Zeus Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Siemka mam takie małe pytanko czy gadzety MLP w stylu koszulek albo przypinek mozna kupic na ponymeetach czy ta sa raczej takie małe spotkanka gdzie jest góra 20 ludzi? i jeszcze jedno czy takie same rzeczy jakie napisałem wyżej znajde na imprezach typu pyrkon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (edytowany) 7 minut temu Zeus napisał: Siemka mam takie małe pytanko czy gadzety MLP w stylu koszulek albo przypinek mozna kupic na ponymeetach czy ta sa raczej takie małe spotkanka gdzie jest góra 20 ludzi? i jeszcze jedno czy takie same rzeczy jakie napisałem wyżej znajde na imprezach typu pyrkon? Większość dużych imprez, które są ogłaszane takie jak Wiosenny Łódzki Ponymeet (na który serdecznie zapraszam) czy Mec na pewno znajdziesz sklepiki. Na minimeetach, organizowanych lokalnie i cyklicznie w większości przypadków już nie. Jest jeszcze możliwość zakupu przez internet u danego sprzedawcy. Na Pyrkomie znajdziesz, ale w mniejszych ilościach, dużo wiekszy wybór jest na docelowych imprezach. Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Cytuj Większość dużych imprez, które są ogłaszane takie jak Wiosenny Łódzki Ponymeet (na który serdecznie zapraszam) czy Mec na pewno znajdziesz sklepiki. Na minimeetach, organizowanych lokalnie i cyklicznie w większości przypadków już nie. Jest jeszcze możliwość zakupu przez internet u danego sprzedawcy. Na Pyrkomie znajdziesz, ale w mniejszych ilościach, dużo wiekszy wybór jest na docelowych imprezach. Chyba nadszedł czas żeby sie na to wybrac. Gdy juz bedzie prawo jazdy nic mnie nie powstrzyma jedyne czego sie obawiam to, to czy sie tam odnajde Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 4 minuty temu Zeus napisał: Chyba nadszedł czas żeby sie na to wybrac. Gdy juz bedzie prawo jazdy nic mnie nie powstrzyma jedyne czego sie obawiam to, to czy sie tam odnajde Na dużych meetach jest pełno helperów i miłych ludzi. Głowa do góry i nie bój się pytać ludzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 4 minuty temu Zeus napisał: Chyba nadszedł czas żeby sie na to wybrac. Gdy juz bedzie prawo jazdy nic mnie nie powstrzyma jedyne czego sie obawiam to, to czy sie tam odnajde Zawsze zostaje ci pociąg lub bus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 http://aros.pl/ksiazka/my-little-pony-dziennik-dwoch-siostr nowe klucze zamówienie Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Już zamówione, ps jest też już nowy tom komiksu MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 2 godziny temu BiP napisał: Już zamówione, ps jest też już nowy tom komiksu MLP. Mówisz mo 4tym tomie? Czy zapowiedzianym, 5tym? Do reszty! Polecam Dyskont Książkowy Aros.pl Tam zawsze taniej jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 O obu z tym, że 5 tom jest dopiero zapowiedziany na czerwiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Zapomniałem. Na arosie zamówiłem też następujące pozycje Zawartość zamówienia: 1 x My Little Pony Pinkie Pie i szalone Skałkoparty, EAN: 9788328112377, cena brutto: 10,49 zł 1 x My Little Pony Rainbow Dash, EAN: 9788328112384, cena brutto: 10,49 zł 1 x My Little Pony Applejack i pamiętna pomyłka, EAN: 9788328112391, cena brutto: 10,49 zł 1 x My Little Pony Equestria Girls Czas zabłysnąć, EAN: 9788328111844, cena brutto: 17,49 zł 1 x My Little Pony Najpiękniejsze opowieści, EAN: 9788328108646, cena brutto: 17,50 zł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Thx za info, też zamówiłem te książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Kucyki zdobyte w Kołobrzegu Spoiler A poniżej kozacki ręcznik Na tym samym b azarze co AJ. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) Na terenie, na rogu ulicy Górczewskiej i Prymasa Tysiąclecia w Warszawie, odbywa się co niedziela bazarek, na którym można kupić różne rzeczy. Dziś i tydzień temu była kobitka, która sprzedawała różne figurki kucyków. Jedne takie miniaturki, drugie większe, ale tandetniejsze. Z postaci, to tylko rozpoznałem Lunę, nie przyglądałem się zbytnio Nie kupowałem tego, bo mnie zbieranie figurek z MLP nie interesuje, ale jeśli jest jakiś wielbiciel tych figurek i mieszka w Warszawie, to może sobie sprawdzić, co tam ma do zaoferowania. Prawdopodobnie za tydzień też się może pojawić ta kobitka z towarem. Miejsce napisałem na początku posta, bazarek jest spory, więc trzeba się rozejrzeć, ale sprzedawała to dziś w tej samej miejscówce, co w poprzednim tygodniu. Edytowano Maj 1, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Doszły mi książki Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Dopiero??? Ja już je mam od zeszłego tygodnia. Ps. Ta z tymi opowieściami, to nie warto, bo opisuje stare odcinki, które i tak znam na pamięć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 A ja mam Shining Armora z nowego magazynu MLP c: Wrzucam zdjęcie znalezione w internecie: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 (edytowany) Pytanko do reszty zbieraczy... I do młodszych, chyba bardziej pasuje. Spoiler Ma któryś taki "gadżet"? Duży taki plecak IRL? A z nowości, Koszula nocna Spoiler Żeby nie robić doubla... Poniżej coś ze starszej generacji. Spoiler Edytowano Maj 16, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Double post, no ale co zrobić? [ w następnym numerze gazetki, będzie figurka Komunistki ] Sorry, tym razem nie mogę zrobić fotki :( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Ostatnio w markecie widziałem Pinkie Pie z nowym znaczkiem. Nie wiem, może jej CM jest jak biedronka, im więcej lat, tym więcej baloników. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Spoiler Jedząc dzisiaj obiad i przeglądając reklamy ze sklepów zauważyłem coś ciekawego. Jak ktoś z was poluje na najnowsze lalki MLP Chibi Equestria Girls, to od 21 maja mają wejść na półki sklepowe w Auchan. Szczerze to jestem zaskoczony jak Hasbro szybko rozpowszechnia swoje produkty na całym świecie, bo EgD wczoraj mówiło, że produkt jest dostępny wyłącznie na chińskim Ebay'u. Może Polska aż tak zacofana nie jest . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 55 minut temu The Silver napisał: Ukryj zawartość Jedząc dzisiaj obiad i przeglądając reklamy ze sklepów zauważyłem coś ciekawego. Jak ktoś z was poluje na najnowsze lalki MLP Chibi Equestria Girls, to od 21 maja mają wejść na półki sklepowe w Auchan. Szczerze to jestem zaskoczony jak Hasbro szybko rozpowszechnia swoje produkty na całym świecie, bo EgD wczoraj mówiło, że produkt jest dostępny wyłącznie na chińskim Ebay'u. Może Polska aż tak zacofana nie jest . Wielkie dzięki za info, już poszukałem sklepu w Tarnowie. Repka leci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Laleczki chibi już dobry miesiąc temu były dostępne w Smyku, więc nie można mówić o zacofaniu a że cena wynosiła 45 zł to inna sprawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 57 minut temu BiP napisał: Pokaż ukrytą zawartość A tą gdzie można kupić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 42 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: A tą gdzie można kupić? Nie podali nazwy sklepu, ani ceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts