Skocz do zawartości

Gadżety MLP

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

A ja mam spora aktualke gadżetów :) Podziękowania za nią należą się SPIDI'emu i Sunowi. Ale proste podziękowania nie wystarczą :D oto co znalazłem w "Paczce dla Broniaka", która dzisiaj dostałem :) Oprócz zamówionych książek - 2 tomu KO i opowiadań pobocznych do Past Sins - było coś jeszcze :) Ale o tym już w tym filmiku niżej...

Spoiler

A także zdjęcia z owych gadżetów w formie foto :)

Spoiler

sYS9c.JPG

sYS9p.JPG

sYS9C.JPG

sYSbc.JPG

sYSbo.JPG

sYSbI.JPG

sYSaZ.JPG

sYSaF.JPG

sYSao.JPG

sYSa5.JPG

sYS9M.JPG

Szkice postaci, są własnością Spidiego :) Bardzo serdecznie mu dziękuje :)

• +1 2

• 2 weeks later...

Znalazłem bardzo słodki kostium :) Star Song o ile się nie mylę :D Szkoda, ze nie założyła tego pyszczka na twarz :D Bo z tego c wiem, to jest pełna maska.

Spoiler

tcxqL.jpg

Mi by sama maska kucyka do kolekcji stykła :)

3.01.2017 at 18:55 BiP napisał:

Dzisiaj kupione w Biedronce za 17 zł

Pokaż ukrytą zawartość

15870739_778312582323321_96002880_n.jpg?

15878715_778312588989987_1515176298_n.jp

Nie mogę obrazków wyświetlić :( Pokazuje mi jak zwykłe linijki tekstu a nie linki.

Edytowano przez Accurate Accu Memory

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Co do gadzetów, a dokladniej figurek too ja pamietam jak jakies 3/4 lata temu kupilem 5 poniaczy w Carrefour : ) Kosztowaly chyba 30zl za sztuke albo 20zl .. nie pamietam. A koszulki najlepiej (moim zdaniem) zrobic, w sensie .. zrobic design i kupic z firmy ktora robi nadruki na koszulki, nie wychodzi Drogo a jest fajnie oryginalnie ^^ 

3 godziny temu Major Degtyarev napisał:

Dwie nowe książki ;) Ktoś może kupił i powie czy warto? Bo nie wiem czy wydawać hajs ;) 

450+%25282%2529.png

Niestety, mi dopiero idą, plus książka "Jak -powstawał świat kucyków"... Więc sam jeszcze nie wiem :(

Ale co do "świata Kucyków", to jestem niemal pewiem, że się nie zawiodę, prelekcja SPIDIego oparta na niej, była świetna :)

• +1 2

• Utwórz nowe...