Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 29, 2017 Share Napisano Wrzesień 29, 2017 Coś dla fanów Spoiler Od 2 Października w Lidlach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 Tymczasem w Grecji, pluszaki kosztują 10 Euro Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 2, 2017 Share Napisano Październik 2, 2017 Tymczasem zdobycz z lidla Za 17 goli sztuka Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2017 Share Napisano Październik 9, 2017 Pojawiły się 2 nowe tomy komiksów. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2017 Share Napisano Październik 16, 2017 Teraz wiemy, że święta już się zbliżają... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 16, 2017 Share Napisano Październik 16, 2017 4 godziny temu, BiP napisał: Teraz wiemy, że święta już się zbliżają... Ukryj treść Kalendarz adwentowy w połowie października? No kto co woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 30, 2017 Share Napisano Październik 30, 2017 Tak jak kiedyś z Królem Lwem, ta teraz z MLP. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Tempest w najnowszej gazetce... Ja jutro chyba se kupię Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2017 Share Napisano Listopad 9, 2017 W Biedronce od poniedziałku poduszki z kucykami i ogonkami za 16.99 zł Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 9, 2017 Share Napisano Listopad 9, 2017 Całkiem niezła ta poduszka, ale niepraktyczna. Prześpisz się na niej i obudzisz z włosami w gębie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2017 Share Napisano Listopad 9, 2017 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Całkiem niezła ta poduszka, ale niepraktyczna. Prześpisz się na niej i obudzisz z włosami w gębie :/ Bardziej bym powiedział, że to bardziej poduszka dekoracyjna, a nie taka do spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 9, 2017 Share Napisano Listopad 9, 2017 Przed chwilą, BiP napisał: Bardziej bym powiedział, że to bardziej poduszka dekoracyjna, a nie taka do spania. A faktycznie, dopiero teraz zauważyłem, że wymiary to 31x21cm. Na pierwszej fotce wyglądała na większą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2017 Share Napisano Listopad 10, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2017 Share Napisano Listopad 11, 2017 Wisiorki Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Mam taki sam, ale bez wypełnionego oka. Zegary Spoiler Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Spoiler W Biedrze, nie wiem co to, ale se załatwię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 W Carrefour za 16 zł Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 https://mrgugu.com/pl/princess-luna-womens-tshirt Damskie koszule z mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Takie tam info. W Biedronce widziałem jakieś paskudztwo z filmu: Spoiler Ceny nie znam ponieważ leżało w stercie innych zabawek. Do tego kuc Play Doh (licencjonowany). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 6, 2017 Share Napisano Grudzień 6, 2017 Że też ja nie mogę takiego kalendarza znaleźć w moim sklepie... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 9 godzin temu, BiP napisał: Że też ja nie mogę takiego kalendarza znaleźć w moim sklepie... Ja z takimi kalendarzami zawsze miałem problem, bo zjadałem wszystkie czekoladki na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 16 godzin temu, BiP napisał: Że też ja nie mogę takiego kalendarza znaleźć w moim sklepie... Ukryj treść Ostatnio widziałem takie w Stokrotce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2017 Share Napisano Grudzień 7, 2017 4 godziny temu, FlutterFun napisał: Ostatnio widziałem takie w Stokrotce No Stokrotek u mnie nie ma, chyba w całym mieście. Może w Biedronce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 W Biedronce za 3zł butelka z figurką mlp Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Fugurka 3D? To jak u licha wygląda figurka 2D? Płaska jak Bill Cypher? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts