gdzie jest Ruffian? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć się uspokoił i spojrzał się złośliwie na kufer. On zniknął. Śmierć spojrzał się ze zdziwieniem na Cadence - Myślałem że jest z tobą. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć się uspokoił i spojrzał się złośliwie na kufer. On zniknął. Śmierć spojrzał się ze zdziwieniem na Cadence - Myślałem że jest z tobą. - Zgubiliście Ruffian?! Nigdy nie puszczę jej z tobą! Co jej zrobiliście?! Co się stało?! Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć się zdenerwował - Ja? Ja uciekałem przed magiczną rzeczą co może mnie posłać do zaświatów, a ty zwalasz zgubienie Ruffian na mnie? Śmierć spojrzał się prosto w oczy Cadence i powiedział ostrym jak brzytwa tonem - NIGDY NIE JEST MOJA WINA!!! Śmierć się ledwo uspokoił i powiedział do Cadence - Ostrzegałem ją przed tym kufrem. Teraz musisz Cedence wyruszyć do Świata Umarłych by ją uratować. Jeśli chcesz? Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć się zdenerwował - Ja? Ja uciekałem przed magiczną rzeczą co może mnie posłać do zaświatów, a ty zwalasz zgubienie Ruffian na mnie? Śmierć spojrzał się prosto w oczy Cadence i powiedział ostrym jak brzytwa tonem - NIGDY NIE JEST MOJA WINA!!! Śmierć się ledwo uspokoił i powiedział do Cadence - Ostrzegałem ją przed tym kufrem. Teraz musisz Cedence wyruszyć do Świata Umarłych by ją uratować. Jeśli chcesz? Skąd wiesz ze jest tam?! - Krzyknęła głośniej. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć westchnął - Sorry pomyliłem się jest gdzieś w moim domu pewnie. Zawsze dusze trafiają tam po spotkaniu z kufrem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć westchnął - Sorry pomyliłem się jest gdzieś w moim domu pewnie. Zawsze dusze trafiają tam po spotkaniu z kufrem. Ja także przepraszam, przez podmieńce nie mogę się uspokoić. Co stało się przed ucieczka? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć zaczął myśleć. - Zrobiliśmy mały wyścig. No i Ruffian przed metą się przewróciła. Więc powiedziałem "Musisz jeszcze poćwiczyć. Ale niezły wynik jak na 200m 10 sekund.". Ona obraziła się na mnie i zaczęła biec przed siebie . Odwróciłem się i zauważyłem kufer. Wziąłem patyk i zatrzymałem Ruffian i powiedziałem żeby się do niego nie zbliżała. Ona zlekceważyła zakaz i... kufer się zdenerwował i zaatakował Ruffian a następnie pobiegł na mnie. Tyle Śmierć spojrzał się w niebo i położył się na gałęzi. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć zaczął myśleć. - Zrobiliśmy mały wyścig. No i Ruffian przed metą się przewróciła. Więc powiedziałem "Musisz jeszcze poćwiczyć. Ale niezły wynik jak na 200m 10 sekund.". Ona obraziła się na mnie i zaczęła biec przed siebie . Odwróciłem się i zauważyłem kufer. Wziąłem patyk i zatrzymałem Ruffian i powiedziałem żeby się do niego nie zbliżała. Ona zlekceważyła zakaz i... kufer się zdenerwował i zaatakował Ruffian a następnie pobiegł na mnie. Tyle Śmierć spojrzał się w niebo i położył się na gałęzi. - Myślę że wiem o co chodzi. Ruffian bardzo dużo przeżyła. Wszyscy śmiali się z niej, zwłaszcza gdy miała ostatni z wielkich wyścigów. Przyjaciele, którzy ją trenowali obrazili się na nią. Została osamotniona i ciągle błąkała się sama. Teraz już wiesz dlaczego tak zareagowała? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć patrzył się w górę jakby nigdy nic. Powiedział do Cadence nie spuszczając oka z chmury - No to jej poszukaj. Mnie nie posłucha więc lepiej ty z nią porozmawiaj. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć patrzył się w górę jakby nigdy nic. Powiedział do Cadence nie spuszczając oka z chmury - No to jej poszukaj. Mnie nie posłucha więc lepiej ty z nią porozmawiaj. - Gdzie masz tą krainę? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć wrócił do swojej przerażającej postaci i zleciał z wysokiego drzewa. Jak był na ziemi to powiedział - Na pewno tego chcesz? Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć wrócił do swojej przerażającej postaci i zleciał z wysokiego drzewa. Jak był na ziemi to powiedział - Na pewno tego chcesz? - Spróbuję. - Powiedziała. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć tupnął kopytkiem i znaleźli się w domu Śmierci. Śmierć powiedział - Idź szukać jej, ale pamiętaj nie wchodź tam Śmierć wskazał duże żelazne, ozdobione złotem drzwi. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć tupnął kopytkiem i znaleźli się w domu Śmierci. Śmierć powiedział - Idź szukać jej, ale pamiętaj nie wchodź tam Śmierć wskazał duże żelazne, ozdobione złotem drzwi. - Dobrze! W razie czego przyjdz tu. - Powiedziała i poszła. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć poszedł zrobić sobie herbatę. Zrobił i poszedł do tego tajemniczego pokoju. Na ścianach były klepsydry. Śmierć szukał klepsydry z napisem Ruffian. Niestety jej nie znalazł. Zdenerwował się i wyszedł z domu, wziął po drodze kosę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Śmierć poszedł zrobić sobie herbatę. Zrobił i poszedł do tego tajemniczego pokoju. Na ścianach były klepsydry. Śmierć szukał klepsydry z napisem Ruffian. Niestety jej nie znalazł. Zdenerwował się i wyszedł z domu, wziął po drodze kosę. Cadence szła i szła aż doszła do jakiegoś pokoju. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Tymczasem trio było na drodze do Changei. Powoli mijały Crystal Empire. Robiło się ciemno. - Mamy dwa wyjścia. Rozbić tu obóz, albo iść dalej. Co wybieracie? - zapytała MoonSun. Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Tymczasem trio było na drodze do Changei. Powoli mijały Crystal Empire. Robiło się ciemno. - Mamy dwa wyjścia. Rozbić tu obóz, albo iść dalej. Co wybieracie? - zapytała MoonSun. Pokój wydawał się dziwny. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 (pokój? są na drodze, mijają CE) Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 (pokój? są na drodze, mijają CE) Chodziło o Cadence. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Chodziło o Cadence. To czemu napisałaś to odpowiadając na mój post? Link do komentarza
Recommended Posts