DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Update Uszy zrobione Spoiler Szycie okularów Spoiler Okulary Spoiler Grzywa będzie na drugiej stronie , z tej strony mi się nie podoba. Róg , grzywa , bez okularów Spoiler Z okularami Spoiler 6 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Okulary są przyszyte? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 (edytowany) Oczywiście ze nie. Zdejmowane Edytowano Wrzesień 20, 2018 przez wampir221 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Szkoda byłoby tak śliczne oczka na zawsze zakryć Pluszak wygląda przeuroczo. Dobrze, że nie jest żywy bo byś go pewnie zadusił 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 @wampir221 lol czemu mu dałeś łapkę w dół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 @UszatkaMój komentarz nie musi mu się podobać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 @Papeć Po prostu jestem ciekawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 @Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Kolejne przykłady super pluszaków: Apple Bloom: Spoiler Cloudchaser: Spoiler Cadence: Spoiler Lyra: Spoiler Shut up and take my money! 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 (edytowany) Do tej pory trzymałem to w tajemnicy, ale... TEŻ SOBIE ZAMÓWIŁEM COŚ KUCYKOWEGO! Jak przesyłka dojdzie, to wrzucę fotki i napiszę recenzję <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> PRZYBYŁA! Spoiler Profesjonalna robota - pięknie wyszyte gęste ściegi. Spoiler [czochru czochru] ^_^ Spoiler [gilu gilu] Nie muszę chyba poświęcać wielu słów tłumaczeniu, że jest MIĘCIUTKA w dotyku? Spoiler Spoiler Czy te oczy mogą kłamać? NIE! Spoiler Oryginalna postać jest świetnie odwzorowana, widać pieczołowitą robotę. Nie ma żadnych doklejanych elementów jak to bywa w przypadku niektórych produkcji. Uszka i skrzydełka są z tego samego materiału co reszta kucyka. Spoiler Mój mały kucyk Ups! Zabrakło mi transferu do zdjęć! W każdym razie: prezentuje się majestatycznie na mojej półce. Jej obecność wprowadziła wiele radości! Edytowano Wrzesień 26, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Dodałem zdjęcia 5 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 Mam dobrą wiadomość , oficjalnie pluszak został skończony , za parę dni powinienem dostać ostateczne zdjęcia. Po otrzymaniu paczki wstawię więcej fotek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Ostateczne foty produkcji , okulary są na magnes , wiec super patent ,wysyłka jutro. Zalecenia od producent by czesać maskotkę co jakiś czas. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Obczajcie pluszaki od KetikaCraft: Spoiler Pływająca Lyra! Spoiler RD jako Wonderbolt! Spoiler Starlight Glimmer! Spoiler Tree Hugger! Przyjaciółka Fluttershy! Na koniec kucykowa abstrakcja Spoiler "LYRA BON" WTF?! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Lyra-Bon mnie zauroczyła A tak na serio to ta Lyra jako konik morski jest najsłodsza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 (edytowany) Hejka mam nadzieję że paczka dojdzie do piątku. W tym czasie luna będzie za 2 dni. https://www.ebay.co.uk/itm/My-Little-Pony-MLP-Princess-Luna-Nightmare-Moon-Plush-Doll-Soft-Toys-12-Gift/111893339324?hash=item1a0d5cdcbc:g:E0IAAOSwnLdWsFqm Obrazki ukryte do spoilerów ~PervKapitan Edytowano Październik 1, 2018 przez PervKapitan 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 @wampir221 Zadro! Btw.: Ile Ty chcesz skolekcjonować tych pluszaków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 (edytowany) 7 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Btw.: Ile Ty chcesz skolekcjonować tych pluszaków? Nie wiem , nie myślałem o tym , są jakieś limity ? Staram się kupować jeden na miesiąc , choć może zdarzyć się ze pewnego dnia będę się o nie potykał lub pływał obok nich. Edytowano Październik 1, 2018 przez wampir221 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Wow za granicą pojawiło się podwójne wydanie MLP Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Luna przyjechała. Spoiler Spoiler Spoiler To co mam ale jeszcze ma być DJ pon 3 w tym tygodniu ,ale to zamówienie sprzed 3 miesięcy. Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Ta obsesja mi się podoba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 @wampir221 Zazdro, że stać cię na takie cudowności~ Mi się marzy pluszak Sunbursta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 (edytowany) Oto DJ Pon 3 / Vinyl Scratch Video wstawię w sobotę. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Porównanie do standardowego pluszaka Spoiler Musiałem stworzyć prowizoryczny klosz by chronić to cacko gdy nie macam Ciasno się tam robi. Spoiler Edytowano Październik 3, 2018 przez wampir221 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Piękna kolekcja Z tego co zrozumiałam z twoich postów to nie zamierzasz na tym poprzestać. Jaki kuc będzie następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 1 godzinę temu, Uszatka napisał: Piękna kolekcja Z tego co zrozumiałam z twoich postów to nie zamierzasz na tym poprzestać. Jaki kuc będzie następny? Nie wiem ,Zobaczymy za miesiąc jestem otwarty na propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Sombrę dajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts