BiP Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 (edytowany) Figurki z filmu MLP, już dostępne. http://www.fge.com.pl/2017/08/figurki-z-filmu-juz-w-sprzedazy-w-polsce.html Już niebawem pojawią się dwa nowe komiksy MLP, 10 tom obecnej serii i 1 nowej. https://www.atomcomics.pl/pl/p/Kucyk-Pony-Komiks-Przyjaciolki-na-zawsze-Tom-1/95098 I jeszcze tego typu "buty" Edytowano Sierpień 9, 2017 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 Czy dobrym pomysłem jest kupienie bratanicy pluszowej Applejack na jej pierwsze urodziny wiedząc, że i tak może być obdarowana różnymi pluszakami? To mi chodzi po głowie: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 Tak czemu nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 (edytowany) 12 godzin temu, SebastianRichCountryOwner napisał: Czy dobrym pomysłem jest kupienie bratanicy pluszowej Applejack na jej pierwsze urodziny wiedząc, że i tak może być obdarowana różnymi pluszakami? To mi chodzi po głowie: Ukryj treść Pluszaków nigdy za wiele, szczególnie kucyków Sam ucieszyłbym się z takiego prezentu ale Malachi ma rację, nie pomyślałem o wieku dziecka. Dla takiego małego dziecka lepsza będzie tańsza maskotka hasbro że sklepu z atestami. Nie wygląda zbyt pięknie, ale takiemu małemu dziecku się i tak spodoba. A takiego wypasionego pluszaka kup jej jak podrośnie Edytowano Sierpień 16, 2017 przez fluttershypony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 @SebastianRichCountryOwner Ta AJ jest prześliczna, sam bym taką chciał na urodziny :3 Jednak odradzałbym ci kupowanie rocznemu dziecku pluszaków kolekcjonerskich robionych typowo dla fanów. Mogą być zbyt delikatne, jakiś detal może się oderwać, a każdy luźny mały fragment może spowodować zakrztuszenie. One są przeznaczone do stania na półce, szpanowania na konwentach i przytulania przez poważnych dorosłych Poza tym cena rzędu 200$... Cóż, jeśli masz taki budżet, to spoko, ale chyba w tej kwocie znajdzie się coś lepszego dla takiego malucha. A jeśli chcesz kucyka to sprawdź w jakimś Smyku czy jest coś dla tego wieku spośród oficjalnych (chociaż tutaj czynnik show-accurate woła o pomstę do nieba ale małe dziecko nie powinno mieć z tym problemu). A tą AJ kup jej jak podrośnie, może na 18-stkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 Dzięki za rady. Przemyślę jeszcze tę kwestię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 3, 2017 Share Napisano Wrzesień 3, 2017 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 @BiP To chyba nie u nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) 20 minut temu, Malachi napisał: @BiP To chyba nie u nas? Też tak mi się wydaje. Ale powiem, że się cieszę, że takich rzeczy nie ma w naszych sklepach... Gdybym coś takiego zobaczył, to musiałbym to kupić, a tak to kasa zostaje w portfelu Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 5, 2017 Share Napisano Wrzesień 5, 2017 (edytowany) @BiP To jeśli nie będziesz chciał wydawać za dużo kasy lepiej nie jeździj na konwenty Tam takich pierdółek jest na pęczki. O ile konwent duży. Edytowano Wrzesień 5, 2017 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 już 3 Października, figurka księżniczki Sky Star w gazetce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 (edytowany) Gratis Hasbro dorzuci znanego od niedawana milutkiego OH JO do przytulania o naturalnej wielkości . Edytowano Wrzesień 6, 2017 przez Król Etirenus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 (edytowany) A teraz takie pytanie - Jest jakaś strona archiwum gdzie można by nabyć stare numery naszego miesięcznika? Bo szukałem, ale