Skocz do zawartości

przeżyj przygodę z księżniczką Cadance

inka2001

Recommended Posts

• Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...

Na czystym niebie było można ujrzeć dziwne rozdarcie po około 2 minutach coś z wielką prędkością i wielkim hałasem wyleciało z dziwnego rozdarcia a samo znikło zaraz po wylocie tego czegoś. Po chwili dziwna postać z wielką prędkością przeleciała nad (nwm gdzie jesteście bo nie czytałem) Kryształowym Imperium zrobiła nawrót po czym zaczęła zwalniać aż w końcu wylądowała w pobliżu niej nikogo nie było.

~~

<<<<Moja postać jest na obrazku :P

Rozejrzała się dookoła siebie nie widząc ni kogo ruszyła przed siebie w centrum miasta. Mówiła sobie w myślach o tym jak ją cofnęło gdzieś to nie znanego miejsca. Przechadzając się ulicami miasta dostrzegła kilka kuców i kota. Nie wiedziała co robić czy są wrogo czy przyjaźnie nastawione kuce więc postanowiła się chować jak tylko na jakiegoś natarfi.

Dark wstał i popatrzył się po małej dziurze po lądowaniu.

- Cud że jeszcze żyję. Szlak AeroSkrzydła się spaliły w tunelu czasoprzestrzennym. Muszę znaleźć Orange.

Po czym wyszedł z dziury z hełmem na głowie z włączoną funkcją wykrywania ciepła ciała.

- Orange!

Krzyknął idąc obok budynków.

*wzdycha*To nie dobrze ciężko będzie nam się przemieszczać jak coś wezmę cię na grzbiet *zaśmiała się* Ciekawi mnie ogólnie jaki jest rok*powiedziała lekko zmartwiona*

Po czym rozgląda się po mieście.

Słuchaj musimy się stąd ulotnić. Pewnie mieszkańcy albo straże nas widziały a nie chce wiedzieć co z nami zrobią i to jeszcze z takim sprzętem.

*wzdycha* Poczekaj tutaj podejdę do nich w razie czego pokiwam ci głową na znak że jest bezpiecznie jak tupnę 3 razy tylnim kopytem uciekaj.

Po czym aktywowała swój system obronny i ofensywny. Na ciele Orange ustawiła się lekka zbroja przez którą wyglądała jak robot.

Dobra idę.

Po czym wyszła z krzaków i podeszła do Cadance(jeżeli wy jesteście oczywista w imperium bo nie czytałem :P)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...