znaleźć nie mogę :/ Coś w tym stylu: http://amercom.com.pl/27-samoloty-swiata, tylko że nie z samolotami ale kucysiami Edytowano Wrzesień 6, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 1 godzinę temu, PainChillerPL napisał: A teraz takie pytanie - Jest jakaś strona archiwum gdzie można by nabyć stare numery naszego miesięcznika? Bo szukałem, ale znaleźć nie mogę :/ Coś w tym stylu: http://amercom.com.pl/27-samoloty-swiata, tylko że nie z samolotami ale kucysiami Egmont nie prowadzi sprzedaży archiwalnych numerów :( Ale jak ktoś chce, to mogę wykonać PDF gazetek, które nabyłem a mam tego sporo. Ale to juz raczej p[oprzez Priv. Bo tu nie wolno. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 1 godzinę temu, PainChillerPL napisał: A teraz takie pytanie - Jest jakaś strona archiwum gdzie można by nabyć stare numery naszego miesięcznika? Bo szukałem, ale znaleźć nie mogę :/ Coś w tym stylu: http://amercom.com.pl/27-samoloty-swiata, tylko że nie z samolotami ale kucysiami Niestety nie ma. Egmont czasem wypuszcza pakiety archiwalnych figurek po 3 sztuki z archiwalnymi gazetkami. Albo w książeczkach czasem dodają dawne figurki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Wrzesień 6, 2017 Share Napisano Wrzesień 6, 2017 A to szkoda :/ Co do gazetek w PDF - dzięki, ale nie do końca o gazetki chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 9, 2017 Share Napisano Wrzesień 9, 2017 Nice Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 10, 2017 Share Napisano Wrzesień 10, 2017 (edytowany) Kto chce? Spoiler Edytowano Wrzesień 12, 2017 przez Cahan Wrzuciłam obrazek w spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 10, 2017 Share Napisano Wrzesień 10, 2017 (edytowany) Dnia 10.09.2017 o 06:04, Accurate Accu Memory napisał: Kto chce? Spoiler Ja chcę To już weszło do kiosków? Edytowano Wrzesień 12, 2017 przez Cahan Wrzuciłam obrazek w spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 10, 2017 Share Napisano Wrzesień 10, 2017 (edytowany) 16 minut temu, Uszatka napisał: Ja chcę To już weszło do kiosków? 22go ma wejść, info na FB znalezione. Edytowano Wrzesień 10, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Wrzesień 11, 2017 Share Napisano Wrzesień 11, 2017 (edytowany) Zegarek w kształcie jabłka, popsuł się mechanizm i zegarek nie działał. Zamiast wyrzucać zegarek, rozkręciłem go, wyjąłem mechanizm i wkleiłem obrazek z Apple Jack W tle widać jeszcze mój kucykowy kubek i puszkę Spoiler Edytowano Wrzesień 12, 2017 przez Cahan Wrzuciłam obrazek w spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 12, 2017 Share Napisano Wrzesień 12, 2017 Proszę chować obrazki w spoilery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Wrzesień 13, 2017 Share Napisano Wrzesień 13, 2017 17 godzin temu, Cahan napisał: Proszę chować obrazki w spoilery. Wstawiłem poprzez : Przeciągnij pliki do przesłania lub wybierz pliki... Maksymalna waga wszystkich plików: 1MB Coś źle zrobiłem, że nie weszło w spoiler? Pytam tak na przyszłość, abym wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 13, 2017 Share Napisano Wrzesień 13, 2017 Nawet jak tak wstawiasz, to musisz włożyć w spoiler. Przy tej opcji jakoś przy wstawianiu do posta się wskazywało gdzie to ma trafić. Potem to zaznaczasz i dajesz spoiler - ta ikonka z okiem. Ewentualnie edytujesz post i wstawiasz w spoiler po wysłaniu posta. Ale ogółem to nie było tylko do Ciebie, weszłam do tematu i chyba czterem osobom pochowałam w spoilery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Coś dla Pegasis Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